DEN BESTE SERIEN JEG HAR SETT

Glem alle serier du tror du har sett som er bra: denne slår seriøst alt og alle. Det er mildt sagt ikke ofte jeg finner serier som er på nivå med Greys Anatomy eller andre gamle slagere, men denne her tror jeg faktisk topper de fleste jeg har sett. ‘Chicago Fire’ er serien jeg snakker om, og jeg fant den en uke etter at jeg hadde brekt armen. Om den har reddet alle de uendelige timene jeg har vært sengeliggende i desember? Oh yes! Her er det nemlig syv (!!) magiske sesonger du kan binge deg igjennom, og jeg tror faktisk jeg gråt litt av glede når jeg innså kombinasjonen av hvor latterlig bra denne serien faktisk var og hvor mange sesonger jeg kunne se frem til….. Evigvarende lykke, nesten!

UKENS SERIETIPS 🍿

‘Chicago Fire’ handler om en magisk gruppe mennesker – nemlig brannfolkene, redningsmannskapet og ambulansepersonellet på Firehouse 51 i Chicago. Serien kan minne litt om Greys, bare at her er sykehuset byttet ut med brannstasjonen og jeg liker det faktisk enda bedre. For livet på brannstasjonen er alt annet enn kjedelig: her er det drama, kjærlighet, brudd, store drømmer, en haug av latterkramper og et helt fantastisk samhold mellom alle de ansatte, selvfølgelig i tillegg til livsfarlige branner og så imponerende redningsaksjoner at man kan ikke annet enn å holde seg foran øynene og applaudere. Hver episode er så ekstremt spennende atte hjeelp! Og brannmennene? HEHE, jeg dør og har prøvd å bestemme meg gjennom fem sesonger om det er Severide eller Casey jeg vil gifte med meg. Noe du mildt sagt kommer til å forstå når du begynner på serien, ehe. Etter mye hodebry tror jeg forresten at jeg sånn halvveis har landet på førstnevnte.

Dere finner fem sesonger på viaplay, lengre enn det kan jeg ikke hjelpe dere. Jeg ble faktisk så desperat etter avslutningen på sesong fem at jeg sendte melding til viaplay for å spørre når sesong seks kom, men det visste de ikke… Haha! Men med mindre du ligger på sykehuset eller er sengeliggende i en måned, vil fem sesonger uansett underholde deg i en goood stund fremover. Kjenner jeg maks misunnelig på dere som ikke har sett den enda, hehe. Enjoy!

102 kommentarer

 1. Sesong 6 og 7 av Chicago Fire ligger ute på Amazon.com 😃 Lag en bruker så skal du få en gratis mnd, og si opp før mnd har gått, eller om du vil ha det lengre å betale for det!

 2. Elisabeth

  Også er det sykt irriterende at ikke flere sesonger litt åpent på NRK lenger. Men men, vi får vente i spenning 🙂

 3. Åå, verdens beste serie! Begynte faktisk å se det pga tips fra deg 🙂
  Jeg så hele sesong 6 og 7 gratis forresten! Til de som ikke har sett det ennå, here you go: https://soap2day.com/episode_aToyMTY5OTs.html

 4. Hei!
  Fikk dette tipset av deg, elsker serien. Jeg har sett se siste sesongen som ikke ligger på Viaplay. Du må se de!!!
  Hatt sett på Chicago P.D og Med når det er tre episoder etter hverandre (crossover) Kan ikke bli bedre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *