UKENS TIMEPLAN

Heii til den nye uka! Og hei til tidenes blåmandag. I dag blir det ikke trening for å si det mildt, og på dager som dette forstår jeg hvorfor folk flest hater mandager. Har man lekt ung og bekymringsløs på lørdagskvelden kommer denne dagen rett og slett en dag for tidlig…. Men nå var det fryktelig lenge siden sist jeg har gitt meg selv lov til å ha det såpass gøy en helg at mandagen blir tung, så jeg har faktisk verdens beste samvittighet. Jeg har hatt en så fin og morsom helg at jeg vurderer å gjøre comeback som partygirl, haha Her kommer ukens timeplan!

Mandag:
Levere en kampanje, time hos fysioterapaut og spille inn ukens pod.
Hente Milo hos mine foreldre. Besøke Celina på kvelden.

Tirsdag:
Ny episode med podden. Skrive under en spennende kontrakt, iiiih!
Trening, kontorarbeid og planlegging av ukens blogginnlegg.

Onsdag:
Trening. Møte med en mulig samarbeidspartner.
Ta med meg mommo ut på middag.

Torsdag:
Dyrlegen for å vaksinere Milo. Besøke Marita og ta bilder av lille babyen hennes.
Hjemmekontor frem til jeg legger meg.

Fredag:
Starte dagen med ukens tredje og siste treningsøkt.
Møte med regnskapsfører og videre til strategimøte med samarbeidspartner.
Kvelden er åpen og akkurat nå har jeg lyst å bruke den hjemme hos mine foreldre.

Lørdag:
Jobbe med lillebror hele formiddagen, som muligens er han siste arbeidsdag hos meg.
Skrive ferdig to kampanjer. Kvelden er åpen, den blir garantert med venner.

Søndag:
Kun blogging og helt friiii! Så deilig.

14 kommentarer på “UKENS TIMEPLAN

 1. Lisa Marielle skriver:

  God morgen skjønneste Kristina <3 Herlig å høre at helgen var topp og at «rakkefanten» er tilbake 😉 Uken din ser utrolig spennende ut og hjelpes som jeg gleder meg til ny pod i morgen! Ukens høydepunkt uten tvil <3 Ønsker deg en strålende mandag i solen og du stråler virkelig som alltid 🙂

 2. Mette skriver:

  Hørtes ut som en fin uke, med forskjellige gjøremål ♡
  Gleder meg til ny pod også ♡ Kos deg og ha en strålende uke fineste Kristina – klem fra Mette

 3. Julie skriver:

  Digga deg, Kristina. Du er livets dame. Fortsett med den gode jobben du gjer! Så gøy å følge med på både blogg og podkast. Ønsker deg ei nydelig veke <3 Klem

 4. Lisa skriver:

  Dette høyres ut som ei super veke! 🙂 Sjølv har eg begynt å sjå Chicago Fire, og merker at sosiallivet kjem til å forsvinne framover, haha! Det som er ekstra gøy er at broren min er brannmann, og kjæresten hans er ambulansearbeider! So eg peprer dei med spørsmål heile tida om «det er sånn det virkelig er?», haha 🙂 Ha ei god veke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *