MAGISK HELG = DÅRLIG BLOGGER

Herre, her er det bare å starte mandagen med å legge seg langtflat. Jeg planla aldri to dager uten å oppdatere dere, men plutselig skjedde bare livet og jeg ville ikke prioritere å sitte på laptopen. Det er helt i orden å ta seg fri, men jeg liker jo å gi dere beskjed først. Så, I’m sorry! Og, I’m back!

MIN HELG ..

Jeg har hatt en magisk fin helg, og kost meg fra start til slutt. Fredag var jeg hos Celina på middag og hygge, lørdag jobbet jeg sammen med min lillebror og var i bursdag til han på ettermiddagen – før jeg på kvelden fikk besøk for pizza og rødvin. Trodde jeg var i Italia et lite sekund, men skjønte fort når jeg våknet på søndagen at jeg fortsatt var bosatt i tidenes snøkaos. Solen strålte heldigvis, så da var det bare en ting å gjøre: bælme nedpå vann og komme seg ut på langrenn! Se disse bildene da, dere? Seriøst for en drømmesøndag! Det ble 1,3 mil i løypene, og hadde det ikke vært for håndleddet mitt så kunne jeg gått det dobbelte. Fristet ikke å ture tilbake til bilen når det var så fint.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Ingenting som slår ski og frisk luft, altså! Virkelig det beste jeg vet og hovedgrunnen til at jeg er veldig glad i vinteren også. Nå står endelig en ny uke for tur og jeg er som alltid veldig giret! Og, jeg skal ta meg selv i nakken fordi jeg har fryktelig dårlig samvittighet her jeg sitter…. 😂 Jeg har allerede planlagt en ny vlog denne uken, i tillegg til masse annet gøy. Men er det noe spesielt du vil se her? Gi beskjed i kommentarfeltet, det er alltid gøy å få litt ny forslag fra dere! Og frem til vi sees igjen senere i dag, så ønsker jeg dere alle en skikkelig fin mandag Stor klem!

21 kommentarer på “MAGISK HELG = DÅRLIG BLOGGER

 1. Linn skriver:

  God mandag, skjønne Kristina <3 så deilig med fri, du stråler 🙂 og livet er for kort til å ha dårlig samvittighet!! Jeg pleier aldri å komme med tips til innlegg, fordi jeg syns de bloggerne jeg følger gjør sin greie dødsbra (inkludert deg). MEN har sett at det er blitt en liten trend blant spesielt bloggerne i Sverige å ha et "ukens skjema" innlegg. Og selv hvor tørt det kanskje høres ut, er det overraskende underholdende å lese haha, og gir bare et fint og normalisert innblikk i hverdagslivet! Selv om man ikke har noe fancy på agendaen, så er det bare skikkelig hyggelig å lese. Ha en deilig uke, og jeg heier som en gal på håndleddet ditt. Stor klemmm

  • kristinaandersen skriver:

   Goding, tusen takk Linn! <3 Og du, disse skjemaene har jeg faktisk fått med meg på flere av de svenske jentene sin blogg. Så gøy! Jeg kan absolutt gi det et forsøk her på bloggen 😀 Håper du får en fiiin uke, og takk for heierop til armen!! Klemsiii <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Så koselig Vicki, takk! Flere antrekksbilder må jeg få til, det mangler bare litt motivasjon på å freshe seg opp når det er vinter og trist her i byen, haha. Men jeg skal bli flinkere 😀 Goood mandag <3

 3. Inger skriver:

  åå er alltid så inspirerende å trykke seg inn på bloggen din! Ser heeelt fantastisk ut, og jeg er rimelig jealous på at du har fått stått på ski i DE flotte omgivelsene, haha. Ellers vil jeg bare si at jeg unner deg de fridagene du tar når du velger å gjøre dette! Selv om updates er savnet, er det fullt forståelig at du også trenger fri i blant <3.
  Med tanke på innlegg fremover, blir jeg veldig inspirert når du kommer med nye oppskrifter. Både til frokost/lunsj, men også middag! Ellers setter jeg stor pris på film og serietips haha <3
  Ha en fin dag videre! 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Snilt av deg, tusen takk Inger <3 Da skal jeg få til noen av forslagene dine denne uka 😀 Håper mandagen din er fiin <3

 4. Silje skriver:

  Jeg liker hverdagsinnegg best, som interiør, turer ute/ski, mat. Også spørsmålsrunder er gøy. Ukens spørsmål 🙂 🙂

 5. Rebecca skriver:

  Er så herlig å se at du «tar deg fri» fra bloggen selv om kanskje ikke det er det som er meningen.. men som du sier, livet skjer og dette er tid du ikke får tilbake. Viktig å leve i nuet! 🙂

 6. Lisa Marielle skriver:

  Jeg er veldig sen med å kommentere nå, har ligget syk i flere dager med feber (influensa) . . . Men bedre sent enn aldri 😉 Synes dette var et utrolig herlig innlegg Kristina og jeg blir så glad når du tar deg litt fri, fordi du fortjener det <3 Det er viktig å koble ut mellom slagene og du leverer SÅ bra om dagen at det bare skulle mangle 🙂 You`re simply the best 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *