EN NY SERIEFAVORITT

Savner du gamle, gode serier som The O.C eller One Tree Hill? Det gjør jeg også! Derfor ble jeg så glad når ei venninne av meg tipset om denne serien og fortalte hun var heeelt sikker på at jeg kom til å digge den. Vi har ganske lik seriesmak, så hun hadde selvfølgelig rett – denne serien slukte jeg på bare en dag! Og jeg må selvfølgelig tipse om den videre til dere.

A L L  A M E R I C A N ✨🍿

All American heter denne deilige serien, og den er en sånn type serie jeg har savnet. Den er lettbeint, fin, morsom, rørende og spennende – uten at det blir for tungt eller slitsomt når man følger med. Skikkelig feelgood serie! Og for å forklare i korte trekk hva den handler om: Spencer James, en ydmyk og jordnær fyr fra South LA som har et enormt talent innen amerikansk fotball. En dag blir han rekruttert av Beverly Hills High School for å spille for fotball-laget deres, noe som betyr at han må si farvel til sitt gamle og langt mer krevende miljø. For Spencer flytter nemlig ut fra sin gamle hjemby og inn til Beverly Hills-laget sin fotballtrener, som bor i tidenes mansion med sin over-the-top familie. Spencer sitt nye liv byr på både glede, frustrasjon, kjærlighet og urettferdige utfordringer, for ikke alle lagkameratene ved Beverly Hills ønsker fotballtalentet velkommen…
Serien er forøvrig inspirert av livet til den amerikanske NFL-spilleren Spencer Paysinger, noe som gjør at jeg elsker den enda mer. Denne må dere se, folkens! Absolutt en favoritt hos meg. Dere finner den på HBO, og til nå har det kommet ut tolv episoder.♥34 kommentarer på “EN NY SERIEFAVORITT

 1. Terese skriver:

  Jeg må bare si tusen takk for at du anbefaler slike serier!
  Jeg har savnet en slik type serie, så måtte rett inn på hbo å se og så 4 episoder på rad og elsker den! Så tusen takk <3

 2. Maria skriver:

  Takk for tips! Apropos noe helt annet: jatakk til joggedress guide! De joggesettene du har fra Zara, hvordan er de i størrelsen syns du? Tenkte kjøpe på nett og syns man ofte må opp en størrelse i klær fra Zara. På forhånd takk for svar, fine deg 🙂

 3. Henriette skriver:

  Akkurat sett sesong 5 av Chicago Fire, og er det en sesongslutt som krever oppfølging, raskt, så er det den. Syns å huske jeg leste et sted at du hadde blitt tipset om hvor man kunne se sesong 6..? HJELP!

 4. Janne skriver:

  Oh! Hørte nettopp podcasten – du vet at NRK er midt i sesong 7 av Chicago Fire? Der får du ordentlig teksting også …! God vår!

 5. Ingrid skriver:

  Så veldig bra ut!! Men ettersom du liker «The Royals», har du sett «Dynastiet» på Netflix? Sykeste serien med flere sesonger, og siste sesongen kommer med løpende episoder nå.

 6. Mona skriver:

  Hei, kanskje ikke riktig innlegg å kommentere på, men hvor er den fine lysestaken du har på gulvet på bildet på Snapchat fra? :))

 7. Ingrid skriver:

  Hei! 🙂 Digger podcasten deres!
  Lurte på om det kommer flere rabatter på tannbleking?
  Den hadde gått ut når jeg skulle bestille.. 🙁

 8. kristinaandersen skriver:

  Hahaha <3 Tørr ikke svare deg med fare for at andre som følger med leser her. Du har myyye gøy å glede deg til 😀 Dawson og Casey er SÅ skjønne at jeg orker ikke <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *