TOPP TRE PÅ BADEHYLLA

På tide med et nytt innlegg med små favoritter akkurat nå! Denne gangen på badehylla. Jeg er nemlig helt vill etter å kose meg med hjemmespa nå på vinteren.. 💭

TOPP TRE AKKURAT NÅ ✨

Bodyyoghurt: denne har jeg vært fan av siden i sommer, men nå som det er vinter har jeg byttet fra mangokrukken til den med hasselnøtt. Eeeelsker å smøre meg inn med denne etter en lang og varm dusj. En bodylotion aka yoghurt som trekker raskt inn huden og lukter helt magisk.

Tørrshampoo: dessverre for meg er jeg hekta på denne bittelille saken fra Oribe, som fungerer mer som enn concealer med farge til håret enn tørrshampoo. Dessverre fordi den er svindyr, tror jeg betalte 310 kroner og den varer maks fem ganger. Men for meg som virkelig hater ettervekst er denne gull å bruke mellom frisørbesøk.

Ansiktsmaske: denne fra Clarins var det Eirin som tipset meg om når jeg var i Marbella, og det må være en av mine topp fem ansiktsmasker. Hurra for produkter som gir umiddelbar effekt! Denne bruker jeg de gangene jeg skal noe spesielt og vil ha ekstra glow i huden, samt mindre porer.

11 kommentarer på “TOPP TRE PÅ BADEHYLLA

 1. Renate skriver:

  Hei Kristina!
  Jeg slukte hele podkasten deres på få dager! Gleder meg til hver ny episode som kommer. Dere er så ærlige, morsomme og forteller livet akkurat som det er! Tar meg selv i å le alene, smile etter endt episode, eller gråte når noe er trist. Håper dere blir å forsette og kanskje være ENDA mer aktive på podden!
  Men jeg lurte på noe. Dere er sponset av iwhite, kunne dere prøvd å få tak i en rabattkode? Den er ikke super dyr, men dyr nok for en stundent med bare lånekassen som »inntekt.»
  God klem! Gleder meg til å være med dere vidre på oppturer og nedturer <3

  • kristinaandersen skriver:

   Heii Renate! Jeg kommer med rabattkode til dere denne måneden på bloggen <3 Og skikkelig koselig å lese at du liker podden, nå ble jeg glad 😀 Stor klem!

 2. Therese skriver:

  eeelsker the body shop sine bodybuttere, og har lenge hatt lyst til å prøve body yoghurtene.. tror hvertfall jeg må det nå! 😀

Comments are closed.