TO NYE FAVORITTER I LIVET

Goood (snart) onsdagskveld, dere  Jeg stikker snuten innom for en aldri så liten runde tips! Jeg elsker når andre deler tips og triks om det meste her i livet, og nå har jeg fått meg to nye favoritter innen både foundation og tøymykner, noe som sjeldent skjer for dette vanemennesket. Så da er det klart jeg må dele åpenbaringene med dere!

FOUNDATION FAVORITT ⚡️

Denne saken klarte jeg å google meg frem til når jeg hadde lyst å prøve ny foundation og ville ha tips fra andre enn bloggere, hehe. Det siste året har jeg egentlig bare brukt BB-cream i stedet for foundation, elsker det – bakdelen er bare at en sånn krem forsvinner relativt fort fra huden. Så de dagene jeg skal noe spesielt er det fint å ha en foundation med god dekk, som sitter dønn på huden og gir skikkelig fin glød. Og det gjør denne! Jeg kan ikke fordra når sminke legger seg som et skall over ansiktet, vil helst at det skal smelte fint inn i huden og se så naturlig som mulig ut – noe jeg føler denne gjør. Nå er jeg på flaske nummer to og liker den så sjukt godt! Og ja, merke og navn, hehe. Den er fra Guerlain og heter Parure Gold Fluid. Jeg føler denne foundationen sitter som et skudd på huden hele dagen, ekstra godt hvis jeg dekker over med Laura Mercier sitt settingpowder som forøvrig er det beste jeg noen gang har testet. Også et lite tips! Har du en foundationfavoritt å dele? Det er jo en jungel der ute, så gøy å vite hva man burde prøve.

TØYMYKNER FAVORITT 🥥

Er det slik at alle vet om denne, uten om meg før nå nylig? Denne ble jeg nemlig tipset om for leeenge siden, men avslo den blankt – tenkte at kokos på sengetøy må bli fryktelig kvalmende i lengden. Men så fikk jeg den plutselig i julekalenderen min og endte med å bli totalt hektet. Herregud så god den er! Elsker å vaske spesielt sengetøy og joggedresser i denne, hehe. Lukter så godt!

8 kommentarer på “TO NYE FAVORITTER I LIVET

 1. Marte skriver:

  Vil heller anbefale deg å prøve ut KLAR sine miljøvennlige produkter. Resirkulert plast og ingen farlige stoffer slik det bl.a. kan være i nettopp tøymykneren du nevner. Vær et forbilde for leserne dine! 😀

 2. Iris skriver:

  Elsker denne tøymykneren og brukte den fast i 3-4 år 😀 Bruker ikke så mye tøymykner lenger, men anbefaler vaskemiddelet fra Klar – med lukt av stikkelsbær og hvitveis. Den er fantastisk!

 3. Stine skriver:

  Hei! Kan du tipse om noen gode BB-creams? 🙂
  Er på evig jakt etter dette men sliter med å finne gode som faktisk selges i Norge..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *