DREAMS: DEN GØYESTE MÅTEN Å SPARE PENGER PÅ

Annonse i samarbeid med Dreams.


Det kan tro det var en blogger ved navnet Kristina som flydde i taket av glede når det tikket inn en melding i innboksen min om jeg ønsket å tipse dere lesere om appen Dreams. Dreams, appen jeg er flittig bruker av selv og virkelig har ønsket å få til et samarbeid med. For denne saken er så fantastisk smart og gøy, dere! Og endelig er det min tur til å fortelle dere om livets mest geniale spareapp, som både lurer og hjelper meg til å spare penger hver eneste uke.

MINE SPAREDRØMMER FOR DET NYE ÅRET

Drømmer har vi alle! Noen store og noen små. Det er her Dreams sin app kommer inn i bildet. Jeg ser på meg selv som en godt over gjennomsnittet flink sparer, hver eneste måned går det solide summer til både pensjonssparing og sparing i fond. Men, så er det andre ting jeg også vil spare til dette året og ha mulighet til å følge med på i en litt mer morsom vri via mobilen. Nå i 2019 er det en ny start på flere ting her i gården, også to drømmer jeg ønsker å spare til som ble opprettet i romjulen. Jeg har to mål i Dreams s0m jeg skal oppnå dette året:

Bolig bonus: her sparer jeg hele 54 kroner i døgnet, rett og slett pengene jeg ellers har brukt på snus. For hold dere fast: jeg sluttet å snuse for ti dager siden. Akkurat nå hater jeg meg selv for den avgjørelsen, humøret mitt er en tikkende bombe og i går holdt jeg på å kjøre ned naboen min som er verdens mest irriterende person. Men, om tre hundre og noen dager kommer jeg uten tviiil til å elske meg selv for nettopp snusslutten. Da har jeg spart hele 20 000 kroner, som jeg enten skal sette rett inn på boliglånet eller bruke til å investere som egenkapital i en leilighet nummer to.

London med mommo: i løpet av dette året skal jeg og mommo på enda en tur sammen. Mommo betyr så utrolig mye for meg, og det er veldig viktig for meg at vi skaper nye minner sammen og har noe hyggelig å se frem til gjennom en lang og grå vinter. Det er godt mulig London blir byttet ut med København, det kommer helt ann på hvor flink jeg er til å spare. Er jeg ferdig til sommeren blir det København, men drøyer det til i slutten av året så blir det julestemning på oss i London. 6000 kroner skal spares til flybiletter, for denne turen vil jeg spandere på mommo.

HEKTA PÅ SPARING

Har du sett noe så genialt? Sparing har seriøst aldri vært så ekstremt gøy før! Og, litt info til dere som jeg setter ekstra pris på i Dreams sin app – kanskje du vil dra nytte av det samme. Du kan nemlig sette på forskjellige triggere på drømmene dine, enten for å sørge for at du når drømmen din innen sluttdatoen du har satt eller for å få litt hjelp til å nå den raskere.  Mine to favoritter er tyven som stjeler litt penger fra deg selv og du vet aldri når den slår til, og kalenderkaos som automatisk sparer ti kroner på merkedager. Du kan også opprette en eller flere gruppedrømmer for deg, venner og/eller familie til en felles drøm dere vil spare til. Skikkelig gøy! Vurderer å opprette en gruppedrøm på noe hyggelig for meg og Knollen, men jeg er litt småredd for at det bare blir meg som bidrar med mer en prat akkurat der….

Er det er app du kommer til å takke deg selv for å ha lastet ned dette året, så er det uten tvil Dreams. Appen er selvfølgelig helt gratis, og du kan laste den ned HER. ♥

30 kommentarer

 1. Snuser du nå? 🙂

  Er på min 3 snusfri dag etter å ha snust 1 boks til dagen i flere år.

  Ville bare høre hvordan det gikk 🙂

  1. kristinaandersen

   Nei, jeg har vært uten snus i ti dager 😀 Så flink du er Anna!! Heia oss begge <3

   1. Weee 🙂 Så bra!
    Jeg er nå på min 8 dag. Skal aldri begynne igjen. Fytti

    Matlyst til tusen og urolig søvn. Menmen, det går bedre fra dag til dag. Vi er gode og snart er alt som før. Herlig å slippe de ekkle putene 😉

 2. Karoline

  Altså,hvor er joggedressen din fra? 🙂 Ønsker deg en fin helg! 🙂

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara! God helg, Karoline <3

 3. Inger Lise

  Hei. Hvor er kosedressen fra?

  1. kristinaandersen

   Heii du! Den er fra Zara 🙂

 4. Fine deg! Takk for tips, denne skal jeg teste 😍

  1. kristinaandersen

   Så gøy 😀 Du kommer til å takke deg selv, garanteeert 😍

 5. Denne skal jeg teste med en gang😁 vi har det ganske trangt økonomisk men jeg har så lyst å kunne gi samboeren min en skikkelig fin 50 års gave om 4år, så da har jeg god tid, for dit skal jeg legge alle kronene jeg hadde kommet til å kjøpt meg Cola for som jeg sluttet med nå som mitt nyttårsforsett 🤗 god bedring til deg, og aldri ha dårlig samvittighet for å trenge et pust i bakken fra alt å alle, det trenger vi alle en gang iblant😘

  1. kristinaandersen

   Så nydelig tankegang, Silje! Det er forresten funksjoner i appen der du f.eks kan trykke for å spare pengene du ellers ville brukt på ting som brus,matpakke,buss..osv.. Utrolig hvor mye slike summer til slutt kan bli 😀 Ønsker deg lykke til med sparingen, tenk så gøy når 50års dagen kommer <3 Klem!

 6. Charlotte Tunes

  Den skal jeg laste ned! Er helt elendig på å spare, så må gi meg selv en liten tupp i ræven, for å si det som det er 😂 håper du har en magisk fredag! Klem <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   HAHA! Bare å få lastet ned og begynne i det små Charlotte 😀

 7. Bildene dine er så fryktelig gule. Hva har skjedd med kamerainnstillingene? Det er slitsomt…

  1. kristinaandersen

   Det er jeg som velger selv å ha de varme 🙂

 8. Må bare si at du kler den frisyren SÅ godt! Kunne ønske jeg kvarte å flette så stramt og fint selv. Ha en fin dag videre❤️💫

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Mette! Er helt hekta og vil helst ha det sånn hele tiden, haha 😀

 9. Hei!
  Jeg syns appen virker veldig bra, men jeg forstår ikke helt greia, og der er egentlig derfor jeg ikke har lastet den ned selv enda. Altså, hvordan fungerer det? Jeg skjønner at du oppretter en drøm/mål eller hva du vil kalle det. Men hvordan sparer du med den liksom? Kobler du den opp til kontoen din, så den «tar» penger derfra? Og hvordan vet den hva du bruker på feks hverdagslig du kan klare deg uten? Er det også en innstilling du gjør?
  Hilsen skeptiker 😅
  Btw, god bedring videre med hånden, imponerende at du trener selv med litt dårlig hånd!

  1. kristinaandersen

   La meg forklare 😀 Du kobler den til brukskontoen din, altså visa-kortkontoen. Så trekker den ønsket beløp daglig eller en gang i uka, eeeeller mer sjeldent om du ønsker det. Jeg har satt den på autotrekk hver mandag 🙂 Hvis du f.eks dropper å kjøpe matpakke en dag, trykker du på dette ikonet og den sparer 45 kroner for deg. Og om du angrer: så kan du selvfølgelig overføre pengene tilbake. Klem!

 10. 6000?! På flybilletter til London? Det er helt sykt dyrt! Aldri betalt mer enn 1000kr, uansett når på året jeg har dratt

 11. Det eneste negative slik jeg ser det, er at det er en latterlig dårlig rente… At pengene må oppbevares i Storebrand med en rente på 0,2 %. Går det an å bruke appen og ha pengene i Storebrand slik man må, for deretter å flytte pengene over i annen bank før årsskiftet for å få rentefordeler? Det kommer jo an på vilkårene for den kontoen pengene må stå på i Storebrand, så vet du hva de er? Klem til deg <3

  1. kristinaandersen

   Hei Linn! Dette vet jeg ikke nok om :/ MEN! Du kan ta ut pengene akkurat når du vil, og du får de da tilbake til din konto 🙂 Klem!

 12. Er flittig bruker av appen selv. Jeg er sykt dårlig til å spare, men med denne appen klarer jeg faktisk å spare noen kroner.

  1. kristinaandersen

   Så gøy Andrine! Jeg er helt frelst av den 😀

 13. Camilla

  Håper du har hatt en fin jul, og et godt nyttår!
  Herlig tips, lastet den ned med engang 😄 Vet du hvordan man setter på sparing hver dag? Dette er noe jeg ikke finner i appen.

  1. kristinaandersen

   Jeg mener den f.eks sparer 54 kroner dagen, men TREKKER hele summen din en gang i uka 🙂

 14. Syns ikke kommentaren min var så ille at den ikke skulle bli publisert og få ett ærlig svar? 😅 Jeg liker bloggen din for det, altså. Har fulgt deg i mange år og syns du skriver morsomt og inspirerende. Siden du ikke publiserte kommentaren min regner jeg bare med at innlegget er bs?

  1. kristinaandersen

   Hei G! Alle kommentarer er sluppet igjennom 🙂 Skriv gjerne igjen hvis det er noe du føler du mangler svar på?

 15. Så fin joggedress😍 kan du linke til den?❤️❤️

 16. Hei 😍Skal du selge denne joggedresser ? Likte den svarte også fra zara. Villig til og kjøpe

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *