V-LOG NR.1: PODDING, KOSTHOLD OG NYTT HUS

På lørdag fikk jeg et spontant innfall om å kjøpe meg en selfiestang, fordi jeg fikk lyst å prøve meg på litt v-logging fremover. Dette med å utfordre meg selv på ting jeg ikke er så god på er jo et av målene mine dette året, så da er det vel bare til å sette igang? Jeg er som dere ser laaangt ifra noen videoproff, men syns faktisk dette er litt gøy likevel, jeg! Planen er vel å eventuelt ha en video i uka, hvor jeg klipper sammen fra flere dager og lager en gøy greie. Men, før det så ville bare sjekke stemningen her. Er videoer som dette gøy? Og! Ja eller nei til mer video?

HUSK Å TRYKK PÅ HD FOR BEST KVALITET ♥

97 kommentarer

 1. Jaaa-mye mer video 🥰

  1. kristinaandersen

   <33

 2. Victoria

  JA! 😀

 3. Babycakes

  JA! Masse mer video!❤️

  1. kristinaandersen

   Skal bliii <3

 4. Kristina

  Video er gøy gøy GØY Kristina 🙌🏼💕😆 ler jo så av deg, så dette må du fortsette med! Får meg alltid til å smile når jeg ser deg på videoer😁💫
  Ha en strålende dag solstråla ☀️

  1. kristinaandersen

   Wuuhu, skikkelig hyggelig å lese Kristina 😀 Takk!! Håper dagen din er fiin <3

 5. Mia Helene L

  Kan du neste gang du skal vlogge, se i kameraet og ikke ha halve hodet på skakke? 😅

  1. kristinaandersen

   Jeg gjør det for å klare å fokusere, er øyeoperert tre ganger og nesten blind på venstre øye 🙂

 6. Jaa video er supergøy!

  1. kristinaandersen

   <33

 7. Anne Mette

  Elsker podden! Elsker første vloggen, og elsker så klart bloggen!
  Ha en nyyydelig uke 😍

  1. kristinaandersen

   Gjør meg så glad å lese, tuusen takk Anne Mette! Ha en HERLIG uke <3

 8. Hei fine deg!
  Hvilke BB cream bruker du? og har du noen favoritter av nespresso kapslene?
  Go´klem 😀

  1. kristinaandersen

   Heii Karen 😀 Du, jeg bruker Clarins sin Skin Detox BB Cream. Ooooog, nespresso sine kapsler bestiller jeg aller mest darkan og de grønne lungoene av 😀 Kleem <3

 9. JAAAAAAAAAA!!!!! <3

  1. kristinaandersen

   Elsker energien, haha! YES <3

 10. For en god ide å kjøpe en pose med ferdigkutta brokkoli/blomkål å knaske på.. det gjør det jo mye lettere! Må bare komme meg etter dagens rotfylling hos tannlegen, akkurat nå tror jeg en hard grønnsak ville vært smertedøden!

  1. kristinaandersen

   Åååå nei Lisa, sender deg masse gode tanker. Tannlegen er det verste jeg vet om her i livet!! God bedring <3

 11. Ja til mer video 🙂 Skikkelig godfølelse etter å ha sett denne i alle fall 🙂

  1. kristinaandersen

   Gøy å høre Renate!! 😀

 12. Ja til mer vlogg! Veldig underholdende og ikke minst gøy! Keep it up😁

  1. kristinaandersen

   Hurra 😀 <3

 13. JA til mer video!! 😍🙏🏼

  1. kristinaandersen

   <33

 14. JA!!!!😃

  1. kristinaandersen

   <33

 15. Ulrikke

  JA <3 til mer vlogging!

  1. kristinaandersen

   <33

 16. Christine

  Du er SÅ flott Kristina! Ja, til mere videoblogg! 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Christine, så god du er <3

 17. Benedicte

  Ja til mer video 😀 veldig gøy med litt variasjon i innleggene!

  1. kristinaandersen

   Ikke sant! Gøy å gjøre noe annet også 😀

 18. Så gøy med video! 😃 gleder meg til fortsettelsen! 😃

  1. kristinaandersen

   Koselig å høre Maya!

 19. Hei skjønne, fine, rause og gode Kristina.

  Nå har jeg fulgt med på podden deres siden dag 1. Dere rører meg på så mange vis. Fra når dere snakker om følelser, venner, familie og igrunnen alt.

  Den siste podden som dere har postet nå før juleferie, tok virkelig «kaga»… Da du snakket om de to venninnene dine som du har mistet. Der traff du meg skikkelig, for nettopp dette har skjedd med meg. Det er vel derfor jeg satt å gråt mens jeg hørte på den her en kvele. Jeg følte så sykt med deg. Jeg kjente meg så sykt igjen..

  Venner er somregel der alltid på nedturene, men med en gang man gjør noe bra i livet og er på et sted der man har det så sjukt fett, da trekker de seg unna og oppfører seg rart og merkelig.. Dette skjedde meg etter jeg fikk meg mann, hus og barn.

  Ikke har jeg noe å si unnskyld for, for jeg har ikke gjort noe galt, men man føler seg sånn ut uansett, at man har gjort noe galt..

  Uansett. Håper du leser dette, og jeg håper du smiler når du leser dette, for det gjør nemlig jeg. Podden deres har virkelig vært et avbrekk for min del i en hektisk hverdag. Takk for at du og Belinda finnes.

  Æ he så løst å gje dykke ein stor klem. Dykke æ så skjønne.. ❤️

  Fortsett med podding, det kler dere!

  Måtte 2019 bli ditt år, gode og skjønne du. Det unner jeg deg for alt i denne verdenen..

  Mange gode klemmer fra en poddhører ❤️

  1. kristinaandersen

   For en fin og rørende kommentar, tusen takk <3 Det er som du sier: man vet man ikke har gjort noe galt, men sitter likevel igjen med å lure.. You made my day, HM! Måtte 2019 bli magisk for oss alle. Gigaklem <3

   1. <3

 20. Ja! Mer video-blogging, elsker sånn lavterskel videoer, syns det er mer ekte og gøy 😊 kunne fint vært hvertfall 2 minutter lenger, hvis det det er nok innhold så klart 😊

  1. kristinaandersen

   Notert! <3

 21. Ja til mer video – så kjekt å se ❤️ Og nydelige bilder av deg i innlegget under her som Knollen har tatt av deg – både bakgrunn og av deg ❤️ SUPERFINT – love it… Nå skal vi spise middag straks, så blir det å høre på poden deres – gleder meg. Ha en artig uke videre 😃

  1. kristinaandersen

   Takk for koselig kommentar, Mette <33 Håper du vil like dagens pod også 😀 Klem!

 22. Dette var kjempekoselig og jeg kunne sett mye mer:D Gleder meg til det kommer flere!

  1. kristinaandersen

   Så gøy du likte den!! 😀

 23. Madeleine

  JAAAAA til mer video ❤❤Råflott hus til venninna di. Jeg syns badet ditt er like fint da😍 Ikke for å mase men kommer det bilder av vaskerommet ditt snart?😅 Gleder meg sånn <3 Stooor klem

  1. kristinaandersen

   Kommer denne uka Madeleine, prooomise <3 Klemsi!

 24. Et stort JA til mere av dette! Du er så nydelig og ekte 😍 Ha en fin kveld!

  1. kristinaandersen

   SÅ koselig Marie!! Mer skal bli 😀

 25. JA til mer videoblogg fra hverdagen! Du er til stor inspirasjon 😄 Elsker også podcasten, og blir alltid så glad når jeg får varsel på mobilen at det har kommet ut ny episode. Dere er festlige, og gjør bilturene SÅ mye kjekkere. Kunne hørt på dere sitte å snakke i en evighet🙈 Fortsett med det gode arbeidet du/dere gjør! Heier på dere 😄
  Hilsen Maren!

  1. kristinaandersen

   Det er SÅ stas å lese at du aner ikke Maren, haha 😀 Tuuusen takk!! Gleder meg allerede til ny episode om ei uke <3 Stor klem

 26. Jaaa! Dette var gøy å se 🤩

  1. kristinaandersen

   <33

 27. Mariann Rysstad

  Veldig gøy å følge og nydeligste blogger 😍❤

  1. kristinaandersen

   Favoritt Mariann <3 <3 Tuusen takk!

 28. Jaaa til mer videoblogg, du er så skjønn <3
  For et lekkert hus. Vet du hvor spisestuebord og stoler er fra? Så lekkert 🙂

  1. kristinaandersen

   Sant vel, Susanne er så flink 😀 TROR begge deler er fra Skeidar 🙂 Klem!

 29. Så nydelig du er Kristina! Ja til flere videoer, så koselig å se på deg 😄

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk for koselig tilbakemelding Stine <33

 30. Martine

  Stort JA til flere vlogger!
  Er ikke så veldig glad i å lese, derfor jeg elsker podden deres😍

  1. kristinaandersen

   Hurra 😀 Flere videoer skal bli <3

 31. Du er herlig. Et stoooort ja til mer vlog <3

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 32. Du er bare verdens søteste!!! Drømmer om å ha like fin dialekt som deg også ..
  Klem

  1. kristinaandersen

   Jeg syns den er heeelt krise, haha! Men TAKK, Hilde <3 Såå god du er 😀

 33. Camilla

  Jaaaa! Mer video! Du er en så herlig jente – min favorittblogger! I dag nøt jeg en kopp kaffe og hørte nyeste podden til deg og Belinda. Et så deilig avbrekk mens baby sov (hei mammaperm!) Fikk så mye god energi av dere to, helt herlig! Gode klemmer fra Fredrikstad

  1. kristinaandersen

   Fy søren så hyggelig!! Koselig å høre Camilla 😀 Håper du nyter mammaperm <3 God klem rett tilbake!

 34. Martine

  JA til mer videoblogg 😀

  1. kristinaandersen

   Hurraa 😀 <3

 35. Linn K.

  Hei, fine Kristina 😃
  Hva slags øyeskygge bruker du i denne videoen og hvilken farge? Den var bare helt skjønn 🌸
  Stor klem fra Lier

  1. kristinaandersen

   Heii Linn! Den er fra Kylie Cosmetics, så hyggelig du likte den! Min lillebror trodde jeg hadde sminket meg på tull nemlig.. 😩😂🚨 Stor klem tilbake <3

 36. Stort jaaa til mer video!! Og veldig gjerne lengre, liker når de er mellom 8-10 minutter, da får man mer innblikk!

  1. kristinaandersen

   Notert Tine! Takk for tilbakemelding <33

 37. Karoline

  JAAA!! Så gøy 😍

  1. kristinaandersen

   <33

 38. JAAA – videoer er gøøøy!! Da får man en litt mer direkte versjon av deg, hvis jeg kan si det sånn. Synes video er mer spennende, enn masse tekst. Skjønner at det må være litt av alt, men bare kjekt å se det fiiine smilet digg og det flotte ansiktet ditt mer! Du smitter med ditt gode humør, det er sikkert og visst <3 Stor klem!
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Må bli mer video skjønner jeg 😀 TAKK fine Charlotte, du er så GOD <3

 39. JA!:-D Du stråler, og det er alltid god stemning

  1. kristinaandersen

   <33

 40. jaa!!! mer av dette!!!

  1. kristinaandersen

   <33

 41. Christina-Marie

  Åå, ja til mer vlogg! Det er så koselig! 😍 og den nye hårfargen din er altså så fin!! Du kler den så godt 💯💯

  1. kristinaandersen

   Takk snille!! <3

 42. Ååå dette var veldig gøy!!! Du har så utrolig fin utstrålnig at åå<3 Kan jeg spørre hvilken concelear og evt. pudder du bruker? Og kan du kanskje lage en sminkevideo en gang i framtiden om du er komfortabel med det? Du ser så smashing ut!! Klem fra meg<3

  1. kristinaandersen

   Clarins concealer og Laura Mercier foundation. Og ja, det skal jeg faktisk prøve å få til 😀 Klem!

 43. Så gøy med video! Bruker ikke alltid å se på videoer bloggere legger ut fordi jeg synes det fort blir kjedelig og for langt, men denne kunne faktisk vart et minutt til uten at det hadde blitt for langt 😊 synes også lunsjtipset ditt var supert! Jeg er så dårlig på å planlegge og ender ofte opp på butikken med å kjøpe noe litt usunt 😬 her om dagen ble det brus og bolle til frokost 🙈😱

  1. kristinaandersen

   Notert Yvonne, litt lengre skal bli 😀 Og ja, den nistegreia er jeg så fornøyd med, haha! Brus og bolle-smellen kjenner jeg meg VELDIG igjen i:p

 44. Ragnhild

  Shit, mange som kan være fotogene på et bilde, men her er du jo på film. Helt utrolig nydelig!! Vakker 😀

  1. kristinaandersen

   Herregud så hyggelig!! Takk Ragnhild <3

 45. Elsker video blogg! Blir i så godt humør av deg!!! Kan jeg få spørre hvilken lipgloss du har på den delen med hvit strikka genser?? Fargen var så utrolig fin!! Stor klem 🙂

  1. kristinaandersen

   Den er min favoritt lipgloss 😀 Instant Light Lip Comfort, og er i farge nummer 4.

 46. Jeanette

  Supert med sånne videoer! Av en eller annen grunn trodde jeg det sto pudding,og begynte å lure på hvor i all verden puddingen ble av :p

  1. kristinaandersen

   HAHA!

 47. Ja til mer video😍 Du er herlig <3

 48. Caroline

  Hei Kristina <3
  Hvor er den hvite genseren din fra? Er på utkikk etter akkurat sånn!
  Mvh Caroline:)

  1. kristinaandersen

   Mango 🙂 Klem!

 49. christina

  Så herlig! Du er så flink, Kristina. Fortsett med vloggingen, kjempe gøy å følge med! 😀 Lag deg en fin dag og god helg <3

 50. Jaa til video!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *