ETTER RENOVERING: VASKEROMMET

Noe av det jeg savnet mest i min første leilighet var faktisk vaskerom. Jeg har seriøst alltid drømt om et eget rom til nettopp vasking av klær, det er noe med det som får OCD’en i meg til å bruse av glede. Flaks for meg at leiligheten min nå har nettopp vaskerom, og i sommer ble det faktisk også totalrenovert sammen med badet mitt. Var så usikker på om jeg skulle orker å ta begge rommene, men nå er jeg så glad jeg gjorde det! Jeg har bare helt glemt å vise dere det ferdige resultatet, og tenkt at det ikke er noe vits da rommet i seg selv er så enkelt. Men så er det noen av dere som har etterlyst bilder av nettopp vaskerommet mitt, så da er det klart jeg kan vise.

L A U N D R Y  R O O M ✨

Så dette er da vaskerommet mitt! Jeg elsker det så mye at jeg hadde lett byttet ut gjesterommet om jeg måtte velge. Planen min etter renoveringen var egentlig å få opp litt «heng» på veggene med en eneste gang, men så har jeg ikke fått makket meg til det. Får jo vondt i sjela av tanken på å borre hull i de fine flisene?! Kanskje jeg kan finne noe med sterk tape som kan henges opp, fordi det ville vært såå digg å kunne henge opp ting som skjorter, fine bluser ..osv.. etter vask.

Så, her har dere det! Et relativt lite rom, men det er mer enn godt nok til hva det skal brukes til. Nemlig vasking og tørking av klær! En ting er sikkert: i alle fremtidens hjem skal jeg prioritere å ha nettopp vaskerom. Det er så luksus! Om dere lurer på hvor noe er fra, så må dere forresten bare spørre.

41 kommentarer på “ETTER RENOVERING: VASKEROMMET

 1. C skriver:

  Det finnes klestørkerstativ som festes i taket, som du drar ned ved hjelp av noen tau. Google it. Kjempefine fliser du IKKE bør borre hull i! 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Oi så genialt! Jeg skal google og sjekke ut 😀 Tar ikke sjansen på å borre i flisene nei, hehe. De er for fine <3

 2. Pia skriver:

  Du kan få ting i masse oppheng med kraftige sugekopper så slipper du hull i flisene 😉 Jeg har også litt angst for å lage hull i vegger haha.

  • kristinaandersen skriver:

   Tørketrommel er LIVET! Skjønner ikke hvordan jeg klarte meg uten det før, haha 😀 Takk for link Charlotte, men jeg får det seriøst ikke til. Gud så irriterende!! Håper onsdagen din er fiin <3

 3. Amalie skriver:

  HEI Kristina<3 Først vil jeg bare si at jeg elsker podden deres!!
  Og – jeg tror jeg har redningen din mtp Chicago Fire. Det er den eneste streaming-nettsiden jeg har funnet som har _null_ reklame, null pop-ups, rask loading og faktisk utrolig bra kvalitet. Du burde virkelig gi det en sjanse! Alle sesongene til CF ligger der, superenkelt å bruke:)
  Her er direktelink til Chicago Fire: https://soap2day.com/tv_aTozNzc7.html

  • kristinaandersen skriver:

   AMALIE!! Jeg måtte selvfølgelig rett inn å teste. Hvorfor har ingen tipset meg om denne siden før? Og er det ingen bakside? For det funket jo GULL og jeg nekter å tro det, haha! Gjett om jeg skal KOSE meg ikveld 😀 TAKK for årets tips, seriøst <3

   • Amalie skriver:

    Åå, så bra det funket! <3 Jeg fikk helt sjokk selv da jeg fant siden. Har brukt den i mange måneder nå og ikke merket noen bakside, så jeg trooor du er safe 😀 Så å si ALT av serier og filmer ligger der. Jeg så til og med A Star is Born der (med BRA kvalitet), siden jeg ikke har fått kommet meg på kino for å se den enda… hehe.

 4. Jeanette skriver:

  Ville ikke lagd hull i flisene,jeg hadde vært redd de kom til å sprekke 😮 men utrolig flott vaskerom! Slik ser ikke mitt ut for å si det sånn,haha

  • kristinaandersen skriver:

   Takk Jeanette! Det så IKKE slik ut her før det ble renovert, hehe. Vaskerom pleier vel sjeldent å være fine, egentlig 🙂

 5. Lisa Marielle skriver:

  Hjelpes SÅ lekkert! Herregud, får så lyst til å flytte inn hos deg med en gang <3 Husker tipset du kom med for litt siden, Softlan skyllemiddel med kokos <3 Elsk – elsk – elsk!!! Problemet nå er at jeg er redd for å bruke for mye hver gang jeg vasker, den lukter jo sååå godt 🙂 Haha, har en greie for skyllemiddel og får aldri nok 😉 Takk for tips forresten, Kristina! Ha en nydelig kveld <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *