JEG ER HELT BESATT

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab.


Jeg har etter elleve år i denne bransjen aldri opplevd at jeg regelrett må mase for å få skaffet en samarbeidspartner til bloggen min, men i dette tilfellet var det slik. Ikke bare sendte jeg haugevis med mail for å spørre pent om samarbeid siden jeg er såpass frelst av produktet jeg skal fortelle dere om, jeg har seriøst gitt større kjærlighetserklæringer til dette her enn noen gang har gitt til kjærestene mine. For dette er virkelig bra saker. Og endelig, etter fire måneder – har jeg fått et ja til samarbeid. Om jeg ble glad? Det er en underdrivelse! Og så døde jeg litt av stolthet inni meg, for dette beviste bare en ting: if you really want something, drop the skam and work for it…. 😂

MINE ERFARINGER MED THE SOLUTION

Okei, på tide å fortelle dere om det jeg personlig mener at har gitt meg drømmehuden. Jeg er helt besatt! For aldri før har jeg fått så mange komplimenter på nettopp dette og spørsmål om hva i alle dager jeg har gjort for å få en så plettfri hud. Det hele begynte med at bestevenninna mi var blitt uvanlig fin og spenstig i huden sin, og hun fortalte meg at hun gikk på kollagenpulver. Siden jeg gjerne vil gjøre alt hun gjør fordi hun er verdens fineste, så måtte jeg selvfølgelig prøve selv. Dette er nå omkring fire måneder siden og jeg skal aldri noen sinne slutte på livets kosttilskudd.
At et smakløst kollagenpulver kan gjøre såpass stor forskjell syns jeg er helt sprøtt! Hva er kollagen, lurer du kanskje? La meg fortelle deg som ikke har hørt meg gnåle om dette i podden, haha! Kollagen finnes naturlig i kroppen vår og er den viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å holde huden vår ung og spenstig. I slutten av 20-årene synker kollagen-nivået i huden gradvis, noe som gjør at linjer og rynker kommer til syne. Det er her The Solution kommer inn i bildet! Et daglig inntak av dette har gjennom solide studier vist seg å både kunne redusere og forebygge linjer, rynker og cellulitter. Selv har jeg merket følgende: jeg har mindre linjer under øynene, huden på både kroppen og i ansiktet har blitt helt latterlig myk og jeg har fått den villeste gløden i ansiktet.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker dette produktet og mener virkelig at alle, uansett alder, burde bestille det straka veien hjem. Det er sjeldent jeg blir såpass frelst av et kosttilskudd, men dette er for bra til å ikke snakkes om. Og som sagt, det smaker ingenting! Du skal blande en pose daglig i enten mat eller drikke, selv blander jeg det i kaffe, vann eller smoothie. Enklere blir det ikke!

BESTILL THE SOLUTION HER

Hvor GØY er ikke dette?! Det er med andre ord ikke bare jeg som er frelst av dette kollagenpulveret, hehe. Og det er virkelig ingenting som er gøyere enn når dere som følger meg blir happy med det jeg anbefaler! Har du også lyst å prøve The Solution? Klikk her for å få 65% rabatt (!!) på første bestilling og 30% på de neste leveringene. Pakken kommer direkte i postkassen din og det er ingen bindingstid. ♥

64 kommentarer på “JEG ER HELT BESATT

 1. Lisa Marielle skriver:

  SOLGT!!! Åååå… Dette har jeg ventet på og har nå bestilt første levering 🙂 Tusen hjertelig takk, Kristina. Du er alltid så utrolig god & snill mot oss som leser bloggen din <3 Nå håper jeg bare at jeg kommer til å «se ut som» deg etter noen måneder 😉 Ha en nydelig kveld fineste du – og igjen tusen tusen tusen takk <3
  Varm klem!

  • kristinaandersen skriver:

   Herrefred for en hyggelig og fin kommentar, tuuusen takk Lisa Marielle <3 Jeg blir SÅ glad 😀 Ønsker deg en skikkelig fin helg, nå skal jeg avgårde på trening 😀 Klem!

  • kristinaandersen skriver:

   Det måå du Charlotte 😀 Lover deg at du blir fornøyd, hvis ikke skal jeg seriøøøst vipse deg tilbake hver en krone, haha!! Klem <3

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Beate!
   Kollagenpulveret som brukes i The Solution har vært gjennom studier som er de samme som for legemidler (dobbelt-blinde, placebo-kontrollerte og randomiserte). I tillegg har det etterhvert blitt mange personer og profiler som har fått scannet huden ved hjelp av en maskin, før og etter bruk av The Solution i åtte uker. Absolutt alle har fått påvist positiv effekt. Når det kommer til Helsekontrollen må jeg bare si at fy søren for en skjev og urettferdig fremstilling de kan ha, både av dette produktet og flere. Vil anbefale deg å lese denne, hvis du er interessert 🙂 https://kampanje.com/pr/2018/09/-matkontrollen-opptrer-bade-som-dommer-og-boddel/.

   • Eva skriver:

    Hvordan kan du si at den er skjev og urettferdig? De avslører en aktør som selger et produkt som ikke kan gi beviselig effekt, som folk betaler masse for. Synes det er mer urettferdig enn at Helsekontrollen stiller spørsmålstegn til dette, antagelig etter tips fra seere.
    Jeg blir kjempeskeptisk til slike innlegg om «helsekost», for det er som å ta sukkerpulver. Anbefaler deg heller å ta tran 🙂

    • kristinaandersen skriver:

     Men det GIR jo beviselig effekt, Eva? Alle som har tatt hudscanning, alle venninnene mine som går på det, for å ikke snakke om meg og Belinda? Jeg ville aldri lurt leserne mine med å tipse om noe som ikke fungerer, virkelig aldri. Dette er en avtale jeg jobbet lenge for å få til, og jeg hadde aldri stresset på den måten hvis jeg ikke virkelig elsket produktet. Men, la oss være enige om å være uenige – jeg tviler på jeg kommer noen vei med deg 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Kollagenpulveret som brukes i The Solution har vært gjennom studier som er de samme som for legemidler (dobbelt-blinde, placebo-kontrollerte og randomiserte). I tillegg har det etterhvert blitt mange personer og profiler som har fått scannet huden ved hjelp av en maskin, før og etter bruk av The Solution i åtte uker. Absolutt alle har fått påvist positiv effekt. Når det kommer til Helsekontrollen må jeg bare si at fy søren for en skjev og urettferdig fremstilling de kan ha, både av dette produktet og flere. Vil anbefale deg å lese denne, hvis du er interessert 🙂 https://kampanje.com/pr/2018/09/-matkontrollen-opptrer-bade-som-dommer-og-boddel/.

 2. Anette skriver:

  Men du har jo tidligere skrevet at du bruker elixir, og sverger til disse produktene. Jeg har brukt samme produkter, og hatt god effekt over mange år. Spesielt når det kommer til akne. Så hvorfor gir du ikke de no kred for at du har fin hud? Du hadde jo ikke akkurat problemhud før du begynte med skinlab for 4 mnd siden. Skjønner at du er sponsa, men hudpleierutiner har vel også litt å si

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg har brukt Elixir i fire år og elsker det fortsatt. Men dette skulle ikke handle om Elixir, men om et kosttilskudd som er noe av det beste jeg har vært borti 🙂 Og, husk på en ting, hvis du sliter med acne spesielt. Den beste hudpleien kommer innenfra. Jeg vil MYE heller bruke en liten sum i måneden på The Solution, enn tusenvis av kroner på en haug av hudpleie.

 3. sarah skriver:

  Hvis det er en blogger sine anbefalinger jeg stoler på, så er det deg! Da har jeg bestilt, og er veldig spent! Takk for tips 😀

 4. Kristin skriver:

  Hva er forskjellen på dette og på annet kollagen; eksempelvis gelatin (som er den reineste kollagenen du får tak i).

  • kristinaandersen skriver:

   Det vet jeg helt ærlig ikke, Kristin. Jeg kjøpte dette som privatperson, ELSKET det og vil tipse videre 🙂 Om du heller vil prøve andre ting, er det helt opp til deg 🙂

   • Kristin skriver:

    Det var ikke kritikk til produktet, heller et spørsmål om mer informasjon. Det er naturlig for meg å lure på hva som er forskjellen på dette og gelatin. Men leverandør kan kanskje svare?

 5. elin skriver:

  Hei, Kristina! Lurte på om det er vits for meg på 23 år å begynne på dette? Står at kollagennivået ikke begynner å synke før i slutten av 20-årene, men jeg har allerede begynt å få noen rynker…?

  • kristinaandersen skriver:

   Du kan begynne for å forhindre eller forebygge pleier jeg å si 😀 Selv har jeg ingen rynker, annet enn linjer under øynene. Jeg går i hovedsak for å få en finere, renere og mer spenstig hud, samt for å forebygge til 30 årene 🙂

 6. Kaja skriver:

  Jeg fylte 30 i høst og kan vel si at rynkene har satt seg ganske greit:-( er det da noen vits? Har lyst til å eventuelt forebygge nye rynker, men vil pulveret gjøre noe for de jeg allerede har? 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Det er absolutt poeng uansett! Belinda er 32 og SÅ mye finere i huden etter at hun begynte på dette 😀

 7. Renate skriver:

  væææ nå har jeg også bestilt! gru/gleder meg! har prøvd så sykt mye forskjellig og aldri forstått hva huden min egentlig trenger/prøver å fortelle meg…. krysser fingrene for at dette er min redning 😀 skulle ikke du betale tilbake hvis noen ikke var fornøyde hehe? 😛

 8. Irene skriver:

  Satser på at dette gjøre underverker på sliten småbarnsmor som har sovet dårlig i ett år i strekk snart :p. Hello rynker og poser under øynene!

 9. helene skriver:

  Jeg har selv lurt på om jeg kan bruke vanlig gelatin i stedefor kollagenpulver, og jeg har vært på utkikk etter et produkt å bruke. Huden vår består av 70 % kollagen, og derfor vil et tilskudd kunne gi gode resultater på huden. Man vil alltid ha eksperter og undersøkelser med sprikende svar når det kommer til kosthold og tilskudd, så selvom helsekontrollen mener det ikke virker, så betyr ikke at det at man ikke kan få resultater av produktet. Uansett så er det i hvertfall ikke feil å reklamere for et produkt som veldig mange har gode resultater av og som kostholdseksperter både bruker selv og anbefaler. (til deg som var skeptisk til helsekost)

 10. Eline skriver:

  Hva var det du merket den største forskjellen på først? Jeg sliter med at huden er relativt gusten og med mye akne, så skulle gjerne fått litt mer glød og blitt kvitt litt urenheter. Er ikke mer enn 21 år, så vet ikke om dette er det rette produktet eller om du heller ville anbefalt litt ekstra hudpleie noen år først?
  Du stråler jo på bloggen i det siste, og itillegg til dette pulveret lurer jeg på hva du har sminket huden din med for å få den så fin?
  Lurer også på om du fortsatt tar kosttilskudd for håret og hvilken varmebeskyttende du bruker? Du stråler jo fra topp til tå!! 😀
  Enormt hyggelig å se at du har det så fint om dagen!!

  • kristinaandersen skriver:

   Heii Eline! Det jeg merket først er ikke sikkert du merker først, dette er helt individuelt 🙂 Jeg ville uten tvil bestilt hjem og testet, som jeg skriver i blogginnlegget har jeg merket en rekke fordeler. På disse bildene har jeg bare BB cream, concealer, solpudder og øyenskygge på meg 🙂 Takk for fine ord, ha en super tirsdag <3

 11. Elisabeth skriver:

  Har lenge lurt på å prøve kollagen. Men lurer på… hva ER det egentlig? Er det et restprodukt fra dyr? Er det kollagen fra dyr? Fra griser? Og hvordan behandles disse dyrene? Avles og slaktes de kun for dette produkter..? Har mye tanker rundt dyrene dette utvinnes fra.., og klarer ikke bestille før jeg har dette på det rene. Håper du kan oppklare meg:)

 12. Fridaaaaaa :) skriver:

  aww, trodde det sto hund 🙁 forventet skikkelig søte pomme-bilder!
  Men huden din så kjempefin ut, selvom jeg ikke helt vet hvordan den så ut før 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *