DET VOKSER OG VOKSER

Reklame: Good For Me.


G L A D M A N D A G

Denne mandagen gikk fra slitsom til fin på nullkommaniks, noe jeg aldri hadde trodd når jeg makket meg opp av senga 08.30 i morges – fryktelig sent til å være meg i en ukedag. Men etter tre kopper kaffe, et dypdykk i sminkepungen, en hyggelig melding og på med min nye denimskjorte, så snudde alt seg til det bedre. Så fantastisk deilig!

. . . . . . . . . . . . .

Kan vi ta et lite minutt for håret mitt her? Jeg klippet meg noen centimeter hos frisøren for tre uker siden, og er så fornøyd med hvor friskt det ble i tuppene også. For herregud, her gror det i rekordfart, så det var bare digg å få klippet av litt! Hair Luxious blir selvfølgelig med meg inn i 2019 også, noe annet ville vært uaktuelt. Det er jo på topp tre lista mi over must-haves innen skjønnhet, og det sier sitt om hvor bra disse vitaminene faktisk er. Jeg kommer aldri til å slutte, mark my words. For jeg vet ikke med deg, men jeg får ikke i meg alt av vitaminer jeg gjerne skulle hatt gjennom kostholdet mitt, det har jeg ikke sjans til i en hektisk hverdag. Derfor sverger jeg til kosttilskudd når det kommer til både immunforsvar, hud, hår og negler – så er jeg sikker på at jeg får i meg absolutt alt jeg skal.
To funfacts om Hair Luxious: det er ingen andre hårvitaminer som er med utbredt blant norske frisører, og de er i tillegg markedets sterkeste hårvitaminer. Og! Hele ni av ti som bruker Hair Luxious anbefaler det videre til en venn, noe jeg kjenner meg veeldig igjen i. Alt startet vel egentlig for to år tilbake med at jeg maste hull i hodet på venninnene mine om at de måtte få bestilt de også, og nå går 95% av vennegjengen min på de og er nøyaktig like hekta som meg. Kan det bli bedre? Haha!

H A R  D U  L Y S T  Å P R Ø V E ?

Akkurat nå har Good For Me et supert introtilbud på nettsiden sin, hvor du får halv pris på første boks direkte. Men, bruker du rabattkoden «kristina20» i tillegg, så får du enda 20% rabatt. Du kan få introtilbudet, bruke rabattkoden og bestille HER. Rabattkoden min er gyldig frem til 28.februar.

28 kommentarer på “DET VOKSER OG VOKSER

 1. kristinaandersen skriver:

  Herregud så gøy Sara! Er det jeg sier, disse funker så latterlig bra at alle bare MÅÅÅ prøve de for å forstå hva jeg mener, haha 😀 <3

 2. Karianne skriver:

  Hei! Jeg vet dette er et rart spørsmål, men jeg har veldig lyst til å prøve disse, men sliter med mye hårvekst ellers. Vet du om det vil påvirke hårveksten ellers på kroppen? 😛

 3. Lisa Marielle skriver:

  Er det mulig å være så utrolig sjarmerende og nydelig som deg Kristina?!? Og håret ditt er seriøst det vakreste jeg har sett, inkludert disse bildene – du stråler <3 Knasker pillene selv og er super fornøyd 🙂 Er evig takknemlig for tipset og gleder meg til det vokser langt igjen 😉 Ønsker deg en finfin kveld fineste du!

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå du er alt for snill kjære deg – tuuusen takk <3 Så gøy å høre du er fornøyd Lisa 😀 God klem!

 4. Tina skriver:

  Nå har jeg brukt disse i 8mnd uten å merke forskjell. Noen vits i å fortsette, eller er det noen det rett og slett ikke virker på?

 5. Vilde skriver:

  Hei! Etter å ha at dere har skrytt disse hårvitaminene i skyene på podden så måtte jeg bare prøve for å sjekke om det var så bra som dere snakket om, hehe! . Nå har jeg knasket to bokser og er helt frelst. Venninner kommenterer hvor tjukt og fint håret mitt har blitt, og det er så gøy!!! Og henger meg på kommentaren over – jeg har aldri hatt så mye babyhår som nå, så dette funker, det er helt sikkert! Ha en fin kveld <3

 6. Marie skriver:

  Har lyst å prøve disse, men påvirker den hårveksten andre steder på kroppen også? Hvordan blir bare håret på hodet påvirket? Vil også ha langt og sunt hår 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Haha nei, heldigvis ikke!! <3 Det funker helt enkelt med at håret ditt vokser raskere, blir mer sterkt og sunt. Jeg hadde hår til skuldrene for rett over ett år siden, og nå er det hellangt 🙂

 7. Kristin skriver:

  Hei Kristina
  Har er spørsmål om collagen pulveret som du har anbefalt. Når kan man forvente og begynne og se resultater? Og hjelper pulveret på uren hu, som hudormer og kviser?

 8. Emilie skriver:

  Hei! Går det ikke lenger an å velge enkeltkjøp hos good for me? Ønsker å prøvebestille, uten å knytte meg til et abonnement. Dette gikk an før tror jeg?
  Mvh. Emilie <3

  • kristinaandersen skriver:

   Dessverre, det er ingen vits å prøvebestille – for hårvitaminene MÅ brukes over tid. Du får ikke resultater på første boks 🙂 Klem!

 9. kristinaandersen skriver:

  Skikkelig skikkelig stas å lese, tusen takk Nora <3 Nå ga du meg en knallstart på dagen, for her går smilet rundt 😀 Håper du vil like dagens podepisode! Stor klem

 10. Eline skriver:

  Hei! Fungerer bare tilbudet hvis man bestiller en boks hver måned? Prøvde å bestille tre bokser hver tredje måned, men da kom det opp en feil… Tenkte det hadde vært lurere med tanke på at man slipper 49kr i frakt hver gang. Ha en fin dag 🙂

 11. kristinaandersen skriver:

  Såå koselig!! Bytte på tre stk akkurat nå 😀
  Clarins BB Cream Skin Detox.(hverdager)
  Estée Lauder Double Wear foundation. (helg)
  Guerlain Parure Gold Fluid. (midt i mellom de to over)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *