ADIDAS FALCON W

Inneholder en annonselenke.


Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli eier av ‘chunky sneakers’, men plutselig kom det et et par inn i skosamlingen min likevel. Henger tydeligvis litt etter på dette her, jeg. 😂 For denne trenden har vokst på meg mens jeg har sett ‘alle andre’ løpe rundt i denne type sko. Jeg har gått fra å syns de er direkte gørrstygge, til å vurdere å skaffe meg et par selv. Selvfølgelig har jeg hatt litt lyst på Balenciaga sine Triple S Sneakers, men når jeg fant denne modellen fra Adidas falt jeg pladask. Se så freshe!

DU FINNER DE HER

Det var kun et par igjen når jeg kjøpte de, så jeg rasket de med meg hjem uten å en gang prøve, hehe. Hva da gira? Heldigvis passet de perfekt, og det var som jeg tenkte – denne type sko er litt store i størrelsen. Vipper du mellom to størrelser ville jeg gått ned slik jeg gjorde med disse. Nå gleder jeg meg allerede til å fikse meg i morgen og løpe avgårde for møte, for gjett om disse skal få komme på! Best av alt: de føles som en sky på beina… Så himla gode!

23 kommentarer på “ADIDAS FALCON W

 1. Yvonne skriver:

  Kjempefine! Liker denne trenden godt og gleder meg til all snøen her forsvinner så jeg kan begynne å bruke dem 🙂

 2. Julie skriver:

  Åååå Kristina, jeg kom på en ting jeg ønsker meg at du kunne skrevet om på bloggen din: En joggedress-guide! Du har så mye fresht chille-tøy og jeg sliter med å finne slikt på nett, så om du kunne vist noen av antrekkene dine i et innlegg hadde jeg blitt så glad! Håpefull klem fra Julie 🙂

 3. Andrine skriver:

  Hei! Takket være deg er jeg avhengig av Chicago Fire og trenger min daglige dose med Casey og Severide. Hittil har jeg sett 21 av episodene i sesong 6 på fmovies, men resten er ikke ute enda!! Jeg ser nrk tv har hatt de tidligere og fortsatt har slutten av sesong 7, kan ikke du mase litt på de også? Kanskje de kan få tilbake episodene for en liten periode, hehe!

 4. Monica skriver:

  Hei☺️ Også hektet Chicago Fire fan! Er disse sidene dere nevner her trygge og se på? Jeg har mast på både NRK og Viaplay og sagt vi er mange som venter. Er adiadas skoene litt beige også?

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg ser i hvert fall der uten problemer, men vil ikke ta på meg ansvar for andre ;p Og ja, det er de 🙂

 5. Tone L skriver:

  Dette er ikke sneackers for oss med tynne ben og lange blir bare rart, holder meg til vanlige så jeg ikke ser ut som stælken

 6. Camilla skriver:

  ER så enig med deg! Syns sånne type sko var helt forferdelige, men plutselig en dag hadde jeg skikkelig lyst på. Endte opp med et par fra Fila, og har aldri brukt et par sko mer i hele mitt liv. Føler det er litt mer sko for penga, om det går an å si! Haha 🙂 disse var dødsfreshe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *