FREDAG PÅ EN TORSDAG

Tjuvstartet visst helgen allerede i kveld, vi! Noe av det beste jeg vet innen kosemiddag er seriøst italiensk pizza, med hvitt fyll. Altså saus laget på creme fraiche, pesto og slike digge ting, i stedet for den klassiske tomatvarianten. Og toppingen må aller helst være parmaskinke, masse oliven, ruccola og selvfølgelig mozarella. Så digg, jeg har helt dilla! Denne torsdagen har vært så fin, jeg har gjort regnskap sammen med Geir og hatt hjemmekontor i flere timer for meg selv. Det er effektive dager her i heimen, etter jeg sluttet med snus drikker jeg plutselig så innmari mye kaffe, så jeg spinner rundt i en evig karusell av koffeinsjokk hele tiden. Ganske ubehagelig egentlig, men digg også – det er liksom ingenting som ikke blir gjort i disse dager…. 😂

Nyt torsdagskvelden, dere! Det skal jeg ♥


15 kommentarer på “FREDAG PÅ EN TORSDAG

 1. Lisa Marielle skriver:

  Høres ut som en helt fantastisk torsdag! Innleggene dine er virkelig så utrolig inspirerende for tiden og det lyser kvalitet lang vei. Blir så glad på dine vegne og at du har det bra om dagen, Kristina. Må også nevne at du stråler som aldri før <3 Og Geir da, for en mann 🙂 Virker som en solstråle han der og jeg elsker virkelig kjemien dere to har sammen! Stemmer for at Geir gjester podden, det hadde virkelig vært magisk 😉 Ha en nydelig kveld og kos deg med pizza nydeligste du <3 Klemmer.

  • kristinaandersen skriver:

   Du og de fine kommentarene dine, Lisa! Alltid like koselig <3 Skikkelig stas å lese at du trives her på bloggen for tiden, har nemlig fått en helt ny blogg-glede selv dette året kjenner jeg 😀 Håper du nyter torsdagskvelden! Stoor klem <3

 2. M skriver:

  Prøv å lag denne versjonen hjemme, den er SÅ god;
  Hakk jalapeño og bland inn med creme fraiche og smør utover pizzabunnen. Så strø masse ost over og stek. Når du tar den ut av ovnen legger du på masse Parma skinke, pinjekjerner (som du steker litt først), cherry tomater, avokado, vårløk og ruccola. Lover deg – den er så god!!

 3. tonje skriver:

  Nam! Det så helt nydelig ut.. (må nok bli pizza på meg i kveld, haha). God fredag, og god helg Kristina ❤️

 4. V skriver:

  Håper du hadde en fin torsdag <3
  Dette er litt utenom innlegget, men jeg har slitt med mat i mange år og har i dag endelig blitt veldig bra. Likevel syntes jeg det er vanskelig å være avslappet med mat rundt andre og tør f.eks ikke date noen/ ha kjæreste fordi da føler jeg et press til å holde meg slik jeg er når vi har møttes og derfor aldri tørr å unne meg noe usunt.
  Hva er ditt forhold til mat/kropp når det gjelder presset rundt hva andre / en kjæreste skal mene? 🙂
  Klem <3

  • kristinaandersen skriver:

   Så trist å høre du har slike tanker, kjære deg :/ Har du vurdert å snakke med noen om dette, som kan hjelpe deg litt på vei i en bedre retning? Jeg har alltid hatt et totalt avslappet forhold til mat og kropp 🙂 Klem tilbake <3

 5. sara skriver:

  Hei, fine deg! Etter tips fra deg startet jeg på Chicago Fire og er helt hekta! Så TAKK! Jeg oppdaget tilfeldigvis at det er en serie om Chicago PD og Chicago Med (to ulike) som er i sammenheng med Chicago Fire. Kanskje vet du det fra før, men vil uansett tipse just in case du trenger en serie mens du venter på svar på mailen 😉 https://viaplay.no/serier/chicago-p.d.

  • kristinaandersen skriver:

   Fikk en haug av tips om det når jeg blogget om serien, så utrolig gøy! Har derimot ikke fått begynt enda 😀 Så gøy du likte Chicago Fire Sara, det er liiiivets serie <3

 6. Hanna skriver:

  Du lyser opp gjennom bloggen for tiden, Kristina! Og hvit pizza er seriøst det beste. Må bli det og Chicago Fire i kveld.
  Hvor er teppet ditt fra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *