TOPP TRE PÅ BADEHYLLA

På tide med et nytt innlegg med små favoritter akkurat nå! Denne gangen på badehylla. Jeg er nemlig helt vill etter å kose meg med hjemmespa nå på vinteren.. 💭

TOPP TRE AKKURAT NÅ ✨

Bodyyoghurt: denne har jeg vært fan av siden i sommer, men nå som det er vinter har jeg byttet fra mangokrukken til den med hasselnøtt. Eeeelsker å smøre meg inn med denne etter en lang og varm dusj. En bodylotion aka yoghurt som trekker raskt inn huden og lukter helt magisk.

Tørrshampoo: dessverre for meg er jeg hekta på denne bittelille saken fra Oribe, som fungerer mer som enn concealer med farge til håret enn tørrshampoo. Dessverre fordi den er svindyr, tror jeg betalte 310 kroner og den varer maks fem ganger. Men for meg som virkelig hater ettervekst er denne gull å bruke mellom frisørbesøk.

Ansiktsmaske: denne fra Clarins var det Eirin som tipset meg om når jeg var i Marbella, og det må være en av mine topp fem ansiktsmasker. Hurra for produkter som gir umiddelbar effekt! Denne bruker jeg de gangene jeg skal noe spesielt og vil ha ekstra glow i huden, samt mindre porer.

14 kommentarer

 1. Den masken må jeg prøve! Alltid på jakt etter gode masker! 🤩
  Ps: Body Shop sin Yoghurt er av Mandelmelk ikke Hasselnøtt 😉 Min favoritt også! Kjempegod! 👌

  1. kristinaandersen

   Oisann, haha!! Mandelmelk <3

 2. Et lite tips, hvis du ønsker en rimeligere versjon av ettervekstspray så har L’oreal en spray, Magic Retouch tror jeg den heter. Koster 99 (?) og fås hos Cubus, Vita, H&M og sikkert enda flere 😊
  Jeg er heeelt avhengig av den da håret mitt vokser som ugress 😂
  Og det holder til neste gang man vasker håret. Eneste ulempen er at du helst ikke skal borti med fingrene og dulle etterpå, for fargen smitter fort av på hud. Heldigvis ikke på klær eller sengetøy – det var jeg veldig redd for i starten 😅

  1. kristinaandersen

   Ooooh, takk for tips Nina! Den skal jeg løpe rett for å teste idag 😀

 3. den masken må jeg prøve!! takk for tips kristina <3

  1. kristinaandersen

   🙏🏼😘

 4. Hei Kristina!

  Jeg slukte hele podkasten deres på få dager! Gleder meg til hver ny episode som kommer. Dere er så ærlige, morsomme og forteller livet akkurat som det er! Tar meg selv i å le alene, smile etter endt episode, eller gråte når noe er trist. Håper dere blir å forsette og kanskje være ENDA mer aktive på podden!

  Men jeg lurte på noe. Dere er sponset av iwhite, kunne dere prøvd å få tak i en rabattkode? Den er ikke super dyr, men dyr nok for en stundent med bare lånekassen som »inntekt.»

  God klem! Gleder meg til å være med dere vidre på oppturer og nedturer <3

  1. kristinaandersen

   Heii Renate! Jeg kommer med rabattkode til dere denne måneden på bloggen <3 Og skikkelig koselig å lese at du liker podden, nå ble jeg glad 😀 Stor klem!

 5. eeelsker the body shop sine bodybuttere, og har lenge hatt lyst til å prøve body yoghurtene.. tror hvertfall jeg må det nå! 😀

  1. kristinaandersen

   Jeg å, bytter på bodybutter og yoghurt 😀

 6. Vet hun venninna di at kollagen kommer fra slakt?

  1. kristinaandersen

   Jepp, vi snakket om det i forrige pod. Belinda er ikke 100% veganer.

 7. Hørtes ut som kjempe gode produkter. 😀

 8. Hørtes ut som kjempe gode produkter. 😀 Takk for tips!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *