MIN FREDAG I BILDER

Åå, i går hadde jeg verdens beste start på helgen! Og jeg knipset litt bilder med iphonen til dere, så jeg tenkte jeg kunne starte dagen med å dele de. Når dette innlegget er publisert så skal jeg pakke baggen og ha en roadtrip for meg selv til Tønsberg. Jeg skal nemlig sjekke inn hos Ida i dag, og gleder meg en haug til å se kona igjen! Er det forresten flere av oss som elsker å kjøre bil alene? Det er så herlig! Høy musikk, pepsi max og la tankene fly. Jeg syns det er helt nydelig, jeg!

MIN FREDAG I BILDER

1. Ikke fra i går, men onsdag og jeg syns det er så fint bilde av meg – så det blir med 😂 Favoritt strikkegenseren om dagen! Etter trening dro jeg til legen, sjekket armen og prøver å innstille meg litt på at det sannsynligvis blir operasjon. Men så orker jeg ikke tenke på det, jeg er så glad akkurat nå. Får heller ta smellen når den kommer.

2. Etterpå hentet jeg mommo, og vi dro avgårde på lunch sammen. Etter en sjukt god italiensk pizza, is til dessert og to kopper kaffe, så kjørte vi rundt i hjembygda mi og kikket på alle fine hus som har blitt bygd de siste årene. Liten oppfordring fra meg til deg: ring eller besøk besteforeldrene dine i helga. Lover deg, det vil betyr så mye og det er så koselig! En time eller to har alle til rådighet, hvis man bare ønsker det og prioriterer.

3/4. På kvelden dro jeg til bestevenninna mi og kjæresten hennes, hvor vi spiste kyllingsuppe og hjemmebakte rundstykker. Nam! Og vi hadde det så latterlig gøy at jeg klarte ikke lande før en god time etter at jeg kom hjem, herregud – haha!

30 kommentarer

 1. Perfekt fredag 😍👌🏻 Hvor er strikkegenseren fra? Har lett etter noe sånt lenge men finner aldri jo.. den var nydelig!

  1. kristinaandersen

   Heii Kine! Den er fra Mango 🙂 <3

 2. Hvor er strikkegenseren fra??? <3

  1. kristinaandersen

   Den er fra Mango <3

 3. fine bilder 🙂

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3

 4. Så utrolig nydelig det første bildet av deg er! Så fin genser også – kan jeg spørre hvor den er fra?
  Ha en super helg videre, flotte du!

  1. kristinaandersen

   Klart du kan spørre Mia 😀 Den er fra Mango <3 God klem!

 5. Herlige hverdagsbilder ❤️ – og du sprudler virkelig om dagen Kristina, vakker som få og med den herligste latteren på mils omkrets – nyt kjøreturen og helgen med Ida 🙂 god helg fineste

  1. kristinaandersen

   Snille, gode Mette – tysen takk <3

 6. Du stråler! Ha en fin helg skjønne deg.

  1. kristinaandersen

   Goding! Ha en herlig ny uke <3

 7. Du er fiiin altså. Liker sånne innlegg som dette – det er litt mer personlig, og deeet kan vi like! Er veldig enig i dette med besteforeldre – vi som er så heldige å fortsatt ha de, må også ta vare på de så lenge de er. Viktig å besøke de, ringes osv. Det betyr så mye, ikke bare oss selv, men spesielt for de! <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Hurraa Charlotte, liker det jeg å nemlig 😀 Og så sant det du sier, vi må ta vare på våre kjære besteforeldre <3 Klem!

 8. Caroline

  Du er så flott og morsom, Kristina! 😍 Elsker podcasten deres og det er virkelig høydepunktet i uken. Ønsker at de aldri skal slutte 😂

  Oog – mener å huske at du hadde en Louis Vuitton keepall bandoulière 60. Kan jeg bare spørre om erfaringene dine rundt denne? Er den perfekt for weekend-turer? ☺️

  1. kristinaandersen

   Ååå godting, takk Caroline <3 Den er helt super, men de siste to årene har jeg brukt trillekoffert hvis jeg skal ut å fly. Får så vondt i skuldra av å dra på den tunge baggen, haha! MEN ja, den er perfekt for weekend-turer. Var jo egentlig derfor jeg kjøpte den 😀 Klem!

 9. Hvor er favoritt strikkegenseren din fra?😊 Ha en superduper helg!

  1. kristinaandersen

   Den er fra Mango 🙂

 10. Hei! Har endelig fått bestilt hår tabelettene fra good for me, etter anbefaling fra deg⭐️ Går det an å ta hair luxious og betakaroteen gold i sammen? Eller er det lurest å gå på en ting om gangen? Digger podcasten til deg og Belinda , og selvfølgelig bloggen din😊

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Sandra! Selvfølgelig 🙂 Jeg går på begge deler selv, det er to helt forskjellige ting.

 11. Camilla

  Hvilke apper bruker du til å redigere bildene dine? 😀

  1. kristinaandersen

   Lightroom, alltid 🙂

 12. Du er skikkelig inspirerende, Kristina!Blir glad av bloggen din!Hvordan operasjon skal du ta?Operere inn plate i håndleddet, eller?Det har jeg gjort 🙂 Smertefullt en periode, men merket fort bedring.

  1. kristinaandersen

   Usikker enda 🙂 OG du, tuusen takk Kari, så hyggelig!

 13. Tusen takk for tipset om chicago fire! Allerede sett sesong 1! Min nye favoritt serie <3

  1. kristinaandersen

   Yayy, så gøy Sarah! Jeg ELSKER den 😀

 14. Hvor er den nydelige hvite genseren fra? 😍Har du link?

  Ønsker deg en fin uke!

  1. kristinaandersen

   Den er fra Mango 🙂 Ha en fiin mandag!

 15. Hei Kristina,
  Jeg kommenterer faktisk aldri blogger, fordi den eneste bloggen jeg leser er din. Du er så genuin og herlig, og din varme personlighet skinner så godt igjennom.
  Ville bare skrive noen oppmuntrende ord om operasjon, da jeg forstår at du ikke gleder deg til dette. Jeg har spilt håndball i så mange år, og da følger det dessverre med noen skader. Jeg har operert bena fem ganger og skal operere for sjette og (forhåpentligvis siste!) gang i februar. Som deg gruet jeg meg første gang, men det hadde jeg ingen grunn til. Superprofesjonelle folk, alt går så smidig, og før du vet orde av det er du våken og kan reise hjem igjen. Dessuten gir det et helt tydelig og konkret mål å trene seg opp igjen etter operasjon. Vet du har operert øyet tidligere og har erfaring, men tenkte jeg skulle prøve å komme med noen oppmuntrende ord. Ingen ting å grue seg til, og etter operasjonen kan du endelig fokusere helt på å bli helt bra igjen <3 Ha en deilig mandag 🙂

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk for kommentar, Iben! Så herlig å få noen historier som ikke er negative angående dette. Du høres ut som en skikkelig tøffing, stakkar så mange operasjoner.. Sender deg gode tanker mot forhåpentligvis sjette og siste operasjon 😀 KLEM!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *