TANKER PÅ MORGENKVISTEN

I januar skjer det plutselig masse gøy! Jeg skal til Tønsberg for å besøke Ida, Knollen fyller 21 år og så skal jeg til Bergen for å besøke Cath og Eirin. Og eeeen ting til, men det er hemmelig enda – ikke for meg, men for noen andre som ikke skal vite om planene, hehe. Gøy med hyggelige ting å se frem til i en måned som fort kan være døll! Når julen er over går alltid lufta litt ut av meg og januar føles som verdens kjipeste greie. Men ikke nå, og jeg liker det!

Jeg er i en så sjukt god hudperiode! Aner ikke om det er kollagenet jeg tar daglig eller gode hudpleierutiner, men jeg har ikke hatt en eneste kvise på flere uker. Huden min må være noe av det jeg liker best med meg selv, når den er sånn som nå og ikke slår seg vrang. Nå på vinteren tar jeg ansiktsmasker hele tre ganger i uka, for å tilføre masse fukt og vitaminer – viktig  på denne kalde tiden.

Jeg savner virkelig å gå langrenn! Dessverre spøker det for nytt skiløp dette året for meg pga håndleddet som ikke vil fungere, men noen skiturer i eget tempo må jeg få gått. Enn så lenge er det verken snø eller skiforhold her, men jeg ønsker meg virkelig begge deler. Pliiis la det bli en magisk vinter dette året! Nå som jeg ikke kan trene styrke slik som før, så ønsker jeg virkelig å bytte ut treningsstudio med skiturer flere ganger i uka.

Seee så fint! ❄️

Selv om jeg ønsker meg en god vinter og masse snø, så gleder jeg meg veeldig til årets første vårdag. Det er en så magisk følelse, ikke sant?! Lykke på jord. Frem til nå så tuller bare vinteren med hodet mitt, da det er plussgrader, blå himmel og bar bakke ute. Tror liksom det straks er tid for både rosé og uteservering, jeg. Men nei.

Jeg har sluttet med snus fire ganger i løpet av livet, og nå er det vel over to uker siden jeg sluttet denne gangen. Og endeliiig sover jeg normalt igjen! Takk høyere makter for det, jeg trodde jeg skulle bli gal. Men, det som er enda gøyere! Etter to uker uten nikotin får jeg alltid en helt syk energi som er så ufattelig deilig. Spretter opp av senga og føler for å jogge rundt hele dagen. Aner ikke hvorfor det er slik, men jeg digger det. En haug av energi på en mørk vinter er ikke å forakte.

Lurer på hvordan jeg skal klare å komme meg videre i livet når jeg ikke finner sesong seks av Chicago Fire. Jeg er i fullstendig seriesorg, noe som betyr at å se på andre serier ikke går på en stund.

Jeg har så lyst å reise litt i 2019! En familietur med hele Andersen-klanen må vi få til som alltid, i tillegg til at jeg skal på reise med mommo. Og så har jeg utrolig lyst på reise med Ida igjen. En langweekend i Capri er drømmen akkurat nå! Ellers håper jeg på både en og to turer utenom det, og faktisk kanskje en reise alene også dette året. Med fokus på å lese bøker, jobbe, trene i deilig klima og finne meg selv litt på andre steder enn på hesteryggen. HEHE.

33 kommentarer på “TANKER PÅ MORGENKVISTEN

 1. beate skriver:

  Hei fina!<3 Slike innlegg er gøy! 😀 Jeg så tilfeldigvis at Chicago Fire går på nrk3! Der en den kommet til sesong 7 episode 9! Hmmmm… 😉
  Stor klem til skjönne deg!<3<3<3

  • kristinaandersen skriver:

   Så gøy det faller i smak Beate 😀 Og jeg veet! Men det hjelper ikke når jeg nettopp er ferdig med sesong fem, buhu. Håper ViaPlay kan komme på banen med ny sesong asap 😀

 2. Anne Mette skriver:

  Jeg har gått på kollagenet dere anbefalte i podden i litt over en mnd (har akkurat begynt på pakke nr 2). Har slitt med acne i ca 2.5 år, har snart ikke en kvise igjen!!!!! Jeg er SÅ lykkelig! Arrene blir også mindre og mindre. Herregud jeg er frelst!!

  • kristinaandersen skriver:

   Herregud så gøy Anne Mette!! Kan jeg kaanskje få lov å bruke denne tilbakemeldingen på bloggen eller i podden? Dette var SÅ gøy å lese <3

 3. kristinaandersen skriver:

  Tenkte se den snart, såå mange har tipset om den 😀 Men måå bare finne og sluke det siste av CF først, haha <3

 4. Anja skriver:

  Heia deg i 2019 altså. Finn deg et flott hotell med treningsstudio og engen hotell strand. Et hotell med mye god mat, og reis. Høres veldig spennende. Jeg begynte å se på Elementary på Netflixi dag. Hektet vil ikke dra på jobb nå;)
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 5. Vanessa skriver:

  Hei skjønne vakre Kristina! Hvilke hudpleierutiner har du? Kunne du skrevet et innlegg om det? Og i tillegg skrevet et innlegg om din erfaring rundt kollagen?

 6. E skriver:

  Hei! Så digg å høre at du har kommet over 2-uker kneika uten snus! 😀 Jeg har prøvd og slutte et par ganger før, men har aldri gått helt inn for det, så har holdt maks 1 uke. Allerede fått mer energi da, så forstår ikke hvorfor jeg ikke har holdt ut. Men nå har jeg tatt min siste snus og er mer motivert enn noen gang! Er i utlandet uten snus også, så nå må det gå. Har noen bokser nikotinfri tilfelle det blir krise og jeg kan putte noe under leppa, da det er det som er min største avhengighet. Har du noen tips til hva man kan gjøre abstinensene er på det sterkeste? Stå på videre <3 Så motivere å lese at du klarer deg så bra!

 7. SOFIE skriver:

  Hei! Hvis du likte Chicago Fire så godt, kan jeg anbefale å se Chicago P.D! Virker nesten som de er to «søsterserier», ettersom noen av karakterene fra Chicago Fire dukker opp i den og omvendt! Litt som Grey´s og Station 19 – som forsåvidt også er kjempebra serie med kjekke brannmenn i om du ikke har sett 😀

 8. Live skriver:

  Heii, jeg så du tipser om Chicago fire for litt siden og har begynt å se på det – likte det veldig! I høst satt jeg som limt til skjermen og utsatte eksamenslesing siden jeg så på Chicago police Department som er på Viaplay. Du burde sjekke ut!!! Det er de samme folkene som spiller i CF, bare fra politiet sin vinkling. Kan avsløre at Severide dukker opp i noen episoder der også<3

 9. Anita skriver:

  Anbefaler sør-øst Asia! Thailand, Vietnam, Laos osv. Nydelige land med utrolig mye å gjøre. Så kan du avslutte med rolige dager på en paradisøy, eller i Singapore for shopping, sol og luksushotell:)
  Jeg har et spørsmål til deg og Belinda ang. produktene dere reklamerer for fra goodforme.no. Disse produktene er jo veldig dyre kontra andre tilskudd som man får kjøpt på apotek eller heldekost, som inneholder det samme. Hvorfor skal man velge goodforme da?

  • kristinaandersen skriver:

   Her svarer jeg enkelt og greit det jeg mener etter å ha brukt tilskuddene i flere år: fordi Good For Me har produkter som faktisk fungerer og leverer det de lover, i motsetning til andre, hehe. DA vil jeg heller betale 20 kroner ekstra og få resultater av kosttilskuddene jeg bruker 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *