NÅR KONG KNOLLEN BEFALER

Heiii favorittdagen min, mandag! Denne uken har jeg så mye spennende på planen, og jeg kan ikke vente med å få startet. Det er en så god følelse å våkne glad og opplagt i disse dager, sånn virkelig! En følelse jeg har savnet og skal ta skikkelig vare på nå som jeg endelig har fått den tilbake. Og dere! Skal jeg si noe merkelig? Etter at jeg sluttet med snus har det utrolig nok blitt enda lettere å stå opp, det høres kanskje rart ut – men jeg tror ikke kroppen min tåler nikotin sånn kjempebra. Det har nesten gitt meg en mini hangover på morgenen. Føler meg altså så mye bedre og freshere uten! Godteri eller søtsaker har jeg heller ikke litt lyst på en gang, noe som mildt sagt er ganske utrolig. Sist jeg sluttet med snus så spiste jeg candy king cirka hver eneste dag, men denne gangen har jeg kun lyst på sunn og digg mat. Aner ikke hva som skjer med meg for tiden, men jeg liker’e…. 😂

zara kåpe – acne jeans – bianco sko – céline veske

Beklager at jeg starter den nye uka med bilder hvor jeg ser ut som datteren til satan sjæl, men dette er det jeg har å by på. De ble knipset i går, hvor jeg var ute på en aldri så liten shoot med en vrang lillebror. Han nektet nemlig å ta bilder på den locationen jeg ønsket, for der var det noen andre jenter som også tok bilder. Sånt er for flaut, kunne han meddele. Så kong Knollen dyttet meg bort til den blå veggen her og mente resultatet ble aldeles nydelig. Kunne mildt sagt ikke si meg enig, men dette er ikke tiden for å leke sjef. Jeg er nemlig livredd for at han skal finne på å si opp jobben sin hos meg nå som han er ferdig utdannet, så man tager hvad man haver i disse usikre dager…. Sees igjen senere! ♥

47 kommentarer

 1. Ulrikke

  Synes nå bildene ble bra jeg 🙂 så ikke vær bekymret for det <3

  1. kristinaandersen

   <33

 2. NYDELIG!! <3
  Håret ditt er så flott også

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk <3

 3. Du ser såå fresh ut for tiden Kristina! Ha en super uke😃
  Hører på podden deres, og ville bare tipse om at han Severide også spiller i The Vampire Diaries, hvis du ikke har sett det😏
  Kan jeg spørre hvilken selvbruner du bruker?
  Hilsen spøkelset👻

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Mona <3 Vampire serien har jeg aldri sett, har han en av hovedrollene?!! Livet mann, haha! Jeg bruker Vita Liberata innen selvbruning, beste som er 🙂 Klem!

   1. What?! Har du aldri sett The Vampire Diaries? Tok meg et par episoder, men så ble jeg helt hekta, ser alle 8 sesonger på nytt igjen nå 🙂 Taylor Kinney har en gjesterolle i noen episoder, tror han er med i sesong 2?

    Vil på nytt anbefale Godless, du finner den på Netflix. Det er en western serie, så jeg trodde aldri jeg kom til å fullføre den eller like den, men det er en av de beste seriene jeg har sett, jeg slukte den på en lat lørdag 🙂

   2. kristinaandersen

    Takk for tooo tips da, LH 😀 Skal ta å google litt! Men MÅ bli ferdig med Chicago Fire først, klarer seriøst ikke begynne på noe nytt før det. Sykt irriterende egentlig :p

 4. Kristina, WOW! Det første bildet må være et av de fineste bildene jeg noensinne har sett av deg!

  1. kristinaandersen

   Herregud så overraskende, haha!! Tuusen takk <3

 5. Marlene

  Du er nå fin uansett da 😊

  1. kristinaandersen

   <3 Snilling!

 6. Stine M

  Dette er de beste og mest classy bildene av deg jeg har sett på lenge – IKKE spark knollen fra jobben, for dette kunne han! Elsker de! Location ble noe annerledes og nytt enn hva det vanligvis er på bildene dine, og jeg tror det er bra å variere litt jeg! Da får bloggen litt mer interessant utrykk. Jeg likte dette, hvert fall! Ha en fin uke Kristina <3

  1. kristinaandersen

   Herregud så hyggelig, tuusen takk Stine 😀 Jeg vil ikke sparke Knollen, det er Knollen som vil sparke meg :((( Buhu!! Ha en fin uke kjære deg <3

 7. Du ser helt syyyykt fresh ut!!

  1. kristinaandersen

   SNILLING!! Tuusen takk Anette <3

 8. Synes du så utrolig bra ut på bildene jeg, du gløder 🙂

  1. kristinaandersen

   Åå, takk Linda <33

 9. Kommer det inspirasjon til januar bakgrunn???

  1. kristinaandersen

   JA! Ila denne uka <3

 10. Kristina Fredriksen

  Kommer det januar bakgrunn?❤️❤️

  1. kristinaandersen

   JA! Ila denne uka 😀

   1. Kristina Fredriksen

    NÅÅ BLE JEG GLad! Jeg er samme person som spurte i desember å😂❤️

   2. kristinaandersen

    HAHA! Stas for meg at du liker de så godt Kristina, nå ble jeg stooooolt 😀 I FIX <3

 11. Lisa Marielle

  Fineste Kristina <3 Du stråler virkelig og ser helt fantastisk ut! Og det håret ditt er bare elskverdig / goals – you name it 🙂 Håper dagen er fin og at du får en super uke. Må også nevne at Knollen overrasker som fotograf 😉 Bildene er utrolig fine <3 Klem.

  1. kristinaandersen

   Såå snill du er, tuusen tak kjære deg <33 Håper mandagen din er fiiin 😀 God klem!

 12. Shit så fresh du ser ut om dagen!!

  1. kristinaandersen

   Åh!! TAKK <3

 13. Karoline

  Det øverste bilde var sååå fint 😍 Og håret ditt ser helt fantastisk ut!

  1. kristinaandersen

   Tuuusen takk Karoline 🙏🏼

 14. Ragnhild

  Enig med resten, kjempefine bilder!😀Du er utrolig nydelig<3

  1. kristinaandersen

   Så snille dere er!! TAKK <3

 15. Verdens peneste 😍

  1. kristinaandersen

   Ååå, gode deg!! 🙏🏼😘

 16. Martine

  Når jeg slutta å snuse så gikk jeg fra å være et skikkelig b-menneske, til å plutselig ville legge meg tidlig å stå opp tidlig.. med andre ord så har jeg konvertert til å bli A-menneske på de 113 dagene jeg har vært snusfri✌️

  1. kristinaandersen

   Så herlig Martine! Virker som man blir mer opplagt uten snus 😀

 17. Syns bildene var fine jeg!! Bare gøy med litt annerledes enn Vanlig!

  1. kristinaandersen

   Så bra 😀

 18. Knollen hadde rett xD NYDELIGE bilder!!! var veldig fint med den blå bakgrunnen:)

  1. kristinaandersen

   Whaaat, haha!! Jeg oppriktig HATER disse bildene. Kanskje jeg må gå i meg selv :p

 19. Kommenterer så og si aldri, men må bare si at du ser helt fantastisk ut om dagen! 🙂

  1. kristinaandersen

   Åå så koselig, takk Helene <3

 20. Ville bare legge igjen en kommentar og si at jeg er fast leser! liker så godt bloggen din og podden, du er virkelig inspirerende! keep up the good work <3 ps: du gløder og ser virkelig bra ut om dagen!

  1. kristinaandersen

   Såå god du er Silje, TUSEN takk <3

 21. Du så skikkelig vakker ut på de bildene. Den fine utstrålingen, og det fine håret!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk snille!

 22. Synes bildene ble kjempe fine jeg! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *