FRYKTELIG SUNN OG DIGG SMOOTHIE

Det er ikke mye jeg trener om dagen, men i dag startet jeg faktisk fredagen med nettopp en treningsøkt. Så deilig! Først tyve minutter trening utelukkende på håndleddet, og herregud. Jeg hadde aldri trodd at en én kilos manual skulle få meg til å grynte som en boler på gymmet. Etterpå løp jeg tabataintervaller sammen med Elaine, hun to runder – jeg en. Og nå skal jeg straks avgårde for ny sjekk av armen hos legen, men før det vil jeg dele min nye favorittsmoothie med deg.

BRINGEBÆR SMOOTHIE 🥤

3 dl til sammen (frossent): bringebær, brokkoli, gulrøtter, avokado, rødbeter, spinat.
1 dl mager kesam, 1 dl vann og 2 ss funlight bringebær

Denne er fryktelig sunn, men overraskende god. Haha! En perfekt måte å snike inn ekstra grønnsaker på, jeg har den til lunsj nesten hver eneste dag. Kast alt av ingredienser i en blender, kjør i et minutt og nyt. Beste med denne er at funlighten kamuflerer mye av den ‘grønne’ smaken, så ikke vær redd for å gønne på med masse grønnsaker. Det smaker minimalt! Har dere forresten sett at det har kommet ferdig oppkuttet avokado i frysedisken? Helt genialt og muligens min favoritt i fryseren om dagen.

12 kommentarer

 1. Charlotte Tunes

  Høres nesten litt for sunn ut denne 😂 skal vurdere å gi den et forsøk, haha <3 Håper alt går bra på kontroll med armen! Håper du får en nydelig fredag! Klem 🙂
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Samme tenkte jeg, men helt seriøst – du smaker ikke grønnsakene. LOVER <3 Goood helg fine deg 😀

 2. Altså ang snap. Kjenner jeg blir dritstressa når du sykler med en hånd OG filmer. Altså, beklager, men det det er du alt for klumsete til å gjøre… Plz slutt, sånn før du knekker den andre hånden, foten og får hjernerystelse :-))

  1. kristinaandersen

   Notert, Guro!! 😂

 3. Jeanette

  Jeg ble skuffet over den fryste advokadoen. Smakte ikke godt

  1. kristinaandersen

   Åh, jeg blander den med så mye annet at jeg tror ikke jeg ville smakt noe uansett, haha 😀

 4. Denne må testes, elsker smoothies 😍 Jeg lager ofte smoothies og sniker ofte oppi avocado og grønnsaker, genialt når du har en kresen 3 åring som syns grønnsaker er så æsj 😉😂

  1. kristinaandersen

   Det er jo helt genialt!! 😀

 5. SingleSusan

  Kristina! Jeg savner innleggene dine med dårlig dating-opplevelser. Sitter alene med et tragisk kjærlighetsliv og swiper på tinder mens «alle andre» har kjærester og det suger så hardt å føle seg alene..

  Hjeeeelp. In desperate need of single woman power together opplegg..

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Ååå er redd jeg ikke kan hjelpe deg så veldig <3 Er så lykkelig og har det så fint om dagen 😀 Tenker sjeldent over dette med singel og ikke singel. Lite tips: kom deg ut med vennene dine, slett tinder og bare tenk at livet skjer når det skjer! Klem 😀

 6. Victoria

  Du burde teste cottage cheese og mager vanilje kesam i smoothien. Er så digg, hele familien elsker det!

 7. Kommer snart januar bakgrunn??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *