EN GOD MORGEN

Dette blogglivet mitt har blitt både ti ganger hyggeligere og enklere når jeg begynte å roe ned litt på ting og innse at en liten og uhøytidelig update som dette kan være vel så hyggelig som det stikk motsatte. Jeg koser meg altså sånn med bloggen om dagen, og jeg håper virkelig det skinner gjennom? Det er utelukkende god stemning her (noe det egentlig alltid er..) og kommentarfeltet er en fryd hver eneste gang jeg logger på. Sånt gir så mye motivasjon at jeg har ikke ord, og det gjør selvfølgelig at jeg får lyst å gi mitt beste hele tiden. Dere er livets fineste gjeng, bare så det er sagt.

G O D  M O R G E N ✨

Her er det nok en tidlig morgen, med jobb direkte fra sofakroken, kaffekopp nummer to og selvfølgelig frokost-tv surrende i bakgrunnen. Det må alltid til! Om litt skal jeg faktisk hoppe i treningsklærne og få unnagjort ukens tredje økt, jeg er sånn halvveis igang med styrken igjen og det føles helt magiiisk. Selv om jeg er sjokkert over hvor latterlig svak jeg har blitt, altså hjelp. Men hva annet kan jeg forvente etter tre måneder hvor jeg ikke har løftet noe tyngre enn en brusflaske, egentlig? Bare å henge i, ha tålmodighet og starte forsiktig, så kommer det seg plutselig tenker jeg. Ønsker dere en god start på torsdagen, så sees vi selvfølgelig igjen senere. Klemsi!

18 kommentarer

 1. Så godt å høre at du har fått komt i gang med styrketrening også! 🙂 Hvilke øvelser kan du gjere no? Ha ein fin dag, flotte deg <3

  1. kristinaandersen

   Jeg kan trene typ mage, bein og rump + selvfølgelig kondisjon. Overkroppen må vente til tidligst mai, da hånda ikke skal løfte tyngre enn rundt to kilo enda.. Så kjedelig, men det går fremover 😀 <3

 2. Ine Marie

  God morgen fine du!
  Jeg digger stemningen her inne for tiden, det er skikkelig feel good å klikke inn på bloggen din <3 ha en fin torsdag

  1. kristinaandersen

   Såå koselig å lese Ine Marie 😀 Takk! Håper torsdagen din blir fiin <3

 3. Elsk på den joggedressen <3 vet du hvor man kan få kjøpt den? Finner den ingen steder :/

  1. kristinaandersen

   Vet du Hanne, den er fire år gammel <3 Den er fra Ralhp Lauren, men tror dessverre ikke denne modellen selges lengre :/

 4. Hei fina!<3 Så bra du er litt mer avslappet ang. innlegg! 😀 For min del handler det om å gå inn på bloggen din (mange ganger hver dag, haha ;)) og håpe det står ett eller annet, uansett hva liksom! 😀 Sååå, dette er så bra!!! Just go with the good flow and do what makes you happy!!! Stor klem!<3

  1. kristinaandersen

   Ååå så skjønn du er Beate 😀 TAKK <33 Har du hatt en fin torsdag?? 😀

   1. Jaaa, veldig fin dag!😄 håper du har det også?! Stor klem til deg skjønne!❤️

   2. kristinaandersen

    Åå så godt å høre Beate 😀 Vært en knallers dag her også <3

 5. Lisa Marielle

  God morgen favorittblogger <3
  Håper du får en helt nydelig dag og at armen er snill mot deg på trening. Vil bare takke deg for at du er den du er og leverer hver dag – beste bloggen i mine øyne 🙂 Ønsker deg og Milo en herlig torsdag!

  1. kristinaandersen

   Goding, herregud så koselig <3 Takk Lisa Marielle!! Håper torsdagen din er fiiin, snart helg 😀 YAY!

 6. Ah, så digg å kunne trene styrke og komme tilbake til «seg selv igjen»! Det har mye å si for kropp og sjel og ikke minst humør 🙂 gleder meg til jeg kommer i gang igjen 🙂

  1. kristinaandersen

   Såå sant Bell, trening betyr ufattelig mye på både kropp og hode 🙂

 7. Jeanette

  Milo snek seg med på bildet ser jeg 😉 han er så skjønn 😀

  1. kristinaandersen

   Prøver å snike seg opp i senga, haha <3

 8. Storkoser meg hver gang jeg klikker meg inn her – er så koselig, ekte og genuin stemning her 💙 Du sprer mye glede Kristina! Ha en fantastisk dag! ✨

  1. kristinaandersen

   Såå koselig å lese, tusen takk Rebecca <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *