KVELDSKOS FAVORITTEN

Jeg tror aldri jeg har hatt en så sunn og god periode i hele mitt liv som det jeg har nå. Det er merkelig med det, men jeg føler seriøst jeg fikk et solid slag i hodet også når armen min knakk i november. Eller, det gjorde jeg jo forsåvidt, fordi jeg endte tross alt opp med hjernerystelse i tillegg. Men jeg føler jeg fikk en slags oppvåkning etter min lille ulykke på hesteryggen. Våknet liksom opp som et nytt, bedre og sunnere menneske. Og nei, jeg tuller ikke. 😂 Noe som derimot ikke har forandret seg er at jeg fortsatt er like glad i å kose meg, livet er for kort til å slutte med sånne ting. Nå om dagen er jeg helt hekta på denne bollen, den har blitt fast kveldskos her i heimen.

FAVORITTBOLLEN MIN

Til en person trenger du: vanilje kesam, granola, et rødt eple, sukrin og kanel. Kutt opp eplet, ha i ildfast form, strø over rikelig med sukrin og kanel, ha inn i ovnen på midterste rille og stek på 210 grader i cirka 25 minutter. Så tar du vanilje kesam i en bolle, strør over det ovnsbakte eplet når det er ferdig stekt og har over en håndfull med favoritt granolaen din. Dette måå alle prøve, det er helt magisk godt. Pssst! Vaniljesaus er også sjukt godt å ha over denne blandingen. ✨

12 kommentarer

 1. Hei! Har du funnet et sted å se Chicago fire sesong 6 og 7? 🙂

  1. kristinaandersen

   Ja, ble tipset av en skjønn leser 😀 Her har du link!
   https://soap2day.com/

 2. Ragnhild

  må prøve!! hvordan lager du granolaen? <3

  1. kristinaandersen

   Den er ikke hjemmelaget denne gangen <3 Kjøpte en ferdiglaget en som var sjukt god i Sverige 😀 Men, her finner du oppskriften jeg pleier å bruke <3 http://www.kristinaandersen.no/2014/11/13/hjemmelaget-granola/

 3. Hei! Jeg har aldri egentlig lest bloggen din men kom over podcasten til deg og Belinda ved en tilfeldighet i går. Jeg er allerede på episode 9, så man kan trygt si at jeg liker den. Dere er to herlige jenter, og jeg koser meg med åpenheten og ærligheten deres. Skikkelig god lytting, angrer på at jeg ikke kom over den tidligere men det betyr jo også at jeg kan binge masse episoder og DET liker jeg hihi. Stå på videre, strålende arbeid! <3 Ha en deilig uke.

  1. kristinaandersen

   Herregud så koselig kommentar å få starte dagen med <3 Nå ble jeg skikkelig glad, faktisk så glad at jeg kopierte alt og sendte det til Belinda, haha 😀 Tuusen takk Mari!! Håper du vil like resten av episodene også <33

 4. Karoline

  Det er jo så godt 😀 Funker ypperlig med 1 1/2-2 min i mikroen og,hehe.

  1. kristinaandersen

   Aldri prøvd! Føler eplene blir sånn vannete av det? Men okei, høres jo myyye enklere ut – så jeg skal teste 😀

 5. Hei

  Forstår ikke at dere kan spise sånt om kvelden det kan ikke jeg, spist midddag da er det ikke mere mat før i morgen

 6. Så kjekt å høre at du har det så bra Kristina – ingen ting som er bedre en det – og takk for tips ang granolabollen her. Ønsker deg & skjønne lille fineste Milo en fortsatt strålende uke ღ

  1. kristinaandersen

   Åå like så kjære Mette <33

 7. Ååh så fint bilde av Milo! 💙🐶
  Og takk for deilig tips til sunnere snacks, tror jaggu meg at jeg skal prøve meg på den ikveld! 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *