SYKEHUSBESØK OG HELGEHANDEL

Denne fredagen startet jeg med nok en tur på sykehuset angående håndleddet mitt. Og i dag lærte jeg noe nytt: håndleddet hadde visstnok brudd på hele tre forskjellige steder, ikke bare ett – slik jeg trodde. Jammen ikke rart alle har kalt bruddet for ‘fryktelig stygt’ og jeg egentlig ikke har skjønt heeelt hvorfor. Det ble derimot ikke noen andre store nyheter i dag, vi skal avvente enda fire nye uker for å avgjøre om jeg må opereres. Så da får jeg bare gjøre slik jeg allerede har gjort: trene som en helt på egenhånd og gå hyppig til fysioterapi. Sistnevnte fikk jeg forøvrig beskjed fra legen min om at aller helst skal gjøre så vondt at tårene spruter. For å forsikre seg om det, skrev han det like greit ned i journalen min slik at fysioen skal få lest det. Stas! Kjenner jeg gleder meg til neste time.

I HELGENS HANDLEPOSER ..

Men, over til noe mye gøyere! Helgehandelen. Jeg kjørte selvfølgelig innom butikken på vei hjem og rasket med meg alt jeg hadde lyst på. Resultatet av det ser du over. Om det blir en digg helg, eller? JA! Festeligheter, kjole og rosé står på planen i kveld, mens i morgen blir det dyna i sofaen, joggedress, taco, pepsi max og godteri. Beste kombinasjonen av planer spør du meg, hehe. Har dere forresten prøvd den nye tacochipsen du ser sånn halvveis på bildet? Herregud, den har tatt tacoen min til helt nye høyder! Crunchy Tortilla Strips Cheese heter den (måtte google navnet), så ta den med deg hjem fra butikken hvis du skal ha taco i kveld – du kommer til å takke meg etterpå! ♥

12 kommentarer på “SYKEHUSBESØK OG HELGEHANDEL

 1. Lisa Marielle skriver:

  Ønsker deg en riktig god helg, kjære Kristina 🙂
  Håper du koser deg masse og nyter helgen på best mulig måte. Uff… Ikke rart du har hatt vondt, nei 🙁 Krysser fingrene for at håndledddet ditt blir bedre snart og at du slipper operasjon. 2019 skal bli ditt år <3
  Sender over en god og varm klem til deg & fineste Milo.

 2. Inger skriver:

  Hei Kristina! 🙂
  Ser du har handlet «refried beans» fra Old el paso. Lurer på hvordan du tilbereder dette til tacoen? Blander du det med kjøttdeig, eller er de bønnene gode som de er? Tilsetter du noe krydder for å få tacosmaken, eller er dette allerede tilsatt? <3
  Håper feiringen i går var fin, og at du får en herlig og avslappende lørdagskveld! Takk for at du inspirerer og deler på akkurat den måten du gjør på! Klemmer fra meg!

  • kristinaandersen skriver:

   Du kan gjøre begge deler, Inger 🙂 Jeg har aldri tilsatt egen smak, men skal du erstatte kjøttet med de ville jeg krydret med tacokrydder. Takk for fine ord, snille deg <3

 3. SOFIE skriver:

  Da bør du prøve Tortilla Cheese fra Maarud, det vanlige potetgullet i tacoen også hvis du ikke allerede har gjort det! Det er værtfall digg, og et must for meg 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *