UKENS SKJEMA

Jeg innfører herved en ny spalte på bloggen, nemlig «ukens skjema» – innspirert av de flinke bloggjentene i Sverige. Fikk et tips i kommentarfeltet av Linn i går som ønsket at jeg skulle gjøre dette, og jeg har faktisk vært innom ideén selv etter å ha sett det hos Bianca Ingrosso. Det gir jo et hyggelig og enkelt blikk inn i hverdagen til bloggeren som skriver det. Så her kommer ukens planer, noen blir til mens dagene går da jeg liker å være spontan – mens andre er allerede fastsatt

UKENS PLANER

Mandag:
Hjemmekontor, skrive ferdig to kampanjer og spille inn ukens episode av podcasten sammen med Belinda. Besøk på kvelden, binge tre nye episoder av Greys.

Tirsdag:
Jobb fra tidlig morgenen, et telefonmøte og trening i form av langrenn på formiddagen. I åttetiden kommer Hilde til meg og vi skal spise en liiitt sen middag sammen.

Onsdag:
Starter dagen med telefonmøte, og 09.00 skal jeg være hos fysioterapauten. Lunsj med en favoritt, hjem for å jobbe og avslapping når kvelden kommer.

Torsdag:
Lage innhold til helgen slik at jeg kan ta litt fri med god samvittighet, ukens andre time hos fysioterapauten og møte over skype med ny samarbeidspartner. Regnskap og fiksing av utlegg.

Fredag:
Hjemmekontor og forhåpentligvis enda en langrennstur hvis det er bra vær. Time for neglefiks og syrepeeling hos hudpleier. Kvelden er enn så lenge åpen.

Lørdag:
Friiiii! Trening, lunsj og girlsnight out når kvelden kommer.

Søndag:
Ingen andre planer enn å kose meg og gjøre det jeg vil.

Nå: Bestisen er straks på vei! Klarer derimot ikke bestemme meg for om jeg skal lage middag til oss eller om vi skal gjøre det enkelt med takeaway…. Jeg føler det blir sistnevnte.

27 kommentarer

 1. Hvor er den kule joggedressen din fra? <3

  1. kristinaandersen

   Heii Elise! Den er fra Zara 🙂

 2. Åh, hver gang du snapper fra langrennsløypa så skulle jeg ønske at jeg kunne gå på ski, ser jo så fantastisk ut 🙂 Hvordan går det med hånda egentlig? Den ser mer «normal» ut på bildene, håper ikke den er like smertefull :/ Håper du får en koselig kveld 🙂

  1. kristinaandersen

   Det er helt merkelig, men langrenn er den eneste treningen som IKKE gjør vondt. Noe jeg absolutt ikke hadde trodd, men lurer på om det har noe med at håndleddet blir stivet av på staven? 🙂 Så, det går fint med armen – ingen fremgang, men jeg har i hvert fall ikke vondt sånn i hverdagen. Takk for omtanke, snille LH <3 God klem

 3. Åå jaa hurra, nå ble jeg glad! Haha, det er merkelig hvor koselig og underholdende det er å lese andres «ukes skjema», men tror det har noe med at man kommer «nærmere» og mer personlig inn på deg🙏🏻 det blir (åpenbart) et stort ja til denne spalten! Og PS: stemmer for take-away. Ukens andre klem fra meg! Jeg heier så sykt på hele deg, Kristina. Du er en skikkelig fin en <3

  1. kristinaandersen

   Så gøy du ble glad Linn, her skal du ha æren som fikk meg i gang, haha <3 Goding!! Håper onsdagen din blir knallfin 😀 Klem!

 4. Elsker den nye spalten! Hvor er de utrolig fine tøflene dine fra?☺️

  1. kristinaandersen

   Så gøy Hanne! Du, de er en gave for noen år siden – så jeg vet faktisk ikke :/

 5. Liker Ukens Skjema 🙂 Men, mtp noe av det dere har sagt i podcasten deres tidligere om skumle opplevelser: Pass på så du ikke avslører for mye om hvor og når du skal være, vet aldri hvilke creeps som leser bloggen! PS: Du skrev tidligere at du gruet deg til fysiotimen, er egentlig spent på å høre om det var så ille som du forventet, og kanskje en liten update på håndleddet og fremgang :O ?

  1. kristinaandersen

   Jeg tar forhåndsregler her 100%, V 🙂 Men takk for omtanken <3 Fysio gikk greit, men det er ingen fremgang på armen enda dessverre.. Nå er det vel cirka tre uker til ny time på sykehuset, så jeg oppdaterer dere når jeg har nytt å fortelle 🙂 Klem!

 6. Skal til Kristiansand i helgen, noe tips til lunsj/middags steder?

 7. Morsomt innlegg 🙂 Jeg ønsker meg også ukens/månedens spørsmål.

  Ha en fin dag!

  1. kristinaandersen

   Det skulle jeg egentlig begynt med for lenge siden.. Tar det opp fra og med denne uken, eventuelt neste <3

 8. Artig spalte og fortsett veldig gjerne med den 🙂 Ha en fin onsdag!

  1. kristinaandersen

   <3

 9. Du ser så utrolig fresh og fin ut!! Hvilken øyeskygge bruker du? 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk snille! Bruker skygger fra Mac og Kylie Cosmetics 🙂

 10. Du kan streeme chicago fire på project free TV. Kommet ut til se.07.episode13

  1. kristinaandersen

   Jeg har side jeg ser på nå <3

 11. Hei! Slike lister er gull altså, hvertfall for ens egen del😁 Jeg har et ønske/tips til deg og Belinda og podcasten deres, som jeg er helt sikker på hadde vært noe for dere (og lytterne;) Hva med å ha lytterspørsmål/dilemmaer, der lytterne kan sende inn en problemstilling og dere kan svare😁 Litt sånn ala lørdagsrådet… Hva ville dere gjort i den og den situasjonen… Think about it😁

  1. kristinaandersen

   Supersmart, takk for godt tips Laila 😀 Det kan vi prøve å få til <3

 12. Sikkert bare jeg som tenker over sånt småtteri, meeen kanskje du kan vurdere å oversette ordet skjema til norsk; timeplan?! jeg personlig synes ikke det klinger noe bra med sånn svorskifisering haha. Ellers topp ide og hyggelig innlegg! Mvh språkpolitiet

  1. kristinaandersen

   Språkpolitiet, haha <3 Notert!

   1. Ordet skjema er ikke svensk, det er gresk. Så vi snakker ikke svorskifisering, vi snakker grekifisering 😂. Ordet betyr et utkast, så synes du bruker det i ordets rette betydning. Mvh norsklæreren

 13. Lisa Marielle

  ELSK på ukens skjema! Synes slike innlegg er utrolig motiverende og interessante, så fortsett gjerne 🙂
  Håper dagene er snille mot deg, det fortjenter du virkelig Kristina <3
  PS: Er jeg den eneste i verden som ikke har fått med meg Chicago Fire?!? Vurderer sterkt den serien og vedder egentlig flere millioner på at du også anbefaler den? Hehe 😉
  Varm klem.

 14. Det skrives fysioterapeut 😀
  Hilsen språkpoliti/fysioterapeut 🙈

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *