UKENS TIMEPLAN

Heii til den nye uka! Og hei til tidenes blåmandag. I dag blir det ikke trening for å si det mildt, og på dager som dette forstår jeg hvorfor folk flest hater mandager. Har man lekt ung og bekymringsløs på lørdagskvelden kommer denne dagen rett og slett en dag for tidlig…. Men nå var det fryktelig lenge siden sist jeg har gitt meg selv lov til å ha det såpass gøy en helg at mandagen blir tung, så jeg har faktisk verdens beste samvittighet. Jeg har hatt en så fin og morsom helg at jeg vurderer å gjøre comeback som partygirl, haha Her kommer ukens timeplan!

Mandag:
Levere en kampanje, time hos fysioterapaut og spille inn ukens pod.
Hente Milo hos mine foreldre. Besøke Celina på kvelden.

Tirsdag:
Ny episode med podden. Skrive under en spennende kontrakt, iiiih!
Trening, kontorarbeid og planlegging av ukens blogginnlegg.

Onsdag:
Trening. Møte med en mulig samarbeidspartner.
Ta med meg mommo ut på middag.

Torsdag:
Dyrlegen for å vaksinere Milo. Besøke Marita og ta bilder av lille babyen hennes.
Hjemmekontor frem til jeg legger meg.

Fredag:
Starte dagen med ukens tredje og siste treningsøkt.
Møte med regnskapsfører og videre til strategimøte med samarbeidspartner.
Kvelden er åpen og akkurat nå har jeg lyst å bruke den hjemme hos mine foreldre.

Lørdag:
Jobbe med lillebror hele formiddagen, som muligens er han siste arbeidsdag hos meg.
Skrive ferdig to kampanjer. Kvelden er åpen, den blir garantert med venner.

Søndag:
Kun blogging og helt friiii! Så deilig.

18 kommentarer

 1. Lisa Marielle

  God morgen skjønneste Kristina <3 Herlig å høre at helgen var topp og at «rakkefanten» er tilbake 😉 Uken din ser utrolig spennende ut og hjelpes som jeg gleder meg til ny pod i morgen! Ukens høydepunkt uten tvil <3 Ønsker deg en strålende mandag i solen og du stråler virkelig som alltid 🙂

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Rakkefant er livets ord <3 Gleder oss til ny pod imorgen vi også 😀 Klem <3

 2. Så fin den kåpa var på deg😍

  1. kristinaandersen

   Takk Renate :*

 3. Hørtes ut som en fin uke, med forskjellige gjøremål ♡
  Gleder meg til ny pod også ♡ Kos deg og ha en strålende uke fineste Kristina – klem fra Mette

  1. kristinaandersen

   Samme til deg Mette <3

 4. Heiii❤ Husker du hvor du kjøpte det lyserosa Lexington pleddet ditt? Rop ut om du skal selge 😄 Ha en strålende uke!

  1. kristinaandersen

   Heii Madeleine 😀 Det kan du kjøpe, bare send meg en mail <3

   1. Madeleine

    Sååå bra 😀 Sendte deg mail nå!

 5. Hei Kristina! Kunne du lagt ut en update hvis du noen gang får svar fra Viaplay på når sesong 6 av Chicago Fire kommer?😍 Jeg fullførte nettopp sesong 5 og dør etter å vite hva som skjer! Har et tomrom i livet nå som jeg er ferdig😂😂

  1. kristinaandersen

   Haha, kjenner meg altså såå igjen!! Lover å gi beskjed <3

 6. Du har det travelt altså, snakk om å stå på! Hurra for ny pod, jeg gleder meg! Du stråler forresten 😌

  Jeg har sendt deg en mail angående et prosjekt. Jeg håper så inderlig at du svarer!

  1. kristinaandersen

   Takk Silje! Ser mailen din ligger i mailboksen, du får svar ila morgendagen 🙂

 7. Kjempe fin kåpe, hvor er den fra?:)

  1. kristinaandersen

   Nakd 🙂

 8. Digga deg, Kristina. Du er livets dame. Fortsett med den gode jobben du gjer! Så gøy å følge med på både blogg og podkast. Ønsker deg ei nydelig veke <3 Klem

  1. kristinaandersen

   Ååå, TAKK Julie<3

 9. Dette høyres ut som ei super veke! 🙂 Sjølv har eg begynt å sjå Chicago Fire, og merker at sosiallivet kjem til å forsvinne framover, haha! Det som er ekstra gøy er at broren min er brannmann, og kjæresten hans er ambulansearbeider! So eg peprer dei med spørsmål heile tida om «det er sånn det virkelig er?», haha 🙂 Ha ei god veke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *