NÅR KONG KNOLLEN BEFALER

Heiii favorittdagen min, mandag! Denne uken har jeg så mye spennende på planen, og jeg kan ikke vente med å få startet. Det er en så god følelse å våkne glad og opplagt i disse dager, sånn virkelig! En følelse jeg har savnet og skal ta skikkelig vare på nå som jeg endelig har fått den tilbake. Og dere! Skal jeg si noe merkelig? Etter at jeg sluttet med snus har det utrolig nok blitt enda lettere å stå opp, det høres kanskje rart ut – men jeg tror ikke kroppen min tåler nikotin sånn kjempebra. Det har nesten gitt meg en mini hangover på morgenen. Føler meg altså så mye bedre og freshere uten! Godteri eller søtsaker har jeg heller ikke litt lyst på en gang, noe som mildt sagt er ganske utrolig. Sist jeg sluttet med snus så spiste jeg candy king cirka hver eneste dag, men denne gangen har jeg kun lyst på sunn og digg mat. Aner ikke hva som skjer med meg for tiden, men jeg liker’e…. 😂

zara kåpe – acne jeans – bianco sko – céline veske

Beklager at jeg starter den nye uka med bilder hvor jeg ser ut som datteren til satan sjæl, men dette er det jeg har å by på. De ble knipset i går, hvor jeg var ute på en aldri så liten shoot med en vrang lillebror. Han nektet nemlig å ta bilder på den locationen jeg ønsket, for der var det noen andre jenter som også tok bilder. Sånt er for flaut, kunne han meddele. Så kong Knollen dyttet meg bort til den blå veggen her og mente resultatet ble aldeles nydelig. Kunne mildt sagt ikke si meg enig, men dette er ikke tiden for å leke sjef. Jeg er nemlig livredd for at han skal finne på å si opp jobben sin hos meg nå som han er ferdig utdannet, så man tager hvad man haver i disse usikre dager…. Sees igjen senere! ♥

39 kommentarer på “NÅR KONG KNOLLEN BEFALER

 1. Stine M skriver:

  Dette er de beste og mest classy bildene av deg jeg har sett på lenge – IKKE spark knollen fra jobben, for dette kunne han! Elsker de! Location ble noe annerledes og nytt enn hva det vanligvis er på bildene dine, og jeg tror det er bra å variere litt jeg! Da får bloggen litt mer interessant utrykk. Jeg likte dette, hvert fall! Ha en fin uke Kristina <3

  • kristinaandersen skriver:

   Herregud så hyggelig, tuusen takk Stine 😀 Jeg vil ikke sparke Knollen, det er Knollen som vil sparke meg :((( Buhu!! Ha en fin uke kjære deg <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Tuusen takk Mona <3 Vampire serien har jeg aldri sett, har han en av hovedrollene?!! Livet mann, haha! Jeg bruker Vita Liberata innen selvbruning, beste som er 🙂 Klem!

  • LH skriver:

   What?! Har du aldri sett The Vampire Diaries? Tok meg et par episoder, men så ble jeg helt hekta, ser alle 8 sesonger på nytt igjen nå 🙂 Taylor Kinney har en gjesterolle i noen episoder, tror han er med i sesong 2?
   Vil på nytt anbefale Godless, du finner den på Netflix. Det er en western serie, så jeg trodde aldri jeg kom til å fullføre den eller like den, men det er en av de beste seriene jeg har sett, jeg slukte den på en lat lørdag 🙂

   • kristinaandersen skriver:

    Takk for tooo tips da, LH 😀 Skal ta å google litt! Men MÅ bli ferdig med Chicago Fire først, klarer seriøst ikke begynne på noe nytt før det. Sykt irriterende egentlig :p

 3. Lisa Marielle skriver:

  Fineste Kristina <3 Du stråler virkelig og ser helt fantastisk ut! Og det håret ditt er bare elskverdig / goals – you name it 🙂 Håper dagen er fin og at du får en super uke. Må også nevne at Knollen overrasker som fotograf 😉 Bildene er utrolig fine <3 Klem.

  • kristinaandersen skriver:

   Såå snill du er, tuusen tak kjære deg <33 Håper mandagen din er fiiin 😀 God klem!

 4. kristinaandersen skriver:

  HAHA! Stas for meg at du liker de så godt Kristina, nå ble jeg stooooolt 😀 I FIX <3

 5. Martine skriver:

  Når jeg slutta å snuse så gikk jeg fra å være et skikkelig b-menneske, til å plutselig ville legge meg tidlig å stå opp tidlig.. med andre ord så har jeg konvertert til å bli A-menneske på de 113 dagene jeg har vært snusfri✌️

 6. Silje skriver:

  Ville bare legge igjen en kommentar og si at jeg er fast leser! liker så godt bloggen din og podden, du er virkelig inspirerende! keep up the good work <3 ps: du gløder og ser virkelig bra ut om dagen!

Comments are closed.