SNIKKSNAKK OG UKENS KJØLESKAP

Rekk opp hånda alle som fikk søndagen sin reddet igår? Haha! Jeg har aldri hatt et tips noen gang her på bloggen som falt såpass godt i smak, så det var skikkelig gøy. Og ikke minst gøy å starte en trøtt mandagsmorgen med en haug av morsomme kommentarer, dere er så fine! For jeg er skikkelig trøtt om dagen. Etter at jeg sluttet med snus så har jeg mistet søvnen fullstendig. Blir typ trøtt som en strømpe pga null søvn 22.00, legger meg i senga, men kroppen vil ikke sove. Sist jeg så på klokken inatt var den blitt 05.30, så jeg må ha sovnet litt før jeg våknet igjen og stod opp igjen to timer senere. Altså, jeg holder på å bli gal! Er det noen av dere som har opplevd det samme?

Jeg tenker det må være en reaksjon på at kroppen ikke får nikotin lengre? Håper det går over snart, for jeg blir helt fjern når jeg går så mange dager uten søvn. Men, det var egentlig ikke dette jeg skulle plage dere med akkurat nå. Jeg skal heller vise dere noe hyggelig, nemlig kjøleskapet mitt! På lørdag våknet jeg til et kjøkken fylt med en halvtom julebrus, to bokser kesam og en råtten yoghurt. Usj! Resultatet av null matlyst, brekt arm og en jul hvor jeg nesten ikke har vært hjemme. Så jeg bestemte meg for å vaske ned hele kjøleskapet, og stikke på butikken for å kjøpe inn masse digg. Et fult kjøleskap er noe av det beste jeg vet, og det er jo liksom litt min greie… Haha!

WELCOME TO MY FRIDGE

Dette ble med hjem. Som vanlig er det dårlig med middager, i disse dager går det i speltlomper med kalkunpølse, ketchup og sennep… 😂 Har helt dilla! Nåå skal jeg ta meg en iskald dusj for å våkne opp, dypdykke i sminke og møte opp med Belinda. I dag skal vi shoote nytt coverbilde til podden, og spille inn årets første episode. Gleder meg altså så at det seriøst kiler i magen!!

26 kommentarer på “SNIKKSNAKK OG UKENS KJØLESKAP

 1. Charlotte Rødland skriver:

  Samboeren opplevde akkurat det samme som deg da han sluttet å snuse. Han holdt også på å bli gal og sa at dersom det ikke gikk over snart så begynte han igjen. Det har gått over nå heldigvis. Så hold ut! 🙂

 2. Line skriver:

  Tusen takk for tipset «verdens beste serie» i går. Startet med første episode på trening i morges, tiden fløy 🙂 Så nå har jeg god underholdning for den vanligvis ganske kjedelige langkjøringen 😉 Selv om jeg ikke tror jeg klarer å vente bare til å se under trening! hehe
  Ellers veldig gøy med litt snikksnakk og titt i kjøleskapet. Inspirerende å se all den gode maten din, selv om jeg ser at du er like dårlig på middag som meg 😛 Er veldig periodespiser jeg også 🙂
  Ha en fin start på uken!

  • kristinaandersen skriver:

   Så gøy du likte den Line, jeg er heeelt frelst 😀 Middag er håååpløst! Blir enten noe i farta, eller ikke middag i det hele tatt :p Håper mandagen din har vært fin, så sprek med trening og alt <3 Klem!

 3. Guro skriver:

  ææ det kiler seriøst i magen min og! Ukens høydepunkt er jo å høre på snikksnakket til Kristina og Belinda 😀

 4. Malin skriver:

  hva med å bytte ut litt av råvarene til rene råvarer, du har veldig mye sukkerfrie råvarer som er basert på kunstig søtning. ikke så veldig bra i lengden :/ er ikke meningen å virke negativ altså :S

 5. Elsa skriver:

  Hold ut! Jeg sluttet selv med snus i september i fjor da jeg flyttet til London og hadde generelt ingen problemer i løpet av dagen, men nettene ble et mareritt.. Etter litt googling fant jeg ut at noen opplever å få abstinenser vedrørende søvn fordi kroppen vender seg av nikotin. For meg gikk det over i løpet av 1-2 uker, men det varrierer helt sikkert fra person til person. Jeg synes at det er kjempe bra at du slutter, hold ut og stå på videre! 😀

 6. Hilde skriver:

  Vet broren min slet med det samme da han sluttet med snus,men det har gått over..så en må bare holde ut 😀 Selv slutter jeg å røyke nå(etter 20år),og merker ingenting spesielt.. Så mulig det er vanskeligere å slutte med snus?! Uansett,hold ut,dette klarer du 😀 Tips: skriv ned en liste på hvorfor du slutter og les den når det er på det verste.

  • kristinaandersen skriver:

   De sier faktisk snus er vanskeligere, men jeg aner jo ikke da jeg aldri har røyket.. Hehe 🙂 Sikkert fordi snus er SÅ lett tilgjengelig hele tiden. Og du, det var god idé Hilde! Bare å jobbe på 😀

 7. kristinaandersen skriver:

  HERRE! Jeg så det ikke før jeg fikk melding av en venn om det, haha! Gjett om jeg følte det ødela heeele innlegget mitt!!

 8. kristinaandersen skriver:

  Fytti så ille det er!! Skjønner deg godt at du sprakk, det å slutte med snus er iiiingen lek :p Haha!

 9. Nina skriver:

  Åh DER ble det pølser i lompe til middag. Hadde egentlig planlagt noe annet, men plutselig tidenes craving etter å ha lest innlegget :´)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *