BILFORSIKRING FOR DEG UNDER 30

Reklame i samarbeid med Tryg forsikring.


Så stas at dere syns kampanjen min sammen med Tryg forsikring var så gøy, godtfolk! Jeg er superstolt av å få være med på dette, rett og slett fordi gode forsikringer mildt sagt er viktig her i livet. Skulle uhellet først skje, kan ting bli fryktelig dyrt hvis man ikke er sikret godt nok. Men forsikringer på bil er svindyrt når man er under 30 år, så at det har kommet et smart og rettferdig alternativ for oss unge syns jeg er helt på sin plass. Jeg husker selv når jeg var 18 år og skulle forsikre min første bil, det ødela nesten gleden med å endelig ha fått lappen. Helt fryktelig dyrt var det! Derfor kan jeg ikke få hyllet Sidekick nok, som er en super bilforsikring for deg som er under 30 år.

HVORFOR VELGE SIDEKICK?

Spesialtilpasset forsikring for unge.
Lar deg påvirke din egen forsikringspris, jo bedre du kjører jo mer penger sparer du.
Du får 1.000 kroner i sparegrisen fra Tryg ved starten av hvert forsikringsår.
Kjører du fint, får du billigere forsikring for hver eneste kjøretur.
Pengene du har spart betales ut til deg på slutten av forsikringsåret.
Du kan verve vennene dine og spare enda mer.

Alt du trenger for å komme i gang med forsikringen, er Sidekick-appen og en OBD-brikke i bilen. Det er nemlig i appen til Sidekick du får oversikt over din personlige kjørescore, og tro meg – det er skikkelig gøy! Her kan du også se hvor mye du har spart på hver kjøretur, noe som gir motivasjon til å kjøre like fint som presten sjæl. Brikken du trenger i bilen din sender selvfølgelig Tryg til deg så snart du har kjøpt forsikringen, slik at du kan komme i gang!

Les mer om Sidekick og beregn pris på din bil HER

Pssst! Har dere lyst til at jeg skal spørre Knollen om vi skal gjøre en videoblogg sammen her? Hvor vi slår på Sidekick-appen i bilen og konkurrerer om hvem av oss som egentlig er den beste sjåføren?! 😂

8 kommentarer på “BILFORSIKRING FOR DEG UNDER 30

  1. Lise skriver:

    Høres veldig bra ut:)
    Må prøves. Men leste et sted at den ikke gjelder for elbiler . Stemmer det? Mulig jeg leste feil

  2. Linn skriver:

    Det kan jo være greit å nevne i annonsen, Kristina! Siden du poserer ved en elbil og siden svært mange har elbil i dag. PS: Veldig fine bilder – du er nydelig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *