UKENS SPØRSMÅL

Tjener dere mye på podden?

Jeg er ikke en person som er komfortabel med å snakke om verken penger eller inntekt, men vi er heldige med at podden vår gjør det godt. Nå har vi også signert med nytt management jeg skal fortelle dere om snart, noe vi selvfølgelig er superstolte av! Men, en viktig ting vil jeg si her. Podden ble aldri startet med et mål om penger, det har jeg ikke et behov for da jeg allerede har en jobb jeg lever av. Jeg ønsket bare å ha en mer uhøytidelig plattform der dere kunne bli bedre kjent med meg og se den humoristiske siden av meg som jeg aldri helt har klart å vise frem her på bloggen. Podden er virkelig det gøyeste jeg vet om, og jeg tror jeg er vår største fan.🤓

Kan du fortelle mer om din kristne tro?

Klart jeg kan! Dette med å være kristen er aldri noe jeg har sett på som en big deal eller følt behovet for å snakke om, rett og slett fordi jeg er oppvokst med en kristen tro og det er helt normalt for meg. Jeg gikk typisk på søndagsskolen som barn og konfirmerte meg kristelig som tenåring. I voksen alder har jeg nok gått sterkere tilbake til troen, den gir meg mye trygghet og jeg syns det er en fin greie. De helgene jeg har tid og lyst, går jeg gjerne på søndagsmøter her i Kristiansand, enten sammen med venner hvis noen vil være med eller faktisk også alene.

Hvor har du kjøpt mesteparten av interiøret i leiligheten din?

Alle veier! Alle de største ‘base’ møblene mine her hjemme som stue og spisebord, stoler, sofa, kontor, belysning..osv.. har jeg valgt å legge litt mer i og kjøpe fra typisk Hay, Gubi, Bolia, Muuto, Menu..osv.. Men ellers er ting fra alle veier! Alt fra Kid Interiør, Zara Home, Hm Home, Home and Cottage..osv.. Det dyreste er ikke nødvendigvis det fineste, det er i hvert fall helt sikkert. Jeg er derimot opptatt av å kjøpe ting jeg kan ha i mange år, som er klassisk og stilrent.

Hvordan var det å få vridd håndleddet tilbake?

Jeg fikk helt panikk når jeg fikk beskjed om at jeg skulle få vridd tilbake bruddet mitt, jeg ble hysterisk og kunne ikke tro hvordan jeg skulle takle det siden jeg allerede hadde så sjukt vondt. Altså, dere skulle sett meg. Haha, huff!! Det å knekke tilbake et brudd har alltid vært marerittet mitt. Men utrolig nok fikk jeg beskjed når jeg var ferdig om at jeg hadde taklet smerten ved knekkingen bedre enn ‘de fleste voksne menn’ fra den ene sykepleieren, så jeg tror det må ha vært bruddet i seg selv som var så vondt at selve knekkingen tilbake gikk som det gikk. Og ikke minst adrenalinet jeg hadde i kroppen. Men for all del: helt jævlig var det jo. Først en flere cm lang sprøytespiss direkte inn i bruddet og to leger som bruker tre minutt på å vri på de løse beina i håndleddet og prøve å få det tilbake i stilling med makt? Absolutt ikke min beste dag i livet, det kan vi konkludere med.

Hva heter fargen du har på soverommet?

Deco Blue. Den er så fiiin!

Hva gjør du for å ha et positivt syn på hverdagen?

Er jeg ikke positiv og glad, så er det fort at jeg er fly forbanna eller skikkelig lei meg. Det er med andre ord ingen mellomting med meg, og slik har det alltid vært – mine foreldre sier jeg har vært høyt eller lavt helt siden jeg var liten. Heldigvis er det sjeldent jeg er direkte trist, det skal mye til for å vippe meg av pinnen, så de fleste dagene i livet er veldig fine. Fokuset mitt er å gjøre det som gjør meg glad langt inn i sjela, bruke tid på mennesker som oppriktig vil meg godt og luke ut det ugresset som tynger ned hverdagen. Har du en venn som gang på gang gir deg dårlig energi eller en jobb som gjør du gruer deg til hver eneste dag? Gjør noe med det! Vi er alle sjef i eget liv. Men ikke missforstå meg heller, for livet går jo opp og ned for oss alle! Et lite eksempel. Jeg har hatt 28 podepisoder, og i to av episodene har jeg grått meg halvt ihjel. Så jeg kan vel si at livet er fint cirka 90% av tiden?

Hvordan går det med Milo?

Goding, takk som spør! Det er rart å tenke på at det ikke er mer enn fem måneder siden jeg fikk beskjed om at Milo sannsynligvis hadde dager igjen å leve, og den beskjeden knuste meg totalt. Personlig tror jeg at jeg ble bønnhørt, fordi det er faktisk ingen som forstår hvordan Milo den dag i dag er i bedre form enn han har vært i hele sitt liv. Det er helt utrolig, og jeg er så evig takknemlig! Så Milo er i storform helt uten smerter, hopper rundt, leker, spiser (litt for..) masse og koser seg. Men han gleder seg til våren, da! Vinteren er ikke favoritten sier han.

Hvor kjøper du alle de fine kosedressene dine?

Freshe joggeklær må være min guilty pleasure her i livet, jeg har altså et eget skap til denne kategorien. Og her kjøper jeg også alle veier, alt fra Ralph Lauren til BikBok, Cubus, Nike og Adidas. Tenkte å få til en joggedress-guide til dere denne helgen, om det er ønskelig?

40 kommentarer

 1. Jeg er så sinnsykt glad for deg at Milo er så bra nå, og jeg er heller ikke et sekund i tvil om at du (og jeg, jeg har bedt MASSE for ham selv også, lille skatten) ble bønnhørt der <3 <3 Har hund selv og han er alt for meg, jeg blir dårlig bare ved tanken på å skulle miste noe så purt og godhjertet som det vesenet en hund er – virkelig menneskets beste venn!

  1. kristinaandersen

   Så utrolig fint gjort av deg, R <3 Og jeg er så enig: hunder er virkelig menneskets beste venn. Finnes ikke noe bedre eller snillere i denne verden <3

 2. Du er herlig, Kristina! Ikke ofte kommenterer, men nå fikk jeg et plutselig behov for å si at jeg blir skikkelig glad hver gang jeg er inne på bloggen din. Og podden også så klart – den digger jeg. Ønsker deg en fin dag!

  1. kristinaandersen

   Så hyggelig du legger igjen en kommentar Mari!! Takk for fine ord og heiarop 😀 Håper fredagen din er alle tiders <33

 3. Ååå så herlig å høre at det går bra med lille Milo <3

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3 <3

 4. Må bare si at jeg rett og slett digger deg, Kristina! Blir alltid så glad av å gå innom bloggen din. Og jeg gleder meg til joggedress-guide! 🤩

  Håper du får en super helg <3

  1. kristinaandersen

   Åååå så koselig, smilet går jo rundt her 😀 Takk Ingrid <33 Håper helgen din blir KNALLERS <3

  1. kristinaandersen

   I love yoooou spajentamiiii

 5. Hmmm vet ikke helt åssen jeg skal formulere dette uten at det blir feil men, I try 😉 Jeg må si jeg elsker podden deres, som du sier får vi bli kjent med deg på en annen måte. Og en side som er kommet mer frem i podden er hvor fornøyd med deg selv du er. Hvor bra du syntes du er og ikke minst fin. (Noe jeg er heeelt enig i at du er!!) Vanligvis kunne jeg syntes det var litt sånn høy-på-pæra-faktor (dont take me wrong,haha) men du fremstår på en så selvsikker og herlig måte at jeg gliser meg skakk og digger deg bare enda mer. Du fremstår tvers igjennom herlig og de som har deg i livet er så utrolig heldige!! Ønsker deg og Belinda alt det beste i fremtiden, også med podden. Måtte dere aldri stoppe!! Ha en strålende helg,solstråla <3

  1. kristinaandersen

   Denne kommentaren MADE MY DAY <3 Seriøst så koselig, tuuusen takk Linn 😀 Ser Belinda har kommentert her på dette innlegget, så håper hun også leser kommentaren din <3 Det er det som er så fint med podding: der kan man si at man er i en god utseendeperiode UTEN å bli hatet for det, fordi dere hører tonefallet mitt og ser humoren… 🤓😂 Så takk igjen kjære deg, gud så hyggelig 😀 Stooor klem og gooood helg <3

 6. Så hyggelig at du tar deg tid til søndagsmøter 🙂 Som kristen har jeg alltid følt meg ganske ensom her på østlandet, jeg ble ekstremt mobbet for troen min, og har faktisk aldri vokst opp med jevnaldrende kristne.

  Og dette med å vri tilbake brudd, jeg tror ikke folk forstår hvor grusomt vondt det faktisk er! Jeg brakk selv både skinnbeinet og leggbeinet da jeg var yngre, og hele leggen måtte vris tilbake før de kunne gipse, så her har du virkelig min dypeste medfølelse. Du er tøff! <3

  Håper du får en super helg 🙂

  1. kristinaandersen

   Så trist å lese du har følt det slik, LH.. Har du vurdert å ta en tur i feks Hillsong? Det er et så fint sted og menneskene der er bare helt magiske, anbefales 🙂 Og JA, tror ingen aner hvor vondt det er hvis de ikke har opplevd det selv.. Haha, huff!! God helg kjære deg <3

 7. Har du vurdert å male taket på soverrommet i samme farge som veggene? Jeg har også Deco Blue på soverommet, og har sååå lyst til å male taket slik at det blir enda mørkere 😀

  1. kristinaandersen

   Faktisk ikke selv, da jeg er så barnslig at jeg blir mørkredd hvis rommet mitt er for mørkt :p Haha! Men, jeg har sett andre som har malt taket også og det er superfresht 🙂

 8. Malin Sofie

  Så hyggelig å høre at det går bra med Milo <3

  1. kristinaandersen

   Ingenting jeg er mer glad for enn nettopp det <3

 9. Ja til joggrdressguide!

  1. kristinaandersen

   Skal bliii! 😀

 10. Heei ❤️❤️
  Kan du også vise skap og skuffer ? Som du har organisert så flott ifølge podden deres 🤩🤩 der er fantastiske

 11. Kan du/dere skrive et innlegg/snakke om i podden, hvordan man kan kutte ut noen fra livet sitt som bare stjeler energi? Jeg har ei venninne som også er en del av en stor felles vennegjeng, som hele tiden spør om og treffes, men jeg kjenner at jeg bare ikke orker. Hvordan kan jeg si i fra at jeg ikke vil, og samtidig ikke la det påvirke hele vennegjengen?
  Digger deg!

  1. kristinaandersen

   Vi snakket om det i denne episoden, kanskje du kan høre den?? 🙂

 12. Fine svar! Gøy å lese:)
  Vil gjerne se alle jogge dressene dine 🙂 ha en fin helg!

  1. kristinaandersen

   good helg :*

 13. Nei takk, joggedress guide er totalt uinteressant spør du meg 😂

  Liker spm innlegg da, folk spør om så mye artig og du tar deg tid til å svare skikkelig:)

  1. kristinaandersen

   Så gøy du liker det Anita, er supergøy å svare 😀

 14. Digger podden! Dere er fantastiske! Men shit – hvor er genseren fra? 😍

  1. kristinaandersen

   Ååå snilling, TAKK <3 Den er linket nederst i innlegget (annonselenke) <3

 15. Hadde satt stor pris på joggedress-guide! Fant faktisk podden deres først, og har nå begynt å lese bloggen din pga det 🙂

  1. kristinaandersen

   Så hyggelig, S! Velkommen hit 😀

 16. Elsker podden! Og blir så glad for å høre at det går fint med milo, har tenkt mye på han. Har selv en hund, så vet hvordan det er <3
  Så fin genser! Aldri bestilt fra na-kd før, for tenker at det er heftig toll. Har du peiling på det der? 😀 ha en fin helg <3

  1. kristinaandersen

   Det er ikke toll, helt genialt 😀 God helg <3

 17. PLEASE ikke hør på de som sier joggedressguide er uinteressant – DET ER MITT STØRSTE ØNSKE PÅ BLOGGEN DETTE ÅRET! 😂 Gjerne både billige og dyre, en blanding av alt! Og noen basic og noen mer spennende kanskje? Gleder meg, håper den kommer fort!

  1. kristinaandersen

   Hahaha! OK <3 Men blir ikke før til uka, trenger litt hjelp til å lage kollasjen 😀

 18. Lisa Marielle

  Ønsker deg en riktig god helg, kjære Kristina <3 Håper du koser deg masse med familie, venner og skjønneste Milo 🙂 Blir så glad når jeg leser at formen til Milo er god om dagen, virkelig! Og lille gullet ditt kunne virkelig ikke hatt en bedre matmor / mamma enn deg <3 Sender over en god klem til dere begge to 🙂

 19. Takk for at skriver om tror :-)<3

 20. Håper ikke du har glemt denne joggedressguiden🤞🏻 Elsker bloggen din❤️

  1. kristinaandersen

   Kommer, må bare få hjelp til å lage den <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *