DET ER PÅ TIDE MED EN FORANDRING

Den siste tiden har jeg tenkt mye på hvorfor jeg føler meg så sliten og påvirket av internett. Og jeg vet svaret. Jeg er drita lei av å bruke så mye tid på å få alle innleggene mine perfekte. Jeg savner å ha det slik som det var for flere år siden når bloggingen min bare var en hobby, og ønsker å ta denne viben litt tilbake her. Noe av det gøyeste jeg vet hos andre, er jo faktisk å se innlegg og bilder som er tatt på farten. De koseligste innleggene blir ikke alltid tatt med et kamera til førti tusen kroner med en svett fotograf i bakgrunnen, og dette må jeg prøve å lære meg. Gjøre ting mer enkelt, rett og slett! Bjuda litt mer på fra hverdagen, og ikke føle at jeg må grave i skattekista hver eneste gang jeg skal blogge. For hvis dere skulle valgt, hva ville det blitt? Et polert blogginnlegg hver dag, eller to innlegg daglig om alt og ingenting? Fortell meg gjerne, men jeg trooor jeg kjenner dere godt nok til å vite svaret ♥

♥ ♥

Det er fort å bli utbrent av det perfekte. Så nå skal jeg prøve å ta meg selv litt i nakken og ikke stresse så mye. Føler jeg for å tipse dere om en ny favoritt tøymykner eller maskara, så skal jeg søren med gjøre det uten å bruke en time på å få bildet fint nok. Ønsker jeg å dele noen fine bilder fra uken min tatt med iphonen, trenger jeg ikke beklage for at de ikke er tatt med et ordentlig kamera. Og vil jeg ta en god, gammaldags selfie: ja, da gjør jeg det. Bring back the rakkefant! Neida, joda. Men seriøst, jeg tror det blir mye mer hyggelig for både meg og dere hvis ikke alt skal være så anstrengt. For er det noe jeg virkelig føler jeg har lært etter podcasten vår, så er det at de fleste mennesker liker aller best det ekte, nære og naturlige. Og så tipper jeg kanskje flere enn meg savner hvordan bloggingen var før alt tok av? Husker jeg løp rundt som en vill apekatt med et lite digitalkamera, knipset bilder av ting som aldri burde sett dagens lys og rablet ned alt det rare som fløy rundt i tenåringshodet mitt på bloggen. Mine stakkars foreldre er spesielt glad for at den perioden er over, men jeg savner det faktisk bittelitt. Så, en mellomting må være målet mitt fremover.

Jeg aner faktisk ikke hva som skjer med hånda mi på det nederste bildet, men jeg tar bildet med likevel fordi jeg syns det er koselig. For jeg har fått meg nytt speil, nemlig! Det fikk sin første selfie i sofakroken i går kveld, men egentlig skal det henge på hjemmekontoret mitt på den tomme hvite veggen. Og hvis dere skulle lure: speilet kostet 399 kroner på Rusta. Snakk om kupp! Skulle ønske jeg visste det før jeg var storkar og kjøpte to speil til en månedeslønn fra Gubi. Det enkleste er åpenbart ofte det beste, på det meste her i livet…

59 kommentarer

 1. Elsker bloggen din og liker deg som person svært godt, men jeg enig med deg, mindre av det «perfekte», ja til mer rakkefant!!😍

  1. kristinaandersen

   Takk gode deg!! <3

 2. HELT enig! Og du? Husk at du er fin og god nok som du er<3

  1. kristinaandersen

   I like så :*

 3. Enig!!!

  1. kristinaandersen

   Yay 😀

 4. Hei fineste!<3 Hold det gjeeerne mer enkelt! Det er meeer enn bra nok og gjerne mer underholdende synes jeg!
  Oooog mer inspirerende!
  Blir mer enn nok av det perfekte…vil heller ha mer av det ekte og ærlige! Synes også humoren din kommer bedre fram da!
  Digger deg Kristina! Stooor lørdagsklem til skjønne deg!<3<3<3

  1. kristinaandersen

   Enig med deg Beate 😀 Det er jo det jeg liker best å se hos andre, såå da er det på tide å tenke det om meg selv også 😀 Håper lørdagen din er fiiin <3

 5. Det syns jeg hørtes veldig fint ut. Ja til litt mer ekte😊 Syns du har gode verider rundt dette egentlig, men føler ikke alltid handling og ord gjenspeiler hverandre. Du snakker mye om uekte og det å være seg selv, at ikke alt skal være så instavennlig. Så kommer man inn på bloggen eller insta profilen din, og man møter det stikk motsatte. Så savner litt mer av det du skriver her nå og som du ofte snakker om i podden din. Litt mer ekte og jordnært. Så er det selvsagt fint med fine og gjennomførte bilder og innlegg også, men litt variasjon er kanskje bra og viser at livet er fylt av kontraster. Perfeksjon finnes ikke og dermed er det et utbrennende prosjekt å jage etter det perfekte. Lykke til og håper vi fremover får se litt mer av den Kristina vi hører i podden, her på bloggen også😊👏😊

  1. kristinaandersen

   Skjønner hva du mener Stine, men samtidig tror jeg kanskje du missforstod hva jeg mener. Det jeg viser på bloggen og instagram er sånn JEG er 🙂 Jeg mener helt enkelt at jeg i tillegg skal begynne å vise mer hverdagslige ting, og ikke bruke så syykt lang tid på å produsere bilder..osv.. MEN, jeg håper også å klare å vise personlighet like godt her som på podden. Det er bare så vanskelig gjennom tekst, MEN – jeg jobber med det 🙂 Klem!

   1. Ja, misforsto kanskje litt der🙈, samtidig så blir jo litt hverdagslige innlegg med bilder fra telefon osv litt mer naturlig og ikke så «polert» da, så er vel egentlig det jeg igrunn mener at er fintat du får litt variasjon på dette. Slik tenker jeg også at personligheten kommer bedre frem på bloggen 😊 syns du virker som ei herlig jente og podden er dødsgøy, veldig ekte og upolert, mens bloggen og insta føler jeg lenge har vært litt «polert» om du skjønner hva jeg mener? Så hadde absolutt vært kult å sett litt mer av DEG slik vi hører deg i podden her også. Men ser jo det er vanskeligere å få til via bilder og skrift. Ting blir jo helt klart anderledes. Blir spennende å følge med i alle fall og gleder meg vilt til ny episode av podden. Håper livet smiler litt mer til deg nå😊❤️

 6. Det enkle er ofte det beste🙂så et stort JA til upolerte bilder av upolerte settinger/mennesker etc som vi alle faktisk kan relatere til! Alle disse polerte bildene som bloggere legger ut er så uekte, urealistiske, og krampeaktige «perfekte» at det rett og slett ser latterlig ut. Endelig en klok blogger som har skjønt at vi gjenomskuer alt det falske! At det vi virkelig ønsker oss er ekte bilder av deler av ditt liv slik du lever, akkurat som oss andre! Jeg ser ikke forskjell på bilder tatt av en Iphone eller et grisedyrt kamera likevel…😅😂 Kristina, ikke bruk krefter på å få alt «perfekt». Vi digger den «uperfekte», useriøse og morsomme Kristina. DET er PERFEKT! Heier så sykt på deg❤

  1. kristinaandersen

   Er veeldig enig med deg Ane, hehe. Får se om jeg klarer det så bra som jeg ønsker, gammel vane er vond å vende :p Klem!

 7. Jaaa 😍🙏🏼Jeg husker den tiden du hadde med gullkorn og slikt – og det var så artig! Synes du er så søt, morsom og herlig, og det kommer såå godt frem i podden deres (her inne også, misforstå meg rett 🙈)

  Ja til mer fant og sprell her inne også 😍🎉

  1. kristinaandersen

   Gullkorn <3 Haha! Never forget 😀

 8. Du er fantastisk, du er bra nok, du er snill og omsorgsfull, du er morsom, og du er så flink!

  1. kristinaandersen

   Takk for koselig kommentar Lina!

 9. Det her gjorde meg veldig glad! Gleder meg til å følge deg litt mer bak fasaden 🙂

  1. kristinaandersen

   Så gøy å lese 😀

 10. Polering er uansett veldig kjedelig, så jaa – kjør på med denne typen innlegg. Enklere og mer «vanlige» om jeg kan si det sånn. Jeg liker absolutt å se skikkelig gjennomførte bilder og slikt også – en god miks er vell kanskje det jeg liker best selv. Håper du har en magisk lørdag, fine fine du <3 Her er det hjemmeeksamen for harde livet, så godt med et lite avbrekk her inne. Stor klem!
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   En god miks må være målet fremover <3 Så flink du er Charlotte, håper du har fått lest masse!! Og lykke til når eksamen kommer <3 Klem!

 11. Du er nå fin om det er oppstilt eller i farta, så bare kjør på med innlegg som du ikke trenger bruker timer på å legge ut. Er jo alltids moro med oppdatering når man klikker inn her, selv om ikke alt er så planlagt og gjennomført. Jeg synes uansett det er du som bestemmer hva du ønsker å formidle og når. Ha en superdeilig helg. Klem

  1. kristinaandersen

   Takk Jenni! <3

 12. Ja vi ønsker heller å følge deg i hverdagen fremfor at alt må være perfekt. Det gøyeste jeg leser hos deg er når du farter rundt og vi ser du har det gøy😊 selvom bra bilder er viktig, tror jeg de fleste følgerne dine leser bloggen din pga du har en hærlig personlighet, er hysterisk morsom og er et sjarmerende vesen

  1. kristinaandersen

   <3

 13. Madeleine

  Ja til det uperfekte og upolerte også. ❤

  1. kristinaandersen

   <3

 14. Jaaa kjør på 😊👏🏼👏🏼

  1. kristinaandersen

   <3

 15. Anniken

  Amen! 😀

  1. kristinaandersen

   <3

 16. Enig med deg- få det mindre perfekt!

  Så må jeg spørre deg om en ting. Jeg synes ofte du poserer veldig likt på bildene dine, og jeg synes du ser ut som du prøver å gjøre deg tynnere eller skjule deg på en måte. Stemmer dette, eller er det bare jeg som synes det ser sånn ut? Håper på det siste! Og på litt mer varierte bilder…hehe. Jeg er en av de som ikke er interessert i klær, og derfor synes det er totalt uinteressant å se bilder av personen bak bloggen hele tiden..

  1. kristinaandersen

   Dette med posering er noe jeg ikke er god på, og også veeeldig dårlig til å variere. Jeg er så klar over det!! Skal prøve å bli flinkere, selv om jeg har sagt det i fem år nå, ehe.. Dessverre handler bloggen min i all hovedsak om meg, så bilder av meg det må det bli :p

   1. Kristina, takk for et skikkelig svar på denne kommentaren! Jeg angret litt i det jeg trykket send, fordi det var kanskje litt frekt å spørre om. I tillegg tenkte jeg at det var en typisk kommentar du ikke kom til å gidde å svare ordentlig på, fordi den var kritisk. Tommel opp!

 17. Ja til det ekte og uperfekte 👏 Det er mye mer interessant 😊 Det er det som gjør podcasten deres så morsom, gjenkjennbar og bra😄 Perfeksjonisme er det mer en nok av fra før. God helg 😊

  1. kristinaandersen

   Enig med deg Tina <3

 18. Jeanette

  Så utrolig flotte bilder av deg! Du stråler 😀 Håper du får en fin helg Kristina

  1. kristinaandersen

   Håper helgen din har vært fiin 😀 OG takk snille!

 19. Er så enig med deg! 🙂 Et stort JA til mer naturlig og mindre perfekt 😉

  1. kristinaandersen

   😀 Hurra!

 20. Therese

  Ett stort JAAA til mindre av de polerte bildene. Så mye bedre å se bilder som ikke er stylet og ikke så oppstilte:) Jeg savner slik bloggene var før i tiden. Jeg skrev det til Ida en gang også, at jeg kunne ønske hun sluttet med disse typiske reklamepolerte bildene sine hele tiden. Så mye festligere med hverdagsbilder, Ja!! Endelig en som skjønner det;-) Gjør det slik Kristina!!! Men ett lite tips, du trenger ikke påpeke at det er noe rart med hånden din på bilde osv. Drit i det!! Hadde ikke du sagt noe om den hånden hadde jeg aldri tenkt over den en gang… Vær naturlig, knips kjappe bilder, post og vær glad:-)

  1. kristinaandersen

   Hurra 😀 Og enig i alt du sier! Herlig og en kommentar full av energi, deet liker jeg 😀 God klem til deg Therese!

 21. Stemmer for ekte, hverdagslige ting🙏🙂 jeg har fulgt deg siden du var rakkafant som du sier, og grunnen til jeg startet å lese på den tiden var jo hvor ærlig og direkte du var. Ikke at du ikke er ærlig nå, men me alle perfekte bilder som florerer på blogger blant annet, virker det mer overfladisk enn en blogg om DEG. Etter poden deres kom har jeg fått et innblikk hvem DU er, og jeg ler meg ihjel i hver POD! Dere er min motivasjon til husvasken hver uke🙏 Startet å følge deg når jeg var i starten av 20 årene selv, nå er jeg 30, 2 barn, gift osv🙂 så fengende og hærlig er du uansett🙂

  1. kristinaandersen

   Ååå er så koselig å lese! Det er liksom denne pod-viben jeg gjerne vil ha her inne, men det er så vanskelig gjennom tekst. Får prøve så godt jeg kan og bli vant med det 😀 Klem!

 22. Utbrent av blogging. Nesten litt uforståelig for en som studerer profesjon fulltid og jobber ved siden av. Men det er nok forskjell på oss. God helg 🙂

  1. Stine M

   Men du har jo aldri vært blogger på en så stor plattform da, Stine, så hvordan kan du vite? Hold deg for god til å kommentere hva andre skal bli slitne av og ikke – om det du sier er sant, at du studerer profesjon, så håper jeg du endrer litt på måten din å kommentere folk fremover, hvis ikke hadde jeg søkt meg inn på et annet studie.

   Ha en fin uke Kristina, er så glad du lar være å bruke tid på sånne kommentarer men heller svare ALLE som kommenterer fint til deg! Respekt for at du tar deg tid til det!

   1. kristinaandersen

    Som jeg skulle sagt det selv. Takk, Stine <3

   2. Nei. Det er noen år siden 🙂

 23. Vil være fast leser av bloggen din uansett hva du gjør! Du er flink <3 Elsker poden til deg og Belinda forresten, dere er utrolig morsomme. Gleder meg til nye episoder der!

  1. kristinaandersen

   Så koselig Ivana!! Takk <3

 24. To innlegg hver dag om alt og ingenting!🤩

  1. kristinaandersen

   Yay 😀

 25. Lisa Marielle

  Det er nettopp dette innlegget som gjør at du er min favoritt i denne bloggverden, Kristina! <3 TAKK for at du velger å være åpen, ærlig, hjertevarm, at du byr på deg selv og setter pris på tilbakemeldinger fra leserene dine. Det enkle er som oftest det beste og det "perfekte" bildet eller den "perfekte" teksten kan også ofte gi feil signaler. Føler at mange strever etter det "perfekte" hele tiden, men hva er "det perfekte" egentlig? Derfor sier jeg JA TAKK til mer hverdagsbilder tatt med mobilen da disse er utrolig koselige. Må også få nevne at du ser alldeles nydelig ut, hånden din inkludert <3 Ha en herlig søndag og god klem sendes din vei 🙂

  1. kristinaandersen

   Ååå takk for gode ord, snille deg <3

 26. Veldig ja til mer ekte bilder også. Sophia Elise gjør dette såå bra. Som et eksempel bilde av det styggeste rommet i huset hennes, det grønne gjesterommet. Så upolert og kult gjort, det er jo sånn leserne vil se. Hvertfall jeg. Istedet dor at det rommet aldri ble med på et bilde for det ikke var pent nok. 🙇🏻‍♀️

 27. Registrerer at du svarer kritikk på en ganske ydmyk og sporty måte. Veldig bra altså! Og du er blogger ja, men virker å ta til deg det folk sier på en herlig varm måte. Perfeksjonisme er bare tåpelig, og bloggen til f eks Caroline be er et eksempel. Som nå med reklame for spareapp i ett innlegg når du fronter et sinnsykt forbruk, for neste å legge ut reklame for fæle sko fra LV til 10000…..
  Du er flott :-))

 28. Helt urelevant til innlegget ditt, som forøvrig var veldig ekte og fint.
  Meeen, de putene du har i sofaen hvor er de fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Home and Cottage 🙂

 29. Har savna Rakkefant Kristina, så hun er velkommen tilbake 😃

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *