MITT NYE LIV OG FILMTIPS TIL SØNDAGEN

Hei søndag! I går bestemte jeg meg for å være ung og fri, disse nyttårsmålene mine får kjørt seg om dagen. Vennene mine sier de elsker den nye meg og det gjør jo forsåvidt jeg også. Men vi får se hvor lenge det varer, det er faktisk ganske slitsomt å være yolo skal jeg fortelle deg. I går ble det altså ei litta tur ut, men ikke like lenge som jeg hadde håpet – etter bare tre aperol spritz slo magen seg vrang og jeg måtte løpe hjem. Ble sittende på do resten av kvelden, så der endte den kvelden. Lurer på om magen fikk sjokk etter fire måneder på vannvogna eller to år som tørrpinne? Ikke godt å si.
Uansett, denne kvelden skal den gamle meg få slå seg løs etter en uke med nytt liv. Jeg skal ha filmkveld! Og jeg gleder meg som en unge. Har litt (veldig) lyst å se Bird Box som alle snakker om, men vet seriøst ikke om jeg tør. ER den skummel, eller tåler jeg det?

TRE FILMTIPS TIL SØNDAGEN 🐻

The Lucky One: handler om marinesoldaten Lohan, som er en av få overlevende i vennegjengen sin etter et oppdrag i felten. Tilfeldigvis finner han et bilde av en ung jente, og gir henne æren for at han fortsatt lever. Når han returnerer hjem bestemmer han seg for å oppsøke jenta på bildet for å takke henne, han finner ut at hun heter Beth Clayton og at hun driver en kennel i den lille bygda Louisiana. Han spaserer hit med sin trofaste schæferhund og får plutselig jobb på hundekennelen som Beth og bestemoren driver. Men Logan utviklet følelser for henne, samtidig som han sliter med å fortelle sannheten om hvorfor han egentlig kom til Louisiana. Så rørende og fin film! Ligger på NetFlix.
Set It Up: en romantisk komedie på NetFlix som er så skjønn! Og morsom. Og fin. Akkurat slik jeg mener en film i denne sjangeren skal være. Skikkelig feelgood! Den handler om to unge assistenter i New York, Harper og Charlie, som daglig blir pisket rundt av deres to arbeidsnarkomane sjefer. De vet ikke hva fritid er en gang, og tilbringer store deler av døgnet stuck på kontoret. En dag får de nok, og finner ut at det må store tiltak til for å kunne få litt fri i hverdagen. Så, de legger en aldri så liten sneaky plan. Målet er å få begge sjefene til å forelske seg, i hverandre. Dette blir det mildt sagt største prosjektet Harper og Charlie noen sinne har begitt seg ut på, og det går selvfølgelig ikke smertefritt, hehe. For kan man egentlig lure noen til å finne kjærligheten..?
A Walk Among The Tombstones: denne finner du på Tv2 Sumo og den handler om Matt Scudder, en tidligere politimann som nå jobber som privatdetektiv. En dag blir Matt kontaktet av narkolangeren Kenny Kristo, han trenger desperat hjelp da kona hans har blitt kidnappet og drept. Kenny vil finne de skyldige, koste hva det koste vil. Etter spaning og timesvis med arbeid oppdager Matt en sammenheng mellom flere drap, og finner ut at dette ikke er første gangen moderne har slått til. Fellesnevneren for drapene er forretningsvirksomheten til ofrenes ektemenn, som er narkohandel og store mengder penger. Før Matt vet ordet av det finner en ny kidnapping sted, og klokken tikker skummelt fort. Så vilt spennende! Liam Neeson har forresten hovedrollen her, og da vet man at filmen er bra.


27 kommentarer på “MITT NYE LIV OG FILMTIPS TIL SØNDAGEN

 1. Marte skriver:

  Bird Box er kjempe bra! Synes ikke den var skummel, heller litt creepy. Jeg hadde fint klart å se den alene, og jeg blir fort redd! Hehe 🙂 Kos deg masse med filmkveld <3

 2. Henriette skriver:

  Takk for tips, Kristina! Jeg har begynt å se « the truth about the Harry quebert affair» ligger på Sumo, den er såååå bra, burde du virkelig se!! God søndag, fine vakre deg!

 3. Line skriver:

  Åh den filmen med Liam Neeson virker veldig bra, men jeg finner den ikke på sumu 🙁 Sikker på at det ikke er et annet sted den er?

 4. Stine skriver:

  Bird Box er ikke skummel på en sånn måte, så denne klarer du fint å se❤️ ønsker deg en kjempe fin dag Kristina!

 5. Ida skriver:

  Forslag: finn måter å leve livet på som ikke innebærer alkohol! Jeg tørr å påstå at det er enda mer yolo.. 😀

  • kristinaandersen skriver:

   You dont say? Jeg skrev nettopp at jeg hadde vært edru i over fire måneder, og det er ikke uvanlig til å være meg 🙂

 6. Amalie Hansen skriver:

  Leser på bloggen din at du har vært mye på cruise! Har derfor lyst å oppleve det samme, finnes det en rabattkode for RCCL? Elsker innleggene dine om cruise-turene!

  • kristinaandersen skriver:

   Åå skjønner godt du vil på cruise, Amalie! Jeg har ikke noe nå dessverre, men håper senere i år hvis jeg er heldig <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *