Q/A: MIN DYRESTE LÆRDOM, TANKER OM BARN OG MYE MER

Noe folk har spekulert i, men ikke fått svaret på?

Hvem har ikke fått med seg ryktet som florerte etter Dubai-turen min i 2015? Spekulasjonene var at jeg ble stoppet av tollerne på vei hjem og mistet en veske til 17.000 kroner. I utypisk bloggerstil valgte jeg derimot å ikke melke denne hendelsen, hehe. Men ryktene stemte faktisk, for ja, jeg mistet min nyinnkjøpte veske og fikk en bot på 6000 kroner i samme slengen. En svimlende sum med tusenlapper som gikk redd ned i do, fy fader for en kjip følelse. Jeg blir faktisk kvalm enda av bare tanken, og det var en fryktelig kjip kombinasjon av uvitenhet, dumskap og uflaks. Klarer fortsatt ikke tilgi meg selv for å ha gått på grønt i stedet for rødt på Gardemoen, men i denne tiden var jeg helt ærlig ikke kjent nok med tollreglene. En god stund senere kjøpte jeg vesken på nytt i Cannes, og fikk den heldigvis med meg hjem denne gangen etter å ha tatt en liten tur innom tollerne. Så husk det, folkens! Handler du for over 6000 kroner i utlandet så må det faktisk tolles inn. Uten tvil mitt livs dyreste lærepenge.

Beste dramatiske film du har sett?

Gone Girl, uten tviiil! Finnes det noen som ikke har sett denne? Den er så latterlig bra. Og, angående Gone Girl, hehe. Jeg klarer ikke dy meg. For la oss ta en liten throwback til når Rob Kardashian kalte Kim for «the crazy bitch from gone girl». Orker ikkeeee! Never forget. 😂

Hvis du måtte velge, uten internett eller dusj i en måned?

Denne er lett! Uten internett, overraskende nok? Hehe. Jeg hadde elsket å ha en hel måned uten internett og ville garantert storkost meg med å logge skikkelig av. En måned uten dusj derimot? Aldri! Dusjing er seriøst det beste jeg vet.

Vil du ha barn? I så fall, hvor mange?

Jeg er i en periode hvor jeg tenker mye på dette. En del av meg vil virkelig ha barn, mens en annen del lurer på om jeg bare vil det fordi det er det som er forventet at man gjør her i livet. Skjønner dere tankegangen? Men jeg har vel kommet frem til at jeg selvfølgelig vil ha barn om noen år frem i tid. Tenk så koselig å få en liten mini-me? Angående hvor mange så håper jeg først og fremst at jeg er heldig nok til å faktisk kunne få egne barn, og hvis jeg er det – håper jeg på en eller to.

Nevn fem ting som gjør deg glad akkurat nå?

Følelsen av å ha masse spennende på gang, både jobb og privat. At jeg er i en sunn og god periode. Det å vite at jeg utelukkende har gode mennesker rundt meg. At jeg var hjemme på koselig middag hos mine foreldre i går kveld. Leiligheten er nyvasket og det er så digg.

Hvordan ser du for deg at du skal dø?

Jeg vet ikke om jeg, som sang «please dont take my hand» i stedet for «please dont take my man» ved en feil på instastory en time før jeg faktisk endte opp med å brekke armen skal tørre å svare på dette? Nei, denne lar jeg være. Typisk min flaks å skrive ned hva jeg tenker om egen død her, og så skjer det en dag eller to etterpå.

Tror du på betegnelsen «soul mates»?

Ja, det gjør jeg uten tvil! Jeg tror ikke man nødvendigvis bare har en soul mate, men heller flere. Både med vennskap og kjærlighet tenker jeg at universet vil sende de personene som er ment til være i livet mitt til meg. Det er en så fin tanke! Jeg er nok generelt en såkalt overtroisk person som tror på skjebnen, karma og alt som er, hehe. Men jeg tror virkelig at det er en plan for oss alle, og at vi derfor ikke trenger å stresse med noen ting. Whats meant to be will be.

22 kommentarer på “Q/A: MIN DYRESTE LÆRDOM, TANKER OM BARN OG MYE MER

  • kristinaandersen skriver:

   Åh jeg hadde faktisk elsket det 😀 Farmen eller 71 grader nord. De får bare spørre meg, haha 😀

 1. Maren Haug skriver:

  Hei Kristina. Etter din anbefaling har jeg brukt KIDE sitt solpudder i flere år. Nå trenger jeg nytt og sliter med å finne det igjen. Finner bare fondation og highlighter. Hvor kjøper du ditt solpudder fra KIDE hvis du enda bruker det?

  • kristinaandersen skriver:

   Nå bruker jeg det løse mineralpudderet fra Bare Minerals i en sånn bitteliten krukke 🙂 FAUX TAN heter fargen.

 2. Stine skriver:

  Jeg må bare få spørre: er du religiøs av deg?❤️ Vet at det bor en del kristne mennesker langs Sørlandet og Vestlandet 🙂 Respekterer selvsagt dersom du ikke ønsker å svare på spørsmålet❤️ Og forresten Kristina – du STRÅLER for tiden ❤️❤️ Du er så nydelig!

 3. Marita skriver:

  Er det sånn at du må innom tollen vis du har handlet i helhet for over 6000kr eller om du har handlet en gjenstand som er over 6000kr?

 4. kristinaandersen skriver:

  Tar absolutt til meg kommentaren din, Gunn 😀 Klart dagene flyr når man har full jobb, barn og gudene vet hva. Husk at podden vår er vanlig venninnesnakk, derfor tenker vi sjeldent over at det vi sier skal virke riktig.. Hehe! Håper dagen din er fiin <3 Klem!

 5. Lisa Marielle skriver:

  Dette innlegget likte jeg veldig godt, Kristina. Setter så stor pris på at du deler fra hjertet og lar oss bli bedre kjent med deg, det betyr så mye <3

 6. Ulrikke skriver:

  Ble så glad for å lese i kommentarfeltet at du er kristen! Hadde vært helt fantastisk med et innlegg der du forklarer din troshistorie❤️

 7. BB skriver:

  Hei ❤️
  Jeg vil bare si at jeg har lest bloggen i mange år og forguder podcasten deres! Jeg måtte dessverre bare skru av den episoden hvor Belinda snakket om å få barn, for jeg ble så lei meg. Lei meg av å høre om «hvor vanskelig det er å bestemme seg om man skal bli gravid eller ikke…» Meg og ektemannen står midt i enda en prøverørsperiode så sikkert det som gjorde meg så lettkrenka.
  MEN jeg opplever at situasjonen vår er så innmari tabu og at alle tar det å få barn som verdens største selvfølge. Så har du en stor gruppe i Norge, som sliter i skjul og nesten aldri blir snakket om: de ufrivillig barnløse. Det er så stor uvitenhet og folk slenger rundt seg med gravidspekulasjoner, direkte spm som «når skal du bli gravid» «påtide med barn snart» som om de skulle spurt om været.
  Derfor setter jeg enormt stor pris på formuleringen din i innlegget her: «Angående hvor mange så håper jeg først og fremst at jeg er heldig nok til å faktisk kunne få egne barn».
  Det er så innmari viktig! Takk ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *