V-LOG NR.1: PODDING, KOSTHOLD OG NYTT HUS

På lørdag fikk jeg et spontant innfall om å kjøpe meg en selfiestang, fordi jeg fikk lyst å prøve meg på litt v-logging fremover. Dette med å utfordre meg selv på ting jeg ikke er så god på er jo et av målene mine dette året, så da er det vel bare til å sette igang? Jeg er som dere ser laaangt ifra noen videoproff, men syns faktisk dette er litt gøy likevel, jeg! Planen er vel å eventuelt ha en video i uka, hvor jeg klipper sammen fra flere dager og lager en gøy greie. Men, før det så ville bare sjekke stemningen her. Er videoer som dette gøy? Og! Ja eller nei til mer video?

HUSK Å TRYKK PÅ HD FOR BEST KVALITET ♥

74 kommentarer på “V-LOG NR.1: PODDING, KOSTHOLD OG NYTT HUS

  • kristinaandersen skriver:

   Heii Karen 😀 Du, jeg bruker Clarins sin Skin Detox BB Cream. Ooooog, nespresso sine kapsler bestiller jeg aller mest darkan og de grønne lungoene av 😀 Kleem <3

 1. Lisa skriver:

  For en god ide å kjøpe en pose med ferdigkutta brokkoli/blomkål å knaske på.. det gjør det jo mye lettere! Må bare komme meg etter dagens rotfylling hos tannlegen, akkurat nå tror jeg en hard grønnsak ville vært smertedøden!

  • kristinaandersen skriver:

   Åååå nei Lisa, sender deg masse gode tanker. Tannlegen er det verste jeg vet om her i livet!! God bedring <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Jeg gjør det for å klare å fokusere, er øyeoperert tre ganger og nesten blind på venstre øye 🙂

 3. H M skriver:

  Hei skjønne, fine, rause og gode Kristina.
  Nå har jeg fulgt med på podden deres siden dag 1. Dere rører meg på så mange vis. Fra når dere snakker om følelser, venner, familie og igrunnen alt.
  Den siste podden som dere har postet nå før juleferie, tok virkelig «kaga»… Da du snakket om de to venninnene dine som du har mistet. Der traff du meg skikkelig, for nettopp dette har skjedd med meg. Det er vel derfor jeg satt å gråt mens jeg hørte på den her en kvele. Jeg følte så sykt med deg. Jeg kjente meg så sykt igjen..
  Venner er somregel der alltid på nedturene, men med en gang man gjør noe bra i livet og er på et sted der man har det så sjukt fett, da trekker de seg unna og oppfører seg rart og merkelig.. Dette skjedde meg etter jeg fikk meg mann, hus og barn.
  Ikke har jeg noe å si unnskyld for, for jeg har ikke gjort noe galt, men man føler seg sånn ut uansett, at man har gjort noe galt..
  Uansett. Håper du leser dette, og jeg håper du smiler når du leser dette, for det gjør nemlig jeg. Podden deres har virkelig vært et avbrekk for min del i en hektisk hverdag. Takk for at du og Belinda finnes.
  Æ he så løst å gje dykke ein stor klem. Dykke æ så skjønne.. ❤️
  Fortsett med podding, det kler dere!
  Måtte 2019 bli ditt år, gode og skjønne du. Det unner jeg deg for alt i denne verdenen..
  Mange gode klemmer fra en poddhører ❤️

 4. Lena skriver:

  Jaaa til mer videoblogg, du er så skjønn <3
  For et lekkert hus. Vet du hvor spisestuebord og stoler er fra? Så lekkert 🙂

 5. Camilla skriver:

  Jaaaa! Mer video! Du er en så herlig jente – min favorittblogger! I dag nøt jeg en kopp kaffe og hørte nyeste podden til deg og Belinda. Et så deilig avbrekk mens baby sov (hei mammaperm!) Fikk så mye god energi av dere to, helt herlig! Gode klemmer fra Fredrikstad

  • kristinaandersen skriver:

   Fy søren så hyggelig!! Koselig å høre Camilla 😀 Håper du nyter mammaperm <3 God klem rett tilbake!

 6. kristinaandersen skriver:

  Det er SÅ stas å lese at du aner ikke Maren, haha 😀 Tuuusen takk!! Gleder meg allerede til ny episode om ei uke <3 Stor klem

 7. Tine skriver:

  Stort jaaa til mer video!! Og veldig gjerne lengre, liker når de er mellom 8-10 minutter, da får man mer innblikk!

 8. Charlotte skriver:

  JAAA – videoer er gøøøy!! Da får man en litt mer direkte versjon av deg, hvis jeg kan si det sånn. Synes video er mer spennende, enn masse tekst. Skjønner at det må være litt av alt, men bare kjekt å se det fiiine smilet digg og det flotte ansiktet ditt mer! Du smitter med ditt gode humør, det er sikkert og visst <3 Stor klem!
  http://www.charlottetunes.no

 9. Emma skriver:

  Ååå dette var veldig gøy!!! Du har så utrolig fin utstrålnig at åå<3 Kan jeg spørre hvilken concelear og evt. pudder du bruker? Og kan du kanskje lage en sminkevideo en gang i framtiden om du er komfortabel med det? Du ser så smashing ut!! Klem fra meg<3

  • kristinaandersen skriver:

   Clarins concealer og Laura Mercier foundation. Og ja, det skal jeg faktisk prøve å få til 😀 Klem!

 10. Anine skriver:

  Elsker video blogg! Blir i så godt humør av deg!!! Kan jeg få spørre hvilken lipgloss du har på den delen med hvit strikka genser?? Fargen var så utrolig fin!! Stor klem 🙂

 11. Jeanette skriver:

  Supert med sånne videoer! Av en eller annen grunn trodde jeg det sto pudding,og begynte å lure på hvor i all verden puddingen ble av :p

 12. kristinaandersen skriver:

  Notert Yvonne, litt lengre skal bli 😀 Og ja, den nistegreia er jeg så fornøyd med, haha! Brus og bolle-smellen kjenner jeg meg VELDIG igjen i:p

 13. christina skriver:

  Så herlig! Du er så flink, Kristina. Fortsett med vloggingen, kjempe gøy å følge med! 😀 Lag deg en fin dag og god helg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *