SNIKKSNAKK OG UKENS KJØLESKAP

Rekk opp hånda alle som fikk søndagen sin reddet igår? Haha! Jeg har aldri hatt et tips noen gang her på bloggen som falt såpass godt i smak, så det var skikkelig gøy. Og ikke minst gøy å starte en trøtt mandagsmorgen med en haug av morsomme kommentarer, dere er så fine! For jeg er skikkelig trøtt om dagen. Etter at jeg sluttet med snus så har jeg mistet søvnen fullstendig. Blir typ trøtt som en strømpe pga null søvn 22.00, legger meg i senga, men kroppen vil ikke sove. Sist jeg så på klokken inatt var den blitt 05.30, så jeg må ha sovnet litt før jeg våknet igjen og stod opp igjen to timer senere. Altså, jeg holder på å bli gal! Er det noen av dere som har opplevd det samme?

Jeg tenker det må være en reaksjon på at kroppen ikke får nikotin lengre? Håper det går over snart, for jeg blir helt fjern når jeg går så mange dager uten søvn. Men, det var egentlig ikke dette jeg skulle plage dere med akkurat nå. Jeg skal heller vise dere noe hyggelig, nemlig kjøleskapet mitt! På lørdag våknet jeg til et kjøkken fylt med en halvtom julebrus, to bokser kesam og en råtten yoghurt. Usj! Resultatet av null matlyst, brekt arm og en jul hvor jeg nesten ikke har vært hjemme. Så jeg bestemte meg for å vaske ned hele kjøleskapet, og stikke på butikken for å kjøpe inn masse digg. Et fult kjøleskap er noe av det beste jeg vet, og det er jo liksom litt min greie… Haha!

WELCOME TO MY FRIDGE

Dette ble med hjem. Som vanlig er det dårlig med middager, i disse dager går det i speltlomper med kalkunpølse, ketchup og sennep… 😂 Har helt dilla! Nåå skal jeg ta meg en iskald dusj for å våkne opp, dypdykke i sminke og møte opp med Belinda. I dag skal vi shoote nytt coverbilde til podden, og spille inn årets første episode. Gleder meg altså så at det seriøst kiler i magen!!

35 kommentarer

 1. Charlotte Rødland

  Samboeren opplevde akkurat det samme som deg da han sluttet å snuse. Han holdt også på å bli gal og sa at dersom det ikke gikk over snart så begynte han igjen. Det har gått over nå heldigvis. Så hold ut! 🙂

  1. kristinaandersen

   Noe så irriterende! Men godt å høre det ga seg hos han. Håååper det skjer her å asap <3

 2. Tusen takk for tipset «verdens beste serie» i går. Startet med første episode på trening i morges, tiden fløy 🙂 Så nå har jeg god underholdning for den vanligvis ganske kjedelige langkjøringen 😉 Selv om jeg ikke tror jeg klarer å vente bare til å se under trening! hehe
  Ellers veldig gøy med litt snikksnakk og titt i kjøleskapet. Inspirerende å se all den gode maten din, selv om jeg ser at du er like dårlig på middag som meg 😛 Er veldig periodespiser jeg også 🙂
  Ha en fin start på uken!

  1. kristinaandersen

   Så gøy du likte den Line, jeg er heeelt frelst 😀 Middag er håååpløst! Blir enten noe i farta, eller ikke middag i det hele tatt :p Håper mandagen din har vært fin, så sprek med trening og alt <3 Klem!

 3. Så mye godt 😍

  1. kristinaandersen

   <3

 4. ææ det kiler seriøst i magen min og! Ukens høydepunkt er jo å høre på snikksnakket til Kristina og Belinda 😀

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig!! Godt å høre igang igjen <3

 5. Hvor er joggedressen du hadde på snappen din med leopard og striper fra?

  1. kristinaandersen

   Det er fra Zara 🙂

 6. Hvor er joggebuksa og genseren du har på deg på snap i dag fra? :))

  1. kristinaandersen

   Heii du! Det er fra Zara 🙂

 7. hva med å bytte ut litt av råvarene til rene råvarer, du har veldig mye sukkerfrie råvarer som er basert på kunstig søtning. ikke så veldig bra i lengden :/ er ikke meningen å virke negativ altså :S

  1. kristinaandersen

   Smak og behag 😀

   1. Jada, sant det 🙂 🙂

 8. Holder på å slutte med snus selv i disse dager og jeg holder på å bli gal! Sover så dårlig om natten atte hjelp! Håper kroppene våre blir litt mer stabile snart 😅
  Blir forresten så glad hver gang jeg ser kjøleskapsbilder fra deg, det minner meg hver gang på at det var nettopp et blogginnlegg fra deg ang kjøleskap som for noen år siden ga meg det siste kicket til å forlate et dårlig forhold. Høres sikkert helt sykt ut, men jeg ble altså så inspirert den gangen av å se hvor godt du hadde det, men mye trening, sunn mat i kjøleskapet, at det fikk meg til å ha tro på at det å bo alene ikke er så værst. Så tusen takk for at du den gang fikk meg til å forlate det dårlige forholdet, kan på mange måter si at bloggen din hjalp meg over den siste lille kneika for å komme meg ut av det dårlige forholdet 😅🙏🏼
  Ønsker deg en feiende flott mandagskveld <3

  1. kristinaandersen

   Åh, sorry – men nesten godt å høre det ikke bare er meg som sliter 😂 Satser på det gir seg snart! Og herregud, så koselig og gøy lesning Trine, utrolig hva et vanlig blogginnlegg kan bety noen ganger… Haha <3 Håper livet smiler til deg nå, det virker slik på kommentaren din! Livet er for kort til å være stuck i dårlige forhold. Stor klem <3

 9. Madeleine

  Hold ut , Kristina❤ nydelig kjøleskap ! Du har enda ikke vist bilder av vaskerommet ditt, kommer det snart??😄

  1. kristinaandersen

   JA! Det har jeg glemt Madeleine 😀 Kan få det til denne uka <3

   1. Madeleine

    Jaa😍😍 gleder meg !

 10. Snusslutt kan kobles til alt negativt!! Jeg opplevde det samme med søvn, våknet mange ganger med kraftig hjertebank og dyvåt av svette. Begynte å lure på om overgangsalderen hadde inntruffet 20 år fortidlig😂🙈 Men gir seg heldigvis etterhvert. Heier på deg. Gikk dårlig med meg, får bli slutt ved en annen anledning🙈

  1. kristinaandersen

   Fytti så ille det er!! Skjønner deg godt at du sprakk, det å slutte med snus er iiiingen lek :p Haha!

 11. Therese

  Har du sett Scandal? Hvis du har sett og liker det så har sesong 7 kommet ut på viaplay🤩

  1. kristinaandersen

   Nei, men takk for tips 😀

 12. Oi! Reine helgekjøleskapet dette. Bare feite gode meierivarer

 13. Hold ut! Jeg sluttet selv med snus i september i fjor da jeg flyttet til London og hadde generelt ingen problemer i løpet av dagen, men nettene ble et mareritt.. Etter litt googling fant jeg ut at noen opplever å få abstinenser vedrørende søvn fordi kroppen vender seg av nikotin. For meg gikk det over i løpet av 1-2 uker, men det varrierer helt sikkert fra person til person. Jeg synes at det er kjempe bra at du slutter, hold ut og stå på videre! 😀

  1. kristinaandersen

   Godt å lese Elsa, da er det forhåpentligvis bare noen dager igjen 😀 <3

 14. Jaaa, endelig ny pod!
  I starten hørte jeg på dere mens jeg trente, men måtte slutte fordi jeg holdt på å skade meg da jeg brøt ut i latterkrampe midt i et løft! 😂
  Så nå hører jeg på dere mens jeg går tur med hunden, det er tryggest for både meg og omgivelsene!

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Såå gøy du liker den Lisa <33

 15. Vet broren min slet med det samme da han sluttet med snus,men det har gått over..så en må bare holde ut 😀 Selv slutter jeg å røyke nå(etter 20år),og merker ingenting spesielt.. Så mulig det er vanskeligere å slutte med snus?! Uansett,hold ut,dette klarer du 😀 Tips: skriv ned en liste på hvorfor du slutter og les den når det er på det verste.

  1. kristinaandersen

   De sier faktisk snus er vanskeligere, men jeg aner jo ikke da jeg aldri har røyket.. Hehe 🙂 Sikkert fordi snus er SÅ lett tilgjengelig hele tiden. Og du, det var god idé Hilde! Bare å jobbe på 😀

 16. Mye digg i kjøkkenskapet 😍🤤 Men litt forstyrrende når korken på ketchup og sennep er byttet om 😅 Hvorfor i all verden må jeg legge merke til sånne ting?!

  1. kristinaandersen

   HERRE! Jeg så det ikke før jeg fikk melding av en venn om det, haha! Gjett om jeg følte det ødela heeele innlegget mitt!!

 17. Åh DER ble det pølser i lompe til middag. Hadde egentlig planlagt noe annet, men plutselig tidenes craving etter å ha lest innlegget :´)

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Det er latterlig godt <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *