I MADE YOU A NEW BACKGROUND

DU FINNER DEN HER

Jeg har ikke tall på hvor mange av dere som har etterlyst ny bakgrunn til laptop og mobil. Om jeg er lei meg for at jeg ikke fikk laget en i desember, eller? Jeg hadde jo gledet meg såå til å lage tidenes julebakgrunn, men med en arm gikk det ikke… Haha! Men, nå har jeg laget en for vinteren, så hvis dere vil bruke den – er det bare til å laste ned på linken over. Den fungerer fint til iphone også, forresten! Da cropper du den bare slik du vil ha den på skjermen din. 💋

13 kommentarer på “I MADE YOU A NEW BACKGROUND

 1. Maria skriver:

  Hei skjønne Kristina!
  Kommer det noen nye vlogger med deg og Eirik (knollen), eller med deg og Geir?
  Håper alt står bra til med deg og at du får en kjempe fin helg sammen med venner og familie (og kanskje en date med mormor på fredag <3 )!

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg hadde nettopp filmet video sammen med Geir til denne uka, men alt er slettet :/ Er det mulig så kjedelig!! Men svaret er ja: det skal bli mer video fremover, både med Knollen, Geir og alene 🙂 En i uka er målet. God torsdag til deg <3

 2. kristinaandersen skriver:

  HAHA, huff!! Kjenner meg aalt for godt igjen Iselin. Det er så bra at man glemmer seriøst alt rundt :p

 3. Ane skriver:

  Hei 🙂 Jeg hørte nettopp på ukens podcast. Liker dere så godt fordi dere virker så jordnære, ærlige og godhjerta. Ukens episode om fordommer fikk meg til å tenke på det som skjedde da du var 21 år. Hvilke tanker har du om å «snakke ut» om det som skjedde? Jeg er interessert i å høre hvordan du psykisk taklet det og om det påvirker deg den dag i dag. Jeg tror du kan være et forbilde for mange på den måten.

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Ane! Jeg ønsker ikke å melke ting eller problemer fra fortiden min, ei heller snakke for mye om det. Det er kjipt og vonde ting for meg, og jeg har valgt å gå relativt hardt videre med å skape meg et helt nytt liv. Og slik ønsker jeg å fortsette 🙂

 4. Marlene skriver:

  Digget bakgrunnen, men aner ikke hvordan man lagrer sånne på macen, så måtte lagre den på mobilen, legge den ut privat på facebook og så lagre den til macen 😛 Så nå er bakgrunnen på macen og iphonen, selvom den passer bedre på macen 🙂 Så om du har tips til hvordan jeg kan lagre den direkte på macbooken neste gang, så tar jeg gjerne i mot tips 🙂 Har hatt mac i snart 4 år og enda skjønner jeg ikke alt med den 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *