SYKEHUSBESØK OG HELGEHANDEL

Denne fredagen startet jeg med nok en tur på sykehuset angående håndleddet mitt. Og i dag lærte jeg noe nytt: håndleddet hadde visstnok brudd på hele tre forskjellige steder, ikke bare ett – slik jeg trodde. Jammen ikke rart alle har kalt bruddet for ‘fryktelig stygt’ og jeg egentlig ikke har skjønt heeelt hvorfor. Det ble derimot ikke noen andre store nyheter i dag, vi skal avvente enda fire nye uker for å avgjøre om jeg må opereres. Så da får jeg bare gjøre slik jeg allerede har gjort: trene som en helt på egenhånd og gå hyppig til fysioterapi. Sistnevnte fikk jeg forøvrig beskjed fra legen min om at aller helst skal gjøre så vondt at tårene spruter. For å forsikre seg om det, skrev han det like greit ned i journalen min slik at fysioen skal få lest det. Stas! Kjenner jeg gleder meg til neste time.

I HELGENS HANDLEPOSER ..

Men, over til noe mye gøyere! Helgehandelen. Jeg kjørte selvfølgelig innom butikken på vei hjem og rasket med meg alt jeg hadde lyst på. Resultatet av det ser du over. Om det blir en digg helg, eller? JA! Festeligheter, kjole og rosé står på planen i kveld, mens i morgen blir det dyna i sofaen, joggedress, taco, pepsi max og godteri. Beste kombinasjonen av planer spør du meg, hehe. Har dere forresten prøvd den nye tacochipsen du ser sånn halvveis på bildet? Herregud, den har tatt tacoen min til helt nye høyder! Crunchy Tortilla Strips Cheese heter den (måtte google navnet), så ta den med deg hjem fra butikken hvis du skal ha taco i kveld – du kommer til å takke meg etterpå! ♥

17 kommentarer

 1. Så utrolig leit at det skal ta så lang tid til håndleddet blir bra igjen, føler med deg 🙁 Her er det arbeidshelg som står på agendaen, så det blir lite helgekos akkurat i kveld. God helg❤️

  1. kristinaandersen

   Ha en fin helg på jobb Maren <3 Klem!

 2. Lisa Marielle

  Ønsker deg en riktig god helg, kjære Kristina 🙂
  Håper du koser deg masse og nyter helgen på best mulig måte. Uff… Ikke rart du har hatt vondt, nei 🙁 Krysser fingrene for at håndledddet ditt blir bedre snart og at du slipper operasjon. 2019 skal bli ditt år <3
  Sender over en god og varm klem til deg & fineste Milo.

  1. kristinaandersen

   Takk Lisa, så god! Håper helgen din er fiiiin 😀

 3. Oi, ikke rart du har hatt mye vondt i håndleddet ditt. Men nå krysser vi fingrene for at «vond» fysioterapi gjør susen. Ble jo helt sjessen av å se disse posene. Chipsen må testes og den mørke sjokoladen med kokos er magisk😋. Fortsatt god helg og la meg bare si at til tross for at du sliter med håndleddet stråler du virkelig for tiden. Klem

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk kjære Jenni, så snill! Håper helgen din har vært fin <3

 4. Hei Kristina! 🙂
  Ser du har handlet «refried beans» fra Old el paso. Lurer på hvordan du tilbereder dette til tacoen? Blander du det med kjøttdeig, eller er de bønnene gode som de er? Tilsetter du noe krydder for å få tacosmaken, eller er dette allerede tilsatt? <3

  Håper feiringen i går var fin, og at du får en herlig og avslappende lørdagskveld! Takk for at du inspirerer og deler på akkurat den måten du gjør på! Klemmer fra meg!

  1. kristinaandersen

   Du kan gjøre begge deler, Inger 🙂 Jeg har aldri tilsatt egen smak, men skal du erstatte kjøttet med de ville jeg krydret med tacokrydder. Takk for fine ord, snille deg <3

 5. Mmmmmm, digg helgehandel 🙂 kos deg i helgen <3

  1. kristinaandersen

   <3

 6. Da bør du prøve Tortilla Cheese fra Maarud, det vanlige potetgullet i tacoen også hvis du ikke allerede har gjort det! Det er værtfall digg, og et must for meg 😀

  1. kristinaandersen

   Brukte det tidligere, men disse er enda bedre 🙂

 7. Camilla

  Hva heter fargen du har på soverommet?😍

  1. kristinaandersen

   Deco Blue 🙂

 8. Caroline

  Hvordan bruker du Old el paso fat free refried beans? Er det istedenfor kjøtt? Aldri sett det før, men er stor fan av bønner 😄

  1. kristinaandersen

   De er såå gode! Bruker de i tillegg til kjøtt eller alene i seg selv 🙂

 9. Alt i disse posene er så innafor! 😂✌🏼 Hehehe.. kjiipt å høre om håndleddet ditt og at du må vente i 4 nye uker, personlig mener jeg ventingen er det verste og noe herk.. 😳 sender deg en god søndagsklem! 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *