FIRE NYE SERIEFAVORITTER

Jeg er fortsatt ikke blitt ferdig med seriesorgen over Chicago Fire, faktisk føler jeg meg helt gal som ikke klarer å gå videre. Er det så lenge siden jeg har hatt kjærlighetssorg at hodet mitt craver litt av følelsen? Man kan jo begynne å lure. Uansett, jeg har ingen serier jeg binger nå, men noen nye favoritter som snurrer på skjermen én gang i uka.

FIRE NYE SERIEFAVORITTER ✨

Superhundene: denne dokumentarserien fra NRK må være noe av det fineste jeg har sett! Jeg smiler og gråter om hverandre når jeg ser på denne som handler om forlatter hunder som får en ny sjanse når mennesker med fysiske og psykiske utfordringer trenger en ny venn og hjelper. Hunder er virkelig menneskets beste venn, og det er så rørende å se båndet de får med den nye eieren sin.
Lykkeland: denne oppdaget jeg nok mye senere enn alle andre, kanskje de fleste av dere har sett den allerede, men jeg tipser likevel. Lykkeland anbefales virkelig, til tross for at jeg egetnlig var skeptisk. Den handler enkelt fortalt om olje-eventyrets start i Norge, og du finner den hos NRK.
113: dokumentarserien «113» finner du også hos NRK, og la meg bare si en ting: disse menneskene fortjener all hyllest i denne verden. Gjennom ti episoder får vi følge den største akuttberedskapen i Tromsø, og møter mennesker i sine mest sårbare øyeblikk. Denne er skikkelig fin! Litt latter blir det også, nordnorsk språkbruk er noe for seg selv, hehe.
Korrenspondentene: enda en dokumentarserie, men denne finner du hos TV2. Denne er rørende, viktig og skikkelig spennende! Vi får følge TV 2s utenriksreportere på oppdrag over hele verden, og jeg får hakeslep av alt reporterne faktisk går igjennom for å gi oss nyhetene vi ser på tv. Disse menneskene fortjener tidenes hyllest de også! Ønsker meg ny sesong av denne, jeg er så fan av Pål T. Jørgensen sitt arbeid at jeg har ikke ord. For en mann!

Har du en ny seriefavoritt å dele? ♥

20 kommentarer på “FIRE NYE SERIEFAVORITTER

 1. Tonje skriver:

  Så bra med tips, trenger det nå som jeg føler meg litt tom på seriefronten 🙂 Oljefondet på TVNorge/Dplay har jeg blitt hektet på de siste dagene, morsom serie.

 2. Veronika skriver:

  Du hadde elsket «vårt liv er nå» finnes på viaplay, (sesong 1) og nrk har begge sesongene ute, men kun tilgjengelig i to dager til!
  Har enda en dyp, dyp sorg inni meg. Tenker på serien hver dag.
  Fikk troen på ekte kjærlighet igjen takket være den serien! <3

 3. Anja skriver:

  Elsker 113 serien. Den er både find rørende og vikitg.
  Jeg har begynt på serien American crime story. Handler om O.J simpson saken. True crime i serie format.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 4. Linda skriver:

  Digget Sex Education på Netflix; underholdende, morsom, sjarmerende, «lett» og veldig søt. Engelsk serie, handler om en gutt som begynner å gi sex råd til elevene på skolen sin, Gillian Andersen spiller moren. Se traileren!!

 5. Marie skriver:

  Så enig i 113 og Korrespondentene!! Har planer om å se Lykkeland også!
  Jeg ser «The Assassination of Gianni Versace» nå, veldig interessant, spennende og til tider litt groteske scener (selvom det ikke vises, men man kan kan jo forestille seg det i hodet…), anbefales virkelig!

 6. Martine skriver:

  Serietips; Manifest på HBO! Hadde null forventninger og syntes det hørtes ut som et nytt forsøk på ‘Lost’.
  Det er SÅ bra! Det er 12 episoder ute nå og det blir sluppet én i uka (mener jeg)

 7. Pernille skriver:

  Har du sett «How to get away with murder» på Netflix? En jussprofessor og fem av hennes elever blir i sesong 1 knyttet sammen gjennom et drap. Studentene hjelper professoren videre med å vinne prestisjetunge mordsaker. Det er en god blanding av intriger, sex, løgn og tvilsom moralfilosofi. Viola Davis har vunnet Emmy med hovedrollen i denne serien. Sesong 4 kom akkurat ut, og er absolutt verdt en titt!

 8. Tone L skriver:

  Hei
  Good girls på Netflix, husmødre som finner forbryterbanen veldig artig! Og selvfølgelig New Amsterdam på Viaplay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *