MØTE, PRANK OG LATTERKRAMPE

I dag har jeg vært alle veier sammen med Belinda, perfekt start på en ny uke! Først var vi på podmøte, hvor vi spiste livets gresskarsuppe (så god at jeg vil prøve å lage den selv!) og koste oss en haug – heeelt til jeg bestemte meg for å dra igang en aldri så liten prank. Spurte nemlig Belinda om hun ville ha en aldri så liten sjokoladekule jeg hadde med meg hjemmefra til dessert, noe hun naturligvis takket ja til. Etter x-antall ivrige tygg forstod hun at noe var alvorlig galt med sjokoladen, for ut av den fosset det mengder med carolina reaper pulver – som forøvrig er verdens sterkeste chili…. 😂 En liter havremelk og en karaffel vann senere løp min kjære podmakker fortsatt helt panisk rundt i restauranten med serviett på tunga, og jeg tror publikummet rundt oss mente jeg var verdens ondeste person. Klarte selvfølgelig ikke dy meg for å ha fullstendig latterkrampe av synet, hehe. Pranks er jo noe av det gøyeste med livet! Men nå har jeg fått beskjed om at det blir hevn, så resten av dagen har jeg egentlig bare trippet rundt som tidenes nervevrak…

HAPPY MONDAY

Det er ikke lenge siden jeg kom inn døren hjemme hos meg selv, og her blir det en rolig mandagskveld kjenner jeg. Kveldsmat med hjemmebakte rundstykker som allerede står i ovnen og noen timer hjemmekontor står på planen. Har store planer om å pine meg våknen til minst 23.00 i kveld, og satse på en bedre natt med etterlengtet søvn. Fingers crossed!

17 kommentarer på “MØTE, PRANK OG LATTERKRAMPE

 1. kristinaandersen skriver:

  HAHA! Har sagt alt er greit, så lenge hun ikke gjør en prank som handler om den ødelagte armen min :p

 2. kristinaandersen skriver:

  Haha, saaant vel! Fornøyd med egen innsats 😀 Joggedressen har jeg Medium i, både i jakke og bukse 🙂 Klem!

 3. Kristina skriver:

  Hei Kristina <3
  Hadde vært kjekt å sett litt antrekksbilder igjen på bloggen! Synes det var så kjekt tidligere å klikke meg inn da de kom titt og ofte 🙂 du har så fin stil!

 4. Anita skriver:

  Så gøy at podden er tilbake! Synes dere begge virker så skjønne, så blir litt skuffa når den prater om å kjøpe merkeklær på Finn.no dukket opp..og at du røpet at en bestevenninne er gravid… Men, som jeg har sagt før så liker jeg alt i alt å høre på, selv jeg noen ganger er uenig i det dere sier:) skravle gjerne enda lenger når dere først holder på!

  • kristinaandersen skriver:

   Røpet at en bestevenninne er gravid? Jeg er jo ikke så gal! Hun er halvveis og jeg FÅR lov å snakke fritt om det. Det er Hilde, min aller beste venninne.

 5. Lisa Marielle skriver:

  ELSK på at dere er tilbake <3 Gleder meg allerede til neste tirsdag! Og stakkars Belinda, håper hevnen ikke blir for sterk – søt eller sur 😉 Ha en nydelig dag fineste Kristina <3 Håper du & Milo har det bra 🙂 Klem fra meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *