HARM OG ANDERSEN PÅ ROADTRIP

Reklame i samarbeid med Tryg forsikring.


Et av fjorårets store høydepunkt for meg var å lage denne fantastisk morsomme og viktige kampanjen sammen med superfine Vegard Harm. En kampanje jeg gledet meg ihjel til å vise dere, men først nå, ett år senere, kan jeg dele det her på bloggen. Verdens lengste ventetid for en utålmodig sjel, haha! Jeg husker det seriøst som om det var i går at lappløse Harm var livredd passasjer, mens jeg fikk slå meg løs bak rattet i en bil på glattkjøringsbane.. 😂 Herregud så gøy vi hadde det!

RETTFERDIG BILFORSIKRING FOR UNGE

La meg fortelle dere litt om prosjektet, som dere skal få vite mer om siden også. Appen jeg og Vegard har liggende på i bilen heter Sidekick, som er en ny og rettferdig bilforsikring for deg mellom 18 og 30. Hvorfor jeg syns dette er så innmari genialt? Let me tell you! Tryg har gjort noe med at bilforsikringen for oss unge er fryktelig dyr. For kjører du bra med Sidekick, så sparer du inn penger og forsikringen din blir billigere. Kjører du som et svin? Daaa nytter det ikke klage på dyr forsikring, hehe. I kontoen din på appen kan du se hvor mye du har spart på kjøreturene dine, og på slutten av forsikringsåret betales hele summen du har spart opp ut til deg. Mildt sagt er dette en god motivasjon til å kjøre så fint som mulig, for er det noe som er alt for dyrt når man er ung – så er det bilforsikring.
Og, en liten bonus som er kjekk å vite om! I starten av hvert forsikringsår legger Tryg  til 1000 kr som en ‘startbonus’ i sparegrisen din i appen. Kjører du bra, og ikke bruker av disse pengene ved å kjøre slik som meg i filmen under (😩😂), så får du også 1000-lappen utbetalt. Vil du sjekke pris på Sidekick bilforsikring hos Tryg? Klikk deg inn HER, så får du hjelpen du trenger!
https://www.youtube.com/watch?v=Orp5SZkysqo

22 kommentarer på “HARM OG ANDERSEN PÅ ROADTRIP

 1. Martine skriver:

  Ååh fy! Jeg ler meg ihjeeel! Dere to altså! 🙂 Og den latteren til dere begge kan snu humøret opp ned, hahah.

 2. Yv skriver:

  Hørte på podcasten deres, forrige episode. Da snakket dere om at det er idiotisk el noe i den duren, å kjøpe dyre ting på finn. Eks jakke. Er ikke det flott da? Å kjøpe merkevarer brukt enn at det ikke blir brukt eller kasta??? Hallo?! Jeg håper jeg forstod dere feil?

  • kristinaandersen skriver:

   Det er helt topp å kjøpe brukt! Poenget var de menneskene som er så opptatt av at barna sine utelukkende skal gå i svindyre merkeklær, at de kjøper brukt på Finn og later som det er nytt fra f.eks Høyer. Kvalmt! 🙂

 3. VildeT skriver:

  Hei Kristina <3 Kan jeg få spørre hvor de hvite og svarte putene du har i sofaen din er fra? Evt hvor jeg får tak i dem?
  Klem!

 4. Monica skriver:

  Prøvde å sjekke forsikring på en Tesla model x med Sidekick. Veldig synd at du reklamerer sidekick når du kjører en tesla og man faktisk ikke kan bruke sidekick med el-bil…. ☹️

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Monica! Det stemmer, en Tesla kan ikke forsikres med Sidekick. Sidekick fungerer med diesel-, hybrid- og bensinbiler fra 2001 eller nyere, ingen elbiler dessverre. Det er av tekniske årsaker, da OBD2-brikken ikke er kompatibel med alle typer elbiler. TRYG jobber med å finne en løsning til elbiler, men det handler rett og slett om tekniske begrensninger i markedet 🙂 Selv har jeg fått super innkjøring i appen, og vet 100% hva jeg snakker om når jeg anbefaler den – jeg ble først kjent med appen for ett år siden.

 5. Victoria skriver:

  åherreguud æ flira så æ skrik når du e påtur inn i den løktestolpen! To av mine favoritta i en å samme video, love it! 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Det kommer helt ann på biltype og alderen din. Jeg vet mange bruker sine foreldre til dette, selv vil jeg virkelig anbefale å prioritere sin egen så fort som mulig for å spare opp bonus på egenhånd 🙂

 6. Lisa Marielle skriver:

  Smilet går rundt etter å ha sett denne videoen 🙂 Dere to er bare de herligste personene på jord <3 Hadde vært helt fantastisk om Vegard gjestet podden deres en vakker dag 😉 Varm klem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *