SMÅ VALG SOM GJØR HVERDAGEN LITT BEDRE

God onsdagsmorgen, gjengen Jeg skal straks hoppe på flyet for en dagstur til Oslo i forbindelse med jobb, og jeg gleder meg så mye. Er supermotivert om dagen, dette året tror jeg bare blir helt rått! Men før jeg kjører mot flyplassen vil jeg dele noe dere har etterlyst etter at jeg fortalte om et av nyttårsmålene mine som var følgende: «gjøre én ting for meg selv hver dag som gjør livet litt bedre.» Jeg noterer hver dag små ting jeg gjør, og i dag tenkte jeg dele noen med dere.

DO SOMETHING EVERYDAY THAT MAKES YOUR SOUL SHINE

3 januar:
Delte noen av nyttårsmålene mine på bloggen, og sørget for at en av de allerede ble ferdig oppfylt med å booke en reise til senere i år. Kjenner det er fint å ha noe å glede seg skikkelig til.

5 januar:
Bestemte meg for å ta bloggingen litt tilbake slik den var før, mindre perfekt og oppstilt. Var nervøs, men føltes som ti kilo falt av skuldrene på meg og responsen fra leserne har vært så koselig.

7 januar:
Frister lite å bevege seg ut i dag, men jeg gjorde det likevel. Gikk en lang time i skogen helt for meg selv med podcast i ørene. Verdens beste følelse når jeg bare kommer meg ut.

8 januar:
Overrasket mommo ved lunsjtider hjemme hos henne. Jeg hadde med hjemmelaget omelett, ferskt brød fra bakeren og masse brente mandler – favoritten hennes.

9 januar:
Telefondate med Ida, som alltid strekker seg over timen. Når man bor i to forskjellige byer er det viktig å løse verdensproblemer over iphonen i blant. Liten hverdagslykke, det.

11 januar:
Forberedte meg ekstra godt til et spennende møte og gikk inn med verdens beste følelse i magen. Det er så digg å vite man er klar og vet man har kontroll! Møtet gikk over all forventning.

15 januar:
Klokken er seks, jobb er egentlig ferdig – men mailboksen som ikke er tømt irriterer meg. Husker på nyttårsmålet mitt, så jeg tar opp laptopen og bruker en liten time på å tømme den, i stedet for å halvhjertet prøve å slappe av i sofakroken.

Sånne småting som dette, dere! Forøvrig er dette fra dagboken min, hvis ikke glemmer jeg hva jeg har gjort, hehe. Noen punkter er uten tvil ting som ikke alltid frister å gjennomføre, men jeg gjør det likevel – fordi jeg får en bedre følelse etterpå. Slik som å f.eks gå seg en tur i frisk luft etter en lang dag på jobb, helt magisk når man bare er over dørstokken. Tømme mailboksen selv om man er på overtid, frihetsfølelsen er større etterpå. Føler jeg har fått så mye bedre dager etter at jeg begynte med dette fine, lille målet mitt! Anbefales uten tvil videre til dere alle.

29 kommentarer

 1. Så utrolig fint og inspirerende å lese om, Kristina 😍 Jeg har akkurat oppdaget bloggen din og podcasten deres etter anbefaling fra ei venninne, og nå følger jeg med hver dag – og jeg har mange fine podepisoder å «catche up» på. Ønsker deg en fin uke!

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig Ellen! Velkommen hit til bloggen og som podlytter <33

 2. Så deilig at bloggen er litt mer som før! Liker det myyye bedre.
  Klem

  1. kristinaandersen

   Jeg også Helene!! <3

 3. Så lurt, takk for tipsene! Viser at de små tingene absoutt gjør en forskjell ❤ Lurte på e ting, hadde lyst teste ut kollagen pulveret som dere snakker om i poden. Vet ikke om det er bare meg, men hvor er det meningen jeg skal skrive inn rabattkoden?? 😂😆

  1. kristinaandersen

   Jeg kommer med et innlegg her på bloggen straks <3

 4. Hei skjønne deg!<3 Sååå enig, jeg noterer hver morgen 3 ting jeg setter pris på generelt i livet. Kan være alt fra at det snør, være sammen med tantebarn eller at frokosten var ekstra god i dag 😉 Hver kveld noterer jeg ned hva som vært bra med dagen. Da er det lettere å legge seg med et smil, selv om dagen kanskje har vært litt vanskelig. Sånne små ting blir STORE over tid altså! Godt for hodet! 🙂 Vil også si at jeg som veldig mandre andre kommenterte for vloggen i går: JAAAA til mer av det! Helt hærlig skjønt! 🙂 Digger deg! Og podden og ja…alt ved deg! 😉 <3 Store klemmer til deg, flotte vesen, fra din fra!<3<3<3

  1. kristinaandersen

   Det hørtes ut som en magisk morgenrutine, Beate. Kanskje jeg skal begynne med det samme, nå inspirerte du meg 😀 Mer vlog og alt gøy skal det bli fremover, hoho! Klem <3 Og takk for en digg kommentar med skikkelig fin energi, elsk 😀

 5. Therese

  Åh, for et fantastisk og inspirerende innlegg!! Kjente jeg gledet meg til å lese innlegget med en gang jeg så overskriften. Sånt ønsker jeg mer av – hverdagsgleder, hvordan motivere seg selv, hvordan holde gode rutiner, gjøre hverdagen enklere osv 🙂

  1. kristinaandersen

   Så gøy det falt i smak hos deg Therese 😀 Skalfå til innlegg som dette i ny og ne <3

 6. Denne er egentlig rettet mot Belinda, men hvoor kan jeg skrive en kommentar tilbake til podden deres? 🙂 Jeg syns det er SÅ bra at dere tar opp dette med Dubai, men altså hallo!? Belinda var i Israel for kort tid siden. Der kan vi snakke om brudd på menneskerettigheter der. Off syns bare det er skikkelig trist egentlig at da Belinda snakket om at hun skulle til Israel ville hun ikke ha noen kommentarer på hva som skjer der nede for hun selv hatet krigen som var der, MEN hun likte mye annet der som menneskene, maten osv. Altså, hun så bort i fra krigen som var der fordi hun likte mye annet. Men nå som det er snakk om Dubai nei da må man for all del være klar over hva som skjer der nede !?

  PS, jeg er helt enig i kritikken som har reist seg mot Dubai. Men syns det er fryktelig trist å legitimere hvorfor man drar til Isreal (som også begår fryktelige brudd på menneskerettigheter) mens man samtidig skal fortelle om alle brudd som skjer i Dubai.

  1. kristinaandersen

   Jeg skjønner poenget ditt Maria 🙂 Jeg kan likevel ikke ta imot eller svare på kritikk for Belinda. Send til @andersenogjakobsen på instagram eller @belindajakobsen på instagram 🙂

 7. Dette skal definitivt være et av mine mål for dette året! Det viktigste målet mitt er derimot å ikke være så forbaska streng mot meg selv. Føler at jeg var skikkelig negativ når det kom til meg selv i hele fjor. Ingenting jeg gjorde var bra nok liksom… Sånn skal det ikke være. Hadde aldri snakket sånn til noen andre, så da burde jeg i allefall ikke snakke sånn til meg selv. Takk for en fin påminnelse om at de små tingene også er viktig. Håper du har en nyyydelig dag <3 Stor klem!
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Er så viktig å være snill mot seg selv Charlotte!! Regel nr.1 <33

 8. Hei! Hvor skriver man rabattkoden på collagen hos Oslo Skinlab? Finner ikke feltet, men har lyst til å teste det 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg kommer med innlegg om det straks her på bloggen <3

 9. Agnethe

  Koselig innlegg, Kristina! Så glad for at du deler og «influerer»!

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3

 10. Kristina 💜💜👏 Du ass!! Likte innlegget sånn skikkelig godt☺️

  1. kristinaandersen

   Ååå så gøy du likte det Silje <3

 11. Lisa Marielle

  Tusen hjertelig takk for gode tips, Kristina <3 Disse skal jeg absolutt prøve å følge. Har hatt en litt tøff og «humpete» start i 2019, men blir utrolig inspirert av deg 🙂 Elsker sånne type innlegg og sluker alt, så jeg sier gjerne ja takk til flere 😉 Håper dagen er god mot deg og at du får en nydelig torsdag videre <3 Klem!

  1. kristinaandersen

   Sender deg masse god energi og stor klem, Lisa Marielle <3

 12. Haha, lo meg skakk av 10 years-bildene dine. Kan du please ha et mimreinnlegg? Hadde vært hysterisk!

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Skal ta det opp til vurdering… 😂

 13. Ja, akkurat sånne innlegg er så inspirerende. At det ikke skal mere til for å gjøre dagen litt ekstra bra, bare ved å gjøre enkle ting. Det er så viktig det. Skal ta dette med som inspirasjon i starten på året som har vært mer hektisk og utfordrende enn jeg forventet. Stor klem til deg🤗

  1. kristinaandersen

   <33

 14. Elisabeth

  Hei! Hvor er det fine gulvteppet fra?

 15. Så fint innlegg. <3 Gjør noe ala samme selv, bare på en app som heter "reflectly". Den er ganske genial og får meg til å tenke over på alle de små og store fine tingene som skjer iløpet av dagen. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *