FRYKTELIG SUNN OG DIGG SMOOTHIE

Det er ikke mye jeg trener om dagen, men i dag startet jeg faktisk fredagen med nettopp en treningsøkt. Så deilig! Først tyve minutter trening utelukkende på håndleddet, og herregud. Jeg hadde aldri trodd at en én kilos manual skulle få meg til å grynte som en boler på gymmet. Etterpå løp jeg tabataintervaller sammen med Elaine, hun to runder – jeg en. Og nå skal jeg straks avgårde for ny sjekk av armen hos legen, men før det vil jeg dele min nye favorittsmoothie med deg.

BRINGEBÆR SMOOTHIE 🥤

3 dl til sammen (frossent): bringebær, brokkoli, gulrøtter, avokado, rødbeter, spinat.
1 dl mager kesam, 1 dl vann og 2 ss funlight bringebær

Denne er fryktelig sunn, men overraskende god. Haha! En perfekt måte å snike inn ekstra grønnsaker på, jeg har den til lunsj nesten hver eneste dag. Kast alt av ingredienser i en blender, kjør i et minutt og nyt. Beste med denne er at funlighten kamuflerer mye av den ‘grønne’ smaken, så ikke vær redd for å gønne på med masse grønnsaker. Det smaker minimalt! Har dere forresten sett at det har kommet ferdig oppkuttet avokado i frysedisken? Helt genialt og muligens min favoritt i fryseren om dagen.

9 kommentarer på “FRYKTELIG SUNN OG DIGG SMOOTHIE

 1. Guro skriver:

  Altså ang snap. Kjenner jeg blir dritstressa når du sykler med en hånd OG filmer. Altså, beklager, men det det er du alt for klumsete til å gjøre… Plz slutt, sånn før du knekker den andre hånden, foten og får hjernerystelse :-))

 2. kristinaandersen skriver:

  Samme tenkte jeg, men helt seriøst – du smaker ikke grønnsakene. LOVER <3 Goood helg fine deg 😀

 3. SingleSusan skriver:

  Kristina! Jeg savner innleggene dine med dårlig dating-opplevelser. Sitter alene med et tragisk kjærlighetsliv og swiper på tinder mens «alle andre» har kjærester og det suger så hardt å føle seg alene..
  Hjeeeelp. In desperate need of single woman power together opplegg..

  • kristinaandersen skriver:

   HAHA!! Ååå er redd jeg ikke kan hjelpe deg så veldig <3 Er så lykkelig og har det så fint om dagen 😀 Tenker sjeldent over dette med singel og ikke singel. Lite tips: kom deg ut med vennene dine, slett tinder og bare tenk at livet skjer når det skjer! Klem 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *