SALATSMELLEN OG HJEMMEKONTOR

Jeg hadde for lengst gitt opp at jeg noen gang skulle bli et sånt menneske som virkelig digger salat. Det å virkelig like denne type mat har jeg drømt om siden dagen jeg ble født, og i senere tid så har jeg selvfølgelig også blitt megainspirert av å se The Kardashians riste på salatboksen sin med stjerner i øynene dag etter dag. Hva kan den magiske salaten smake? Sånn vil jo jeg også bli! Ikke skjedd. Frem til i går. Da fikk jeg servert den villeste salaten jeg har smakt i hele mitt liv, og da jeg drømte om den i natt – bestemte jeg meg for å bestille en til lunsj igjen i dag. Glad og fornøyd trippet jeg til salatsjappa etter trening, bestilte den som takeaway og danset i regnet på vei hjem igjen med den i posen. Herlig følelse! Så kommer jeg hjem og er klar til å spise the salad of my dreams da jeg oppdager at de har gitt meg feil salatboks med i posen. Nedtur for en nyfrelst salatsjel. Da ble jeg minnet på en ting: det er en grunn til at jeg normalt sett bestiller ting som f.eks en burger. For skulle man få feil der så går det liksom bra uansett, for burger er burger. Men ikke kom her å si at salat er salat. For det er det ikke.

Så da måtte jeg lage min egen lunsj sjæl her hjemme, slik jeg pleier. Et aldri så lite tips fra meg til deg: yoplait sin 0% kokosyoghurt, masse granola, oppkuttet banan og friske bringebær Elsk!

LUNCH & HJEMMEKONTOR

Det passet perfekt at jeg hadde satt av det meste av dagen min til hjemmekontor, for regnet plasker ned ute i dag. Da er syns jeg det er såå koselig å tenne stearinlys, spille deilig musikk og jobbe på laptopen inne i varmen. Helt njuuudelig! Tenker å bli sittende her frem til i sekstiden, da skal jeg dra dyna ut i sofaen og kose meg med serie.

21 kommentarer på “SALATSMELLEN OG HJEMMEKONTOR

  • kristinaandersen skriver:

   Aner ikke hva som gjorde den så spesiell, den smakte bare helt annerledes enn alle andre salater, haha!

 1. beate skriver:

  Hei skjønne!<3 Heldigvis kan man få spennende salater! Men kjedlig å få feil da…haha 😉 Du kan sikkert bli rå til å lage dine egne også! Putt oppi alt du syns er godt! 😉 Vil bare si noe om podkasten. Jeg digger den!!! Men jeg syns kanskje Belinda tar over litt for mye i og med at hun prater lenge om noe som hun skulle bare si kjapt… Og snakker seg fort bort i en helt annen historie som ikke har med saken å gjøre… Haha! Huff, håper du skjønner hva jeg mener. Du kan gjerne prate litt mer! Digger deg! Stor klem<3

  • kristinaandersen skriver:

   Jaa det var en bummer, haha! Salat kan være digg, men det tar jo en evighet å lage selv med å kutte opp og gudene vet hva, jeg er så utålmodig :p Og, angående podcasten. Slike tilbakemeldinger må du gjerne sender til @andersenogjakobsen på instagram <3 Belinda er så skjønn og hun veeet selv at hun kan fort snakke LITT for lenge, haha!! Jeg er nok litt mer effektiv enn henne, og skal prøve å snakke eeenda mer fremover. Men som sagt, bruk instagrammen eller facebooken vår til sånn feedback, da blir vi så glade 😀 God klem!

 2. A skriver:

  Hei Kristina!
  Ett spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre – men siden jeg er relativt ny i Kristiansand spør jeg deg. Jeg har lyst til å ta vippeløft og forme bryn, samt farge. Hvor bør jeg gå? Hvilken salong i Kristiansand er flinkest på dette?

  • kristinaandersen skriver:

   Miabell Hudpleie der jeg går, uten tviiiil!! Book time hos hun som heter Amalie, hun er råflink på alt med bryn <3

 3. Jeanette skriver:

  Jeg synes den kokosyoughurten smaker så kunstig. Takler ikke sånn kunstig smak jeg altså. Elsker kokos,men akkurat den yoghurten takler jeg ikke :p

  • kristinaandersen skriver:

   Enig i at den smaker litt kunstig, men så elsker jeg den likevel.. Haha! Men vaniljen til yoplait er favoritten 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Den er også helt sjukt god og faktisk en salat jeg lett kan velge 🙂 Dette var fra et nytt sted som heter panda trooor jeg, helt MAGISK god!! 😀

 4. Anja skriver:

  Salat er digg ,Men kjedelig å få feil! Kos deg i kveld. Hvilken serie går det i nå? Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 5. Lisa Marielle skriver:

  Nå ble jeg latterlig nysgjerrig på denne magiske salaten din, Kristina 🙂 Haha… Krysser fingrene for at du viser oss neste gang og med oppskrift selvsagt 😉 Håper kvelden din er herlig med både serier og kos <3 Finnes det noe bedre enn å krype opp i sofaen på kvelden med et varmt teppe, telys, iskald pepsi max, snacks og en digg serie?!? Ahhh, jeg gleder meg SÅ til fridag i morgen og akkurat det jeg nevnte over <3 God natt når den tid kommer skjønneste du.

  • kristinaandersen skriver:

   Takk Lisamor 😀 Har du fri i dag? Såå deilig! Nyyyyt dagen, snurr en god serie og gjør det som gjør deg glad <3 God klem!

 6. Maren skriver:

  Bildene dine har blitt så klare og fine etter at du fikset nytt kamera! De var fine før også, ikke misforstå, men dette var en merkbar upgrade 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *