HELG, LUNSJMØTE OG FYSIOTORTUR

Heii fredag og helg! Så deilig, selv om jeg nok en gang følte jeg snikstartet den i går. Gikk rundt hele dagen og bare ‘det er jo helg’. Nesten. Torsdagen min ble egentlig brukt innendørs hele dagen, på slike dager er det så innmari deilig å kunne ha hjemmekontor. Jeg fikk unnagjort masse jobb, og på kvelden var det venninnemiddag. Vi fikk servert hjemmelaget fries, søtpoterfries, kyllingfilet og grønnkålsalat – det var så latterlig godt at jeg må skaffe oppskrift slik at jeg kan lage det igjen selv og dele med dere. Oooog så var det brownies og is til dessert. Beste kombinasjonen!

W E E K E N D

Det er helt ville tilstander i byen om dagen, så drittvær ute at jeg tror ingen sørlendinger overhodet har lyst å bevege seg ut. På onsdag var det så fine forhold i skiløypene, men i går og i dag har det bare eskalert totalt. Det er i hvert fall ikke langrennsvær, for å si det mildt…🤓 Jeg elsker jo snø, men ikke når det er storm og bare helt kaos slik som nå – da gjør det liksom ingen nytte. Men, jeg skal pakke meg inn i parkas og komme meg ut likevel. Fredagen min starter jeg nemlig med lunsjmøte, før jeg skal til fysioterapaut for tortur hvor håndleddet skal bli vridd tyve ganger tilbake til stillingen det egentlig skal stå i. Jeg gruer meg så at jeg faktisk er kvalm.

Ønsker dere en fiiin start på fredagen!
Vi sees igjen snart 💛

18 kommentarer på “HELG, LUNSJMØTE OG FYSIOTORTUR

 1. Vilde skriver:

  Hei fineste Kristina!
  Må bare si at du er et så skjønt og fint menneske:-)
  Sist pod synes jeg dere ble ufortjent rakket ned på, jeg skjønner ikke hvor mennesker tar ting fra.. Men kanskje siden dere kalte det for en «fordomspod» så tenkte folk at de kunne smøre på med frekkheter, det synes jeg så absolutt ikke at dere fortjener! Dere er jo mennesker som alle andre 🙂 Den ene fordommen dere fikk var også at dere hadde «rakket ned» på folk med vanlig jobb, det var absolutt ikke slik jeg forstod det da dere snakket om det. For min del så virket det som at dere så på «oss» med vanlig jobb som hverdagshelter og det satte jeg virkelig pris på. Spesielt at du skulle jobbet på Dampen hvis du ikke blogget.
  Selv jobber jeg på Drømmeplassen og du var jo innom der i dag 🙂 Ble i så godt humør etter du hadde vært innom for du virkelig strålte og det var så hyggelig å prate med deg! Følte egentlig for å si dette da men jeg tenkte jeg ikke skulle oppholde deg for lenge:-) Håper du fikk en nydelig skitur!

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå herre, for en utrolig koselig kommentar å få våkne til på en mandag <3 Tuuusen takk for gode ord Vilde, nå ble jeg skikkelig glad. Du smilte jo som ei sol på Drømmeplassen! Var superhyggelig å prate med deg, så håper jeg du kommer deg ut på ski i morgen – da melder det fint vær igjen 😀 Stor klem <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Heii Silje! Vanligvis går det, men ikke i går når det var en stund siden løypene hadde blitt preparert. Skikkelig irriterende at de ikke kjører de opp skikkelig når været er så fint :/ Men Naspevarden et stort sett bare opp og ned: ergo mye bakker, hehe. Har hørt rykter om ei lysløpye på Lund her i Kristiansand, kanskje den er verdt å sjekke ut? 🙂 Evt lysløypa på Strai.

  • Silje skriver:

   Takk for svar! <3
   Ja, det stemmer nok angående Lund. Det er rett og slett en rundløype på gressplenen ved Bjørndalssletta E18/Kongsgård. Det ser ut som en fin løype for litt trening, men kanskje ikke den mest idylliske, hehe! Strai er nok den fineste jeg har prøvd hittil for skøyteski. Den er ca 3 km per runde, og slake bakker. Har prøvd den kun 1 gang, kanskje den faktisk er den beste for nybegynnere på skøyteski som meg. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *