I DAG ER VI MORSOMME

Det er ikke ofte man kan starte ting i dette livet uten å få kritikk, så når vi lanserte podcasten vår var jeg seriøst livredd. Tenk om alle ville hate meg når jeg deler hva som skjer bak kulissene? Men jeg har delt, gått langt over streken, hatt angst, fått positive tilbakemeldinger likevel og egentlig bare konkludert med at…. ja, bare la meg dele, haha! Dette er jo så gøy, og jeg elsker seriøst podcasting over alt her i livet. Og selv om jeg sjeldent deler noe fra podden vår her på bloggen da jeg vil separere disse to tingene, så vil jeg gjøre det nå. Dagens episode er etter min mening en av de morsomste vi har hatt, så hvis du trenger deg en latter – plugg inn høretelefonene og trykk play. Hope you like it!

Episode 28. 
Tissing i dusjen, dating og napping av bikinikanten finner du HER

23 kommentarer

 1. Hei Kristina,

  Har sendt deg en mail 🙂 Fint om du sjekker og gir tilbakemelding.

 2. Dere er så sykt flinke! Elsker podkasten deres <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk <3

 3. Ååå, gleder meg til å høre på toget etterpå <3 Dere to er fantastiske, og de som har dere i livet sitt er heldige!

  1. kristinaandersen

   Goding!! Håper du likte episoden <3

 4. gleder meg til å høre når jeg skal gå tur ikveld!!❤️ Forresten, et litt dumt spørsmål, men jeg er ny i byen og lurer på hvor lysløypen på Odderøya er? Er det der hvor en går ned til fyret?😅 eller har jeg gått feil?

  1. kristinaandersen

   Ja, er det ikke der da, tro? Det er i hvert fall alltid den ruta jeg går 😀

 5. Dere to er bare herlige. Gleder meg til å ha dere på øra til dagens treningsøkt. Podden er et lyspunkt i hverdagen. Stor klem <3

  1. kristinaandersen

   Såå stas å lese, tuusen takk Aina <3

 6. Elsker dere😂❤️

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 7. Elsker podcasten deres!! Det er høydepunktet hver tirsdag å høre på den! Hører alltid på den når jeg gjør skolearbeid, så blir ofte mer opphengt i den, enn selve arbeidet #slitenstudent

  Bare fortsett med det dere gjør, for jeg synes det er så fint at dere faktisk tar opp ting som mange kan kjenne seg igjen i. Flaue ting skjer med alle, og det er så godt når noen er åpen om sånt. Og det er jo underholdene å høre på. Føler gjennom poden at jeg på en måte har blitt kjent med dere, spesielt på en helt annen måte. Det er ikke bare blogg-Kristina, men jeg føler jeg har blitt kjent med selve Kristina! <3 Lykke til videre til begge to, dere er supre poddere!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Karoline, betyr så mye for oss å høre!! <3

 8. Haha i dag lo jeg så godt! 🤣

  Da du nevnte å «tisse i dusjen» som en guilty pleasure holdt jeg på å krepere 😂😱 Åh jeg elsker podden deres, lov meg at dere holder på for alltid ❤️❤️😍

  1. kristinaandersen

   Hahaha!! Jeg ler så av akkurat det der selv…😂😂

 9. Poden deres er helt topp! Må dere aldri slutt med den 😂 Det er ikke alltid jeg hører den på tirsdager, fordi jeg passer på å spare den til jeg skal brette o store kleshaug eller noe annet kjedelig. Dere har hjulpet meg å sortere klesskapet til datteren min, og mitt eget. Så takk! 😁

  1. kristinaandersen

   Åååå goding!! Så herlig <3

 10. I dag er du fin! Ble litt lei meg da du sa i podden at du må slutte å si at du er fin. Jeg har flyttet til Vennesla fra Oslo for kjærligheten! Ensomt!? Ja! Men at det finnes så fine sørlandstrompeter som dere gir meg motivasjon😂!

  1. kristinaandersen

   SØRLANDSTROMPETER 😂😂 Må være mitt nye favorittord, haha!! <3 Velkommen til Vennesla, Ida!! Hjembygda mi, håper virkelig du trives der. Og hva gjør man ikke for kjærligheten <3

 11. Lisa Marielle

  Jeg er så uendelig glad for at du og Belinda bestemte dere for å satse på podcasten, Kristina. Virkelig!
  Jeg har hørt hver epiode og kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg ikke har fått med meg ukens episode på tirsdagene.
  Jeg elsker podcasten deres og dere <3
  Vil bare takke deg & Belinda for at dere alltid byr på dere selv, tar opp aktuelle temaer, deler erfaringer, drømmer, glede og sorger med oss. Jeg smiler så det gjør vondt i kinnene, ler så jeg griner til tider, gråter med dere og heier på dere. Podcasten deres er livet og ukens høydepunkt uten tvil <3
  Pretty please lov meg at dere holder på i all evig tid?!?
  Og dagens episode var ufattelig morsom! Jeg lo så fælt at jeg falt på isen flere ganger, men det var verdt det 😉
  Har anbefalt dere til alle jeg kjenner og avslutter med å si at you two rock my world <3
  Mange gode klemmer til deg og Belinda 🙂

  1. kristinaandersen

   Såå koselig Lisa M, du er så utrolig god <3 Podden må leve til vi sitter på gamlehjemmet, haha 😀 Vi koser oss altså så med den!! Klem <3

 12. Hei Kristina 😄 vil du sjekke mailen fra meg?❤

  1. kristinaandersen

   Jess, jeg svarer i dag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *