KRAMPAKTIG COMEBACK PÅ MØLLA

Ville så gjerne innom å si hei til dere en gang før laptopen lukkes ned for denne dagen. For jeg har noe gøy å fortelle dere! Det er i hvert fall gøy for meg. I dag hadde jeg nemlig min første treningsøkt på nesten åtte uker, og det var noe jeg virkelig hadde sett frem til. Belinda spurte meg når jeg fortsatt hadde gipsen på om jeg savnet å trene, og da begynte jeg faktisk å grine før jeg i det hele tatt rakk å svare. Altså, jeg ante ikke selv en gang at trening betydde mye for meg? Dette maset med at man ikke vet hva man har før man mister det fikk en ny mening her i gården.. 😂 I dag ble altså dagen hvor joggeskoene endelig kunne komme på, og i et kjent nøtteskall hadde jeg selvfølgelig bestemt meg for å være helt toppidrettsutøver i minst en time på mølla. Det gikk også i kjent stil ikke etter planen, for etter 25 minutter med krampaktig jogging (med håndleddet holdt over hodet,lol…) var armen så vond at det var bare til å gi seg. Jeg ante ikke at jogging kunne gjøre vondt i et håndledd, men en ting er sikkert: nå kan det jo bare gå oppover. Så får jeg heller øke med ti minutter per uke og satse på at jeg i det minste blir rå på kondisjon dette halvåret, mens jeg utålmodig venter på å kunne trene styrke. Det er uansett helt nydelig å kunne bevege seg igjen etter snart åtte uker på sofaen! Godt for både et hode som ikke spiller helt på lag om dagen og ikke minst den stakkars kroppen min som jeg er sikker på at ikke har en eneste muskel igjen…

H A P P Y W E E K E N D

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

To bilder fra gårsdagen, hyggelig selskap på sen lunsj sammen med noen jeg er veldig glad i. Nå venter en liten shinings av leiligheten, før jeg skal komme meg ut i kulda og møte min kjære Monica. Middag og et glass vin står på planen, skikkelig fredagskos ♥ Nyt kvelden, dere ✨

21 kommentarer på “KRAMPAKTIG COMEBACK PÅ MØLLA

 1. Lena skriver:

  Deilig å være tilbake på trening igjen kan jeg tenke meg!!
  Du jeg lurte på en ting. Det virker som du har litt peiling på restaurantene i byen. Jeg ender alltid opp med å dra på typ samme gamle Egon eller Peppes. Kunne du tenkt deg å lage ett innlegg om de restaurantene i krsand du anbefaler?

 2. Helene skriver:

  Du ser helt nydelig ut om dagen! Så heldig du er som endelig får begynne å trene litt igjen. Jeg er høygravid om dagen, og pga. diverse plager kan jeg ikke bevege meg noe særlig.. Kjenner at det virkelig gjør noe med psyken og humøret. Det er utrolig hvor deilig den følelsen etter en hard økt på gymmen er, så nyt at du er på vei tilbake <3
  Elsker forresten podcasten deres, hører på en god del forskjellige, men deres er min absolutte favoritt. Virker som så godhjerta og fine mennesker begge to.

  • kristinaandersen skriver:

   Viktig å lykke til kroppen som høygravid Helene! Og snart er du garantert i gang igjen 😀 Koselig å høre du liker podden vår, det gjør oss gå glade!! Sender deg god klem, og lykke til i innspurten <3

 3. Tina skriver:

  Du kan jo trene endel styrke uten at håndleddet involveres. Leg curl, leg extentions, div utfallvarianter, beinpress, beinhev, situps, planke, tåhev… osv.

 4. Anja skriver:

  Så godt for deg at du er tilbake på trening. Det er viktig for hodet:) etter nesten 7 måneder kan jeg fortsatt ikke løpe eller trene hard kondisjon,men jeg kan ihvertfall trene styrke! Ha en nydelig helg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 5. R skriver:

  Fine fine du! Jeg kjenner meg sånn igjen! Jeg har en kropp som ikke spiller helt på lag, men nå er jeg sakte men sikkert tilbake i styrketreningen igjen, men har fått streng beskjed om å ta det roolig. Må alltid trene med noen for å ikke få helt overtenning. Turer i skog og mark gjør uansett godt for sjelen, så jeg håper du fortsetter å finne gleden i det frem til du er back on track. God lørdag, Kristina!

  • kristinaandersen skriver:

   Overtenning på trening er jo det gøyeste med trening spør du meg, haha! God lørdag til deg å, R <3

 6. Lisa Marielle skriver:

  Du stråler virkelig, Kristina <3 Og det er SÅ godt å ha deg tilbake! Er faktisk veldig imponert over at du kom deg på trening igjen, når den ene armen ikke spiller på lag. Sier bare – you rock girl!!! Du motiverer meg masse 🙂 Nå teller jeg ned dager til tirsdag og ny podkast med favorittene mine 😉 God helg skjønneste og kos deg masse <3

  • kristinaandersen skriver:

   Åååå goding!! TAKK for herlig kommentar Lisa 😀 Vi podder mandag og gleder oss SÅ til det!! God helg fine deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *