MINE HUDPLEIERUTINER

Det har blitt etterspurt et innlegg om mine hudpleierutiner en god stund nå, og selv om jeg ikke har endret den stort de siste fire årene – tenkte jeg likevel å få til et oppdatert innlegg. Jeg har sverget til Elixir som privatperson i en årrekke, og er så strålende fornøyd at jeg har takket nei til godt betalte årsavtaler med andre kjente merker kun fordi… ingenting er bedre, haha! Så, lets talk skincare.

MORGEN OG KVELD ✨

Morgen: hver eneste morgen renser jeg ansiktet med niactil cleanser og skyller med iskaldt vann, før jeg går over hele ansiktet med en tonerpad. Disse er spekket med antioksidanter og fungerer som en deilig oppkvikker på morgenen. Etterpå tar jeg på hudkremen min, niactil, som seriøst er den beste ansiktskremen i verden. Elsk! Er jeg tørr i huden har jeg pleid å bruke en fuktighetskrem nummer to, men etter at jeg startet på kollagen har det behovet forsvunnet.

Kveld: kveldsrutinen er den viktigste for meg, uten tvil. Her renser jeg alltid huden godt i lunkent vann med niactil cleanser, og dersom jeg har sminke på meg så dobbeltrenser jeg i tillegg med en oljebasert rens. Skyller godt av, og tar på øyekrem, niactil kremen eller pads som inneholder 20% fruktsyre sammen med en nattkrem som også inneholder syre. Dette gjør jeg annen hver kveld, altså: en kveld med syre og en kveld uten. Gode rutiner om kvelden er innmari viktig hvis man vil holde en ren og pen hud, så her slurver jeg aldri.

TRE GANGER I UKA ✨

Tre ganger i uka bruker jeg i tillegg ansiktsmasker, her bytter jeg ut ofte og prøver nye produkter. Min absolutte favoritt gjennom flere år er Elixir sin Pore Tightening Mask, men den er jeg tom for og må kjøpe ny av. To nye favoritter i samlingen er fra Clarins, og den dere ser på bildet under var det Eirin som tipset meg om når jeg var i Marbella. Den er helt ekstremt effektiv, og gir umiddelbar effekt på både glød, fukt og oppstrammelse. Derfor er den perfekt å bruke f.eks før man skal noe spesielt og vil være ekstra freeesh! Ellers er Clarins sin SOS Hydra helt fantastisk hvis man vil tilføre masse fukt og booste huden. Lite tips: ansiktsmasker føles ekstra digg på huden hvis de oppbevares i kjøleskapet. Perfekt for en trøtt og gusten vinterhud.

•  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg syns det er gøy å prøve ut nye ansiktsmasker, men det andre regimet mitt tuller jeg ikke med, haha! Så, har du en favorittmaske jeg burde teste – shoot!

23 kommentarer

 1. Er dette et alternativ for deg? 😂❤️https://cdon.no/film/chicago-fire-season-6-blu-ray-6-disc-import-45189452?utm_term=Chicago+Fire+-+Season+6+(Blu-ray)+(6+disc)+(Import)&utm_content=45189452&utm_campaign=prisjakt_no_movie&tduid=7d1a84e430ab57b9f1fa9dbc0fc5a048&affId=2097229&utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Jeg har en side på nett hvor jeg ser den nå etter tips fra leser <3

 2. Tror du det hjelper å bare bruke en av disse produktene? Har selv gått til anskaffelse av padsene (fordi jeg ikke har råd til alt, hehe #studentlivet).

  1. kristinaandersen

   Det tror jeg absolutt Astrid 🙂 Hvilken av padsene, syrer eller antioksidant?

   1. Syrer 🙂

 3. Herlig tips! Hvor får man kjøpt disse produktene! :-*

  1. kristinaandersen

   Heii Rebecca 😀 Bare til å google <3 Elixir selges derimot kun hos hudpleiere, trooor jeg. Jeg kjøper mitt på Miabell Hudpleie her i Kristiansand 🙂

 4. Hei 🙂 Kan du legge ut linker til de forskjellige produktene?

  1. kristinaandersen

   Google it, så finner du det du trenger 🙂

 5. Ansiktsmasker er livet! Selv sverger jeg til GlamGlow sine, synes de gjør underverker på ansiktet mitt.
  Men jeg tror jeg skal teste ut Clarins sin som du anbefaler, bare fordi jeg er ansiktsmaske-junkie og elsker å prøve noe nytt, haha 😃

  1. kristinaandersen

   Glamglow sine er også supergode, men de er det jammen lenge siden jeg har brukt! Så takk for påminnelse Nina 😀

 6. Takk for gode tips! Har du tips til hårkur også?😃 anbefaler jorgorbe refreshing scrub mask eller emma s enzyme peel, begge to er peelingmasker på hver sin måte😊

  1. kristinaandersen

   Akkurat nå bruker jeg hårkur fra Oribe og The Body Shop, men her bytter jeg også heeele tiden 🙂 Kevin Murphy må nok være favorittmerket mitt innen hårpleie.

 7. Huden din er så fin! Den gløder. Jeg bruker også produkter fra elixir, men også zo skin. Elsker begge merkene! Anbefaler deg å bruke solfaktor hver dag for å forebygge rynker og beskytte huden mot stråler 🙂 hudpleier

  1. kristinaandersen

   Her er jeg dårliiig hvis det ikke er vår og sommer, huff!! Men takk for påminnelse Tonje <3

 8. Tenkte bare å tipse om at vita exclusive har 25% rabatt på alt fra Clarins denne uken! Var selv og kjøpte ansiktsmasken du anbefaler, og gleder meg til å teste 🙂

  1. kristinaandersen

   Oi, så genialt! Takk for tips Camilla 😀

 9. Anbefaler deg å prøve noen av maskene til Sisley🌸🌸🌸 For eksempel Express Flower som har en avkjølende gelkonsistens, den gir fukt og strammer opp. Eller Black Rose som har en mer kremete konsistens, den plumper huden og gir glød. Lover du blir å se forskjell etter kun én gang😍😍

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Hege 😀

 10. Lisa Marielle

  Takk for gode tips, Kristina <3 Har aldri prøvd merkene tidligere, så disse skal jeg abslolutt notere meg 🙂 Et lite spørsmål . . . Hvordan synes du Olaplex-serien virker nå etter at du har brukt de en stund? Håret ditt er virkelig en drøm! Derfor vil jeg veldig gjerne vite oppskriften 😉 Stor klem.

  1. kristinaandersen

   De funker helt gull syns jeg, en av de beste hårseriene jeg har testet hvis man vil ha merkbart resultat 🙂 Men jeg kan nok ikke takke Olaplex for håret, hehe – jeg har bare brukt en serie av disse. Ville nok heller sagt ting som at jeg ytterst sjeldent føner håret, bruker lite varmestyling, bare myke hårstrikk, hårvitaminer..osv.. er takken for at håret endeliiig er så langt som det er 😀 Klem!

 11. Hei! Ser at du og Belinda ofte reklamerer for kollagen som kosttilskudd til huden. Hvordan stiller du deg til at blant annet Helsekontrollen viser at dette ikke har noen dokumentert effekt?

 12. Hei:) hvilken oljerefs bruker du før cleanseren?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *