HARM OG ANDERSEN PÅ ROADTRIP

Reklame i samarbeid med Tryg forsikring.


Et av fjorårets store høydepunkt for meg var å lage denne fantastisk morsomme og viktige kampanjen sammen med superfine Vegard Harm. En kampanje jeg gledet meg ihjel til å vise dere, men først nå, ett år senere, kan jeg dele det her på bloggen. Verdens lengste ventetid for en utålmodig sjel, haha! Jeg husker det seriøst som om det var i går at lappløse Harm var livredd passasjer, mens jeg fikk slå meg løs bak rattet i en bil på glattkjøringsbane.. 😂 Herregud så gøy vi hadde det!

RETTFERDIG BILFORSIKRING FOR UNGE

La meg fortelle dere litt om prosjektet, som dere skal få vite mer om siden også. Appen jeg og Vegard har liggende på i bilen heter Sidekick, som er en ny og rettferdig bilforsikring for deg mellom 18 og 30. Hvorfor jeg syns dette er så innmari genialt? Let me tell you! Tryg har gjort noe med at bilforsikringen for oss unge er fryktelig dyr. For kjører du bra med Sidekick, så sparer du inn penger og forsikringen din blir billigere. Kjører du som et svin? Daaa nytter det ikke klage på dyr forsikring, hehe. I kontoen din på appen kan du se hvor mye du har spart på kjøreturene dine, og på slutten av forsikringsåret betales hele summen du har spart opp ut til deg. Mildt sagt er dette en god motivasjon til å kjøre så fint som mulig, for er det noe som er alt for dyrt når man er ung – så er det bilforsikring.

Og, en liten bonus som er kjekk å vite om! I starten av hvert forsikringsår legger Tryg  til 1000 kr som en ‘startbonus’ i sparegrisen din i appen. Kjører du bra, og ikke bruker av disse pengene ved å kjøre slik som meg i filmen under (😩😂), så får du også 1000-lappen utbetalt. Vil du sjekke pris på Sidekick bilforsikring hos Tryg? Klikk deg inn HER, så får du hjelpen du trenger!

33 kommentarer

 1. Hvorfor kunne du ikke vise den før nå? 😱 jeg så den jo på YouTube for et par måneder siden? 😄 var hysterisk morsom, hadde vært gøy å se mer av deg og Harm sammen 😊

  1. kristinaandersen

   Kampanjen på min blogg ble utsatt 🙂 Og takk, LH! Så gøy du likte den <3

 2. Charlotte Tunes

  Hahah!! Dere må jo være den beste kombinasjonen ever!!! 😍😍 Synes du var flink jeg! godt over middels er bra, spør du meg ✨💃🏼 Ha en nydelig mandag! Klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Ååå du er vel god Charlotte, haha 😀 Ha en suuper tirsdag <3

 3. Hei! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men ser du har iPhone XS (max?). Er/var frontkameraet ditt også megazoomet på snap og Instagram? Har du noen tips til å få det «normalt»? 🙈 Digger deg 🥳

  1. kristinaandersen

   Det var, men nå er jeg usikker på hva det er og ikke er – jeg er så vant med det nå… 😂

 4. Hahah dette elsket jeg!! =D
  Dere skulle virkelig fått Vegard som gjest i podden – det hadde vært en magisk kombinasjon!

  1. kristinaandersen

   Enig med deg 😀

 5. Jeanette

  hahaha,jeg ler meg i hjel! Herlig!

  1. kristinaandersen

   😂😂

 6. Cecilie

  Herregud, så herlig! Jeg lo som bare det flere ganger! Jeg stemmer for Harm på podden!

  1. kristinaandersen

   Jeg også, han er så fin fyr <3

 7. Martine

  Ååh fy! Jeg ler meg ihjeeel! Dere to altså! 🙂 Og den latteren til dere begge kan snu humøret opp ned, hahah.

  1. kristinaandersen

   Så koselig, takk Martine <33

 8. Hørte på podcasten deres, forrige episode. Da snakket dere om at det er idiotisk el noe i den duren, å kjøpe dyre ting på finn. Eks jakke. Er ikke det flott da? Å kjøpe merkevarer brukt enn at det ikke blir brukt eller kasta??? Hallo?! Jeg håper jeg forstod dere feil?

  1. kristinaandersen

   Det er helt topp å kjøpe brukt! Poenget var de menneskene som er så opptatt av at barna sine utelukkende skal gå i svindyre merkeklær, at de kjøper brukt på Finn og later som det er nytt fra f.eks Høyer. Kvalmt! 🙂

   1. Hvorfor er det kvalmt? Det er så mye trist og vondt i denne verden. At noen later som ting er kjøpt på høyer i stedet for finn, betyr det egentlig noe? Jeg syntes bare den der diskusjonen dere hadde var totalt intetsigende. Når det er sagt, er dere ellers svært fornøyende å høre på. Hilsen Yv😉

  2. Hvorfor er det kvalmt? Det er så mye trist og vondt i denne verden. At noen later som ting er kjøpt på høyer i stedet for finn, betyr det egentlig noe? Jeg syntes bare den der diskusjonen dere hadde var totalt intetsigende. Når det er sagt, er dere ellers svært fornøyende å høre på. Hilsen Yv😉

 9. Hanne T

  Elsker dere to😂😍

  1. kristinaandersen

   Åå, så koselig å høre <3

 10. Så fantastisk!! Dere to sammen er jo bare dynamitt 😂

  1. kristinaandersen

   Haha!! Så gøy den falt i smak <3

 11. Hei Kristina <3 Kan jeg få spørre hvor de hvite og svarte putene du har i sofaen din er fra? Evt hvor jeg får tak i dem?
  Klem!

  1. kristinaandersen

   Klart du kan, Vilde 😀 Home and Cottage er de fra. Klem!

 12. Prøvde å sjekke forsikring på en Tesla model x med Sidekick. Veldig synd at du reklamerer sidekick når du kjører en tesla og man faktisk ikke kan bruke sidekick med el-bil…. ☹️

  1. kristinaandersen

   Hei Monica! Det stemmer, en Tesla kan ikke forsikres med Sidekick. Sidekick fungerer med diesel-, hybrid- og bensinbiler fra 2001 eller nyere, ingen elbiler dessverre. Det er av tekniske årsaker, da OBD2-brikken ikke er kompatibel med alle typer elbiler. TRYG jobber med å finne en løsning til elbiler, men det handler rett og slett om tekniske begrensninger i markedet 🙂 Selv har jeg fått super innkjøring i appen, og vet 100% hva jeg snakker om når jeg anbefaler den – jeg ble først kjent med appen for ett år siden.

 13. Victoria

  åherreguud æ flira så æ skrik når du e påtur inn i den løktestolpen! To av mine favoritta i en å samme video, love it! 😀

  1. kristinaandersen

   HAHA!! <3 😂🙈

 14. Men hva koster det? Jeg har forsikring til 150 via foreldre, og det tror jeg er lønnsomt!

  1. kristinaandersen

   Det kommer helt ann på biltype og alderen din. Jeg vet mange bruker sine foreldre til dette, selv vil jeg virkelig anbefale å prioritere sin egen så fort som mulig for å spare opp bonus på egenhånd 🙂

 15. Lisa Marielle

  Smilet går rundt etter å ha sett denne videoen 🙂 Dere to er bare de herligste personene på jord <3 Hadde vært helt fantastisk om Vegard gjestet podden deres en vakker dag 😉 Varm klem.

  1. kristinaandersen

   Så koselig kommentar! Tusen takk Lisa M <3 Vegard er et nydelig menneske 🙂

 16. Det var jo kjempedyrt! Gjør jeg noe feil? Jeg har 70% bonus 🧐 den forsikringen jeg har fra før er jo heller ikke så billig. Men jeg tror ikke jeg forstod greia, får man noen fordeler av å betale mer enn vanlig eller noe?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *