COMFORT HOTEL HOLBERG

Reklame: Comfort Hotel Holberg.


Bergen er en av mine absolutte favorittbyer, og når jeg får spørsmål om jeg vil ta turen opp hit for et deilig hotellopphold? Da er jeg ikke vond å be! Så jeg pakket med meg både podpartner og koffert, hoppet på flyet i går og sjekket inn på Comfort Hotel Holberg

HEI BERGEN

Comfort Hotel Holberg ligger sentralt i Strandgaten (gågaten) i Bergen, fem minutter unna det fantastisk fine Fisketorget. Hotellet er nylig renovert med helt nye rom, og hele hotellet er bare så freeesht! Jeg elsker jo alt som er nytt og moderne, hehe. Det er rart med det, men jeg føler alt er så mye renere, finere og freshere da. Og kanskje det jeg likte best med rommet til meg og Belinda: vi hadde en helt magisk utsikt mot Fløyen. Så utrolig vakkert!

Hos Comfort Hotel Holberg er det så mye hyggelig du kan gjøre i tillegg til å kose seg på et fint rom. Her finner du nemlig alt fra et eget døgnåpent treningsrom (crossfit-inspirert, så kult!), en fresh lobby som er perfekt å jobbe fra, tv-sone hvor du kan se fotball med venner eller spille shuffleboard om du skulle ønske det. Vil du oppleve fine Bergen by er det heller ingen problem, for dette hotellet kan seriøst ikke ligge mer sentralt til. Jeg og Belinda brukte tre minutter på å komme oss til sentrum, noe jeg likte skikkelig godt. Tommel opp for gangavstand, det er jo så digg å slippe unna dyre taxiturer for å skulle ta en tur på shopping eller spise på restaurant.
Og så må jeg nevne frokosten her! Frokostområdet var så innmari fresht, i tillegg til at frokostbuffeten hadde sjukt mye digg man kunne forsyne seg av. Her ble det litt av det meste på tallerkenen, hehe.


EN FINFIN RABATT ..

Comfort Hotel® gir deg det du trenger og dropper det unødvendige. Her får du opphold til en fin pris hvor fokuset er god beliggenhet, urbant design og respekt for miljøet. Disse hotellene lever etter etter 4 ‘Easy’s’: easy to enjoy, easy to access, easy on the wallet og easy on the planet. Det liker jeg skikkelig godt! Så, en liten gladmelding. Har du planer om en tur til magiske Bergen i vinter? Nå får du 15% rabatt på Comfort Hotel Holberg ved bruk avrabattkoden ‘HOLBERG19‘. Rabattkoden fungerer fra 27. januar til og med 10.april, samme med bookingene. Bestilling kan du gjøre HER. 

8 kommentarer på “COMFORT HOTEL HOLBERG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *