DET VOKSER OG VOKSER

Reklame: Good For Me.


G L A D M A N D A G

Denne mandagen gikk fra slitsom til fin på nullkommaniks, noe jeg aldri hadde trodd når jeg makket meg opp av senga 08.30 i morges – fryktelig sent til å være meg i en ukedag. Men etter tre kopper kaffe, et dypdykk i sminkepungen, en hyggelig melding og på med min nye denimskjorte, så snudde alt seg til det bedre. Så fantastisk deilig!

. . . . . . . . . . . . .

Kan vi ta et lite minutt for håret mitt her? Jeg klippet meg noen centimeter hos frisøren for tre uker siden, og er så fornøyd med hvor friskt det ble i tuppene også. For herregud, her gror det i rekordfart, så det var bare digg å få klippet av litt! Hair Luxious blir selvfølgelig med meg inn i 2019 også, noe annet ville vært uaktuelt. Det er jo på topp tre lista mi over must-haves innen skjønnhet, og det sier sitt om hvor bra disse vitaminene faktisk er. Jeg kommer aldri til å slutte, mark my words. For jeg vet ikke med deg, men jeg får ikke i meg alt av vitaminer jeg gjerne skulle hatt gjennom kostholdet mitt, det har jeg ikke sjans til i en hektisk hverdag. Derfor sverger jeg til kosttilskudd når det kommer til både immunforsvar, hud, hår og negler – så er jeg sikker på at jeg får i meg absolutt alt jeg skal.

To funfacts om Hair Luxious: det er ingen andre hårvitaminer som er med utbredt blant norske frisører, og de er i tillegg markedets sterkeste hårvitaminer. Og! Hele ni av ti som bruker Hair Luxious anbefaler det videre til en venn, noe jeg kjenner meg veeldig igjen i. Alt startet vel egentlig for to år tilbake med at jeg maste hull i hodet på venninnene mine om at de måtte få bestilt de også, og nå går 95% av vennegjengen min på de og er nøyaktig like hekta som meg. Kan det bli bedre? Haha!

H A R  D U  L Y S T  Å P R Ø V E ?

Akkurat nå har Good For Me et supert introtilbud på nettsiden sin, hvor du får halv pris på første boks direkte. Men, bruker du rabattkoden «kristina20» i tillegg, så får du enda 20% rabatt. Du kan få introtilbudet, bruke rabattkoden og bestille HER. Rabattkoden min er gyldig frem til 28.februar.

35 kommentarer

 1. Hvor er buksa fra?!! 😮

  1. kristinaandersen

   BikBok 🙂

 2. Sara Vintland

  Jeg har mistet noe enormt med hår den siste tiden! Begynte på disse for et par måned siden og jeg mister enda hår men jeg tror ikke det er i nærheten som det en gang var. Nå kan jeg heller ikke ha to rotfletter i håret, for er babyhår over alt 😂 Ler!

  1. kristinaandersen

   Herregud så gøy Sara! Er det jeg sier, disse funker så latterlig bra at alle bare MÅÅÅ prøve de for å forstå hva jeg mener, haha 😀 <3

 3. Karianne

  Hei! Jeg vet dette er et rart spørsmål, men jeg har veldig lyst til å prøve disse, men sliter med mye hårvekst ellers. Vet du om det vil påvirke hårveksten ellers på kroppen? 😛

  1. kristinaandersen

   Det påvirker KUN håret på hodet. Takk gud, haha!

 4. Lisa Marielle

  Er det mulig å være så utrolig sjarmerende og nydelig som deg Kristina?!? Og håret ditt er seriøst det vakreste jeg har sett, inkludert disse bildene – du stråler <3 Knasker pillene selv og er super fornøyd 🙂 Er evig takknemlig for tipset og gleder meg til det vokser langt igjen 😉 Ønsker deg en finfin kveld fineste du!

  1. kristinaandersen

   Ååå du er alt for snill kjære deg – tuuusen takk <3 Så gøy å høre du er fornøyd Lisa 😀 God klem!

 5. Nå har jeg brukt disse i 8mnd uten å merke forskjell. Noen vits i å fortsette, eller er det noen det rett og slett ikke virker på?

  1. kristinaandersen

   Høres veldig merkelig! Men åtte måneder uten effekt? Wow, du er tålmodig! Jeg hadde kastet de til helsikke :p

   1. Jo, men det er mange som anbefaler og skryter opp i skyene, så trodde de skulle fungere

 6. Hei! Etter å ha at dere har skrytt disse hårvitaminene i skyene på podden så måtte jeg bare prøve for å sjekke om det var så bra som dere snakket om, hehe! . Nå har jeg knasket to bokser og er helt frelst. Venninner kommenterer hvor tjukt og fint håret mitt har blitt, og det er så gøy!!! Og henger meg på kommentaren over – jeg har aldri hatt så mye babyhår som nå, så dette funker, det er helt sikkert! Ha en fin kveld <3

  1. kristinaandersen

   Herregud så gøy Vilde!! Elsker å få slike tilbakemeldinger på ting jeg anbefaler 😀 YES <3

 7. Camilla

  Sååå flott hår, og huden din! Du gløder!!!!! 🙌🏼
  Har du tenkt til å bli lysere i håret, eller beholde det slik du har det nå? Fargen var veldig fin😍

  1. kristinaandersen

   Takk Camilla <3 Vil egentlig bli lysere, men er usikker, hah 😀 Hva syns du?

 8. Hei Kristina ❤️
  Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men ville bare fortelle deg noe. Bloggen din er den eneste jeg har fortsatt å lese, nå som jeg har blitt eldre. I motsetning til mange andre føler jeg ikke bloggen din er overfladisk og «fake» og med ingen clickbaits. Du virker som en helt fantastisk person, og jeg blir alltid glad når jeg ser bilder av deg, hører podcast eller leser innlegg. (Med mindre det handler om noe trist/du er lei deg så klart). Tar meg selv i å le høyt når du forteller alle de syke historiene dine blant annet!

  I tillegg må jeg bare si at du er utrolig nydelig og pen! Virkelig drømmeutseende 😍

  Klem ❤️

  1. kristinaandersen

   Skikkelig skikkelig stas å lese, tusen takk Nora <3 Nå ga du meg en knallstart på dagen, for her går smilet rundt 😀 Håper du vil like dagens podepisode! Stor klem

 9. Har lyst å prøve disse, men påvirker den hårveksten andre steder på kroppen også? Hvordan blir bare håret på hodet påvirket? Vil også ha langt og sunt hår 😀

  1. kristinaandersen

   Haha nei, heldigvis ikke!! <3 Det funker helt enkelt med at håret ditt vokser raskere, blir mer sterkt og sunt. Jeg hadde hår til skuldrene for rett over ett år siden, og nå er det hellangt 🙂

 10. Herligheeet, du er så fin, og stråler så mye! 😀 Og den skjorten var 10/10 på deg! =D

  1. kristinaandersen

   Hallooo, goding!! TAKK <3

 11. Kristin

  Hei Kristina
  Har er spørsmål om collagen pulveret som du har anbefalt. Når kan man forvente og begynne og se resultater? Og hjelper pulveret på uren hu, som hudormer og kviser?

  1. kristinaandersen

   Hei Kristin! Oslo Skin Lab sier 12 uker, men JEG mener seks uker 🙂

 12. Hei! Går det ikke lenger an å velge enkeltkjøp hos good for me? Ønsker å prøvebestille, uten å knytte meg til et abonnement. Dette gikk an før tror jeg?

  Mvh. Emilie <3

  1. kristinaandersen

   Dessverre, det er ingen vits å prøvebestille – for hårvitaminene MÅ brukes over tid. Du får ikke resultater på første boks 🙂 Klem!

 13. Hei! Fungerer bare tilbudet hvis man bestiller en boks hver måned? Prøvde å bestille tre bokser hver tredje måned, men da kom det opp en feil… Tenkte det hadde vært lurere med tanke på at man slipper 49kr i frakt hver gang. Ha en fin dag 🙂

  1. kristinaandersen

   Det må du gjøre i etterkant av tilbudet, tilbudet er kun på en boks <3

 14. Hei!
  Du stråler, Kristina.
  Og håret ditt er så flott og brunt kler deg virkelig👍🏻
  Hvor har du kjøpt den kule skjorta di?
  Ha en super dag🌸

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Gunn <3 Den er fra HM 🙂

 15. Hvor er skjorten fra? 😍

  1. kristinaandersen

   HM herre 🙂

   1. Jeg må ha en sånn skjorte!! Kan jeg spørre deg hvilken str du har i denne? Vi har ikke h&m herre her i byen så jeg må bestllle på nett😅 aner ikke hvem str jeg skal ha, men jeg er litt større enn deg.

   2. kristinaandersen

    M <3

 16. Kristin

  Wow, du virkelig gløder, Kristina! 😍 Og det er så gøy å klikke seg inn her for tiden! Kan jeg spørre hvilken foundation du bruker? 🙈

  1. kristinaandersen

   Såå koselig!! Bytte på tre stk akkurat nå 😀

   Clarins BB Cream Skin Detox.(hverdager)
   Estée Lauder Double Wear foundation. (helg)
   Guerlain Parure Gold Fluid. (midt i mellom de to over)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *