MØTE, PRANK OG LATTERKRAMPE

I dag har jeg vært alle veier sammen med Belinda, perfekt start på en ny uke! Først var vi på podmøte, hvor vi spiste livets gresskarsuppe (så god at jeg vil prøve å lage den selv!) og koste oss en haug – heeelt til jeg bestemte meg for å dra igang en aldri så liten prank. Spurte nemlig Belinda om hun ville ha en aldri så liten sjokoladekule jeg hadde med meg hjemmefra til dessert, noe hun naturligvis takket ja til. Etter x-antall ivrige tygg forstod hun at noe var alvorlig galt med sjokoladen, for ut av den fosset det mengder med carolina reaper pulver – som forøvrig er verdens sterkeste chili…. 😂 En liter havremelk og en karaffel vann senere løp min kjære podmakker fortsatt helt panisk rundt i restauranten med serviett på tunga, og jeg tror publikummet rundt oss mente jeg var verdens ondeste person. Klarte selvfølgelig ikke dy meg for å ha fullstendig latterkrampe av synet, hehe. Pranks er jo noe av det gøyeste med livet! Men nå har jeg fått beskjed om at det blir hevn, så resten av dagen har jeg egentlig bare trippet rundt som tidenes nervevrak…

HAPPY MONDAY

Det er ikke lenge siden jeg kom inn døren hjemme hos meg selv, og her blir det en rolig mandagskveld kjenner jeg. Kveldsmat med hjemmebakte rundstykker som allerede står i ovnen og noen timer hjemmekontor står på planen. Har store planer om å pine meg våknen til minst 23.00 i kveld, og satse på en bedre natt med etterlengtet søvn. Fingers crossed!

25 kommentarer

 1. Hvor er det sette du har på deg fra?😍

  1. kristinaandersen

   Zara :*

 2. Hahaha, så morsom prank!! 😂 Gleder meg til neste pod kommer ut! Synes den kosedressen din fra Zara er så fin, vil gjerne bestille meg den selv også. Lurer derfor på hvilken str. Du har i den? Er ca samme kroppsbygning som deg 😊

  1. kristinaandersen

   Haha, saaant vel! Fornøyd med egen innsats 😀 Joggedressen har jeg Medium i, både i jakke og bukse 🙂 Klem!

 3. Fining! Hvor er joggedressen fra? 😍

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara ;*

 4. Hvor er joggedressen fra?🙌

  1. kristinaandersen

   Zaraaaa 😀

 5. Hvor er den fine joggedressen fra?

  1. kristinaandersen

   Heii Emilie! Zara er den fra 🙂

 6. Haha, så slem du er!! 😄 er Belinda smart nå, så drøyer hun den hevnen til du har senket skuldrene, så skjer det når du minst aner det 😉 nyt kvelden, godt å ha deg tilbake 😊

  1. kristinaandersen

   HAHA! Har sagt alt er greit, så lenge hun ikke gjør en prank som handler om den ødelagte armen min :p

 7. Synnøve

  Hvordan redigerer du bildene slik at du får sanne hvite, små prikker? Synes det er så fint!!

  1. kristinaandersen

   Lightroom:D

 8. Kristina

  Hei Kristina <3
  Hadde vært kjekt å sett litt antrekksbilder igjen på bloggen! Synes det var så kjekt tidligere å klikke meg inn da de kom titt og ofte 🙂 du har så fin stil!

  1. kristinaandersen

   Deet kommer 😀

 9. Hei Kristina! Elsker stilen din, du har det såå fint hjemme 😍 Er det mulighet for å ordne rabattkode på room21? Kunne gjerne tenkt meg de stolene fra HAY, men så er det den prisen da…..

  1. kristinaandersen

   Dessverre Ida, jeg samarbeider ikke med de 🙂

 10. Så gøy at podden er tilbake! Synes dere begge virker så skjønne, så blir litt skuffa når den prater om å kjøpe merkeklær på Finn.no dukket opp..og at du røpet at en bestevenninne er gravid… Men, som jeg har sagt før så liker jeg alt i alt å høre på, selv jeg noen ganger er uenig i det dere sier:) skravle gjerne enda lenger når dere først holder på!

  1. kristinaandersen

   Røpet at en bestevenninne er gravid? Jeg er jo ikke så gal! Hun er halvveis og jeg FÅR lov å snakke fritt om det. Det er Hilde, min aller beste venninne.

 11. CamillaIngrid

  Digger dere ❤️ Kjørte nesten av veien da B sa hun hadde begynt å se Outlander! Jeg er serie-narkoman og dette er serien over ALLE serier!! 🙌🏼🙌🏼 Sett sesong 1 fem ganger 😂😂😂🙈 -og lest bøkene 😆😂 SE den! Kjekke scotter i kilt… jeg lover, Severide❤️ blir lagt på hylla med en gang!

  1. kristinaandersen

   HAHAHA!

 12. Finner ikke joggedressen på Zara sin side😐 vet du om den er å finne i nettbutikken? Klem❤️

 13. Lisa Marielle

  ELSK på at dere er tilbake <3 Gleder meg allerede til neste tirsdag! Og stakkars Belinda, håper hevnen ikke blir for sterk – søt eller sur 😉 Ha en nydelig dag fineste Kristina <3 Håper du & Milo har det bra 🙂 Klem fra meg.

  1. kristinaandersen

   Åå, takk goding!! Like så, fiiin dag til deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *