DREAMS: DEN GØYESTE MÅTEN Å SPARE PENGER PÅ

Annonse i samarbeid med Dreams.


Det kan tro det var en blogger ved navnet Kristina som flydde i taket av glede når det tikket inn en melding i innboksen min om jeg ønsket å tipse dere lesere om appen Dreams. Dreams, appen jeg er flittig bruker av selv og virkelig har ønsket å få til et samarbeid med. For denne saken er så fantastisk smart og gøy, dere! Og endelig er det min tur til å fortelle dere om livets mest geniale spareapp, som både lurer og hjelper meg til å spare penger hver eneste uke.

MINE SPAREDRØMMER FOR DET NYE ÅRET

Drømmer har vi alle! Noen store og noen små. Det er her Dreams sin app kommer inn i bildet. Jeg ser på meg selv som en godt over gjennomsnittet flink sparer, hver eneste måned går det solide summer til både pensjonssparing og sparing i fond. Men, så er det andre ting jeg også vil spare til dette året og ha mulighet til å følge med på i en litt mer morsom vri via mobilen. Nå i 2019 er det en ny start på flere ting her i gården, også to drømmer jeg ønsker å spare til som ble opprettet i romjulen. Jeg har to mål i Dreams s0m jeg skal oppnå dette året:
Bolig bonus: her sparer jeg hele 54 kroner i døgnet, rett og slett pengene jeg ellers har brukt på snus. For hold dere fast: jeg sluttet å snuse for ti dager siden. Akkurat nå hater jeg meg selv for den avgjørelsen, humøret mitt er en tikkende bombe og i går holdt jeg på å kjøre ned naboen min som er verdens mest irriterende person. Men, om tre hundre og noen dager kommer jeg uten tviiil til å elske meg selv for nettopp snusslutten. Da har jeg spart hele 20 000 kroner, som jeg enten skal sette rett inn på boliglånet eller bruke til å investere som egenkapital i en leilighet nummer to.
London med mommo: i løpet av dette året skal jeg og mommo på enda en tur sammen. Mommo betyr så utrolig mye for meg, og det er veldig viktig for meg at vi skaper nye minner sammen og har noe hyggelig å se frem til gjennom en lang og grå vinter. Det er godt mulig London blir byttet ut med København, det kommer helt ann på hvor flink jeg er til å spare. Er jeg ferdig til sommeren blir det København, men drøyer det til i slutten av året så blir det julestemning på oss i London. 6000 kroner skal spares til flybiletter, for denne turen vil jeg spandere på mommo.

HEKTA PÅ SPARING

Har du sett noe så genialt? Sparing har seriøst aldri vært så ekstremt gøy før! Og, litt info til dere som jeg setter ekstra pris på i Dreams sin app – kanskje du vil dra nytte av det samme. Du kan nemlig sette på forskjellige triggere på drømmene dine, enten for å sørge for at du når drømmen din innen sluttdatoen du har satt eller for å få litt hjelp til å nå den raskere.  Mine to favoritter er tyven som stjeler litt penger fra deg selv og du vet aldri når den slår til, og kalenderkaos som automatisk sparer ti kroner på merkedager. Du kan også opprette en eller flere gruppedrømmer for deg, venner og/eller familie til en felles drøm dere vil spare til. Skikkelig gøy! Vurderer å opprette en gruppedrøm på noe hyggelig for meg og Knollen, men jeg er litt småredd for at det bare blir meg som bidrar med mer en prat akkurat der….

Er det er app du kommer til å takke deg selv for å ha lastet ned dette året, så er det uten tvil Dreams. Appen er selvfølgelig helt gratis, og du kan laste den ned HER. ♥

20 kommentarer på “DREAMS: DEN GØYESTE MÅTEN Å SPARE PENGER PÅ

 1. anna skriver:

  Snuser du nå? 🙂
  Er på min 3 snusfri dag etter å ha snust 1 boks til dagen i flere år.
  Ville bare høre hvordan det gikk 🙂

   • anna skriver:

    Weee 🙂 Så bra!
    Jeg er nå på min 8 dag. Skal aldri begynne igjen. Fytti
    Matlyst til tusen og urolig søvn. Menmen, det går bedre fra dag til dag. Vi er gode og snart er alt som før. Herlig å slippe de ekkle putene 😉

 2. kristinaandersen skriver:

  Så nydelig tankegang, Silje! Det er forresten funksjoner i appen der du f.eks kan trykke for å spare pengene du ellers ville brukt på ting som brus,matpakke,buss..osv.. Utrolig hvor mye slike summer til slutt kan bli 😀 Ønsker deg lykke til med sparingen, tenk så gøy når 50års dagen kommer <3 Klem!

 3. Lina skriver:

  6000?! På flybilletter til London? Det er helt sykt dyrt! Aldri betalt mer enn 1000kr, uansett når på året jeg har dratt

 4. kristinaandersen skriver:

  La meg forklare 😀 Du kobler den til brukskontoen din, altså visa-kortkontoen. Så trekker den ønsket beløp daglig eller en gang i uka, eeeeller mer sjeldent om du ønsker det. Jeg har satt den på autotrekk hver mandag 🙂 Hvis du f.eks dropper å kjøpe matpakke en dag, trykker du på dette ikonet og den sparer 45 kroner for deg. Og om du angrer: så kan du selvfølgelig overføre pengene tilbake. Klem!

 5. Linn skriver:

  Det eneste negative slik jeg ser det, er at det er en latterlig dårlig rente… At pengene må oppbevares i Storebrand med en rente på 0,2 %. Går det an å bruke appen og ha pengene i Storebrand slik man må, for deretter å flytte pengene over i annen bank før årsskiftet for å få rentefordeler? Det kommer jo an på vilkårene for den kontoen pengene må stå på i Storebrand, så vet du hva de er? Klem til deg <3

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Linn! Dette vet jeg ikke nok om :/ MEN! Du kan ta ut pengene akkurat når du vil, og du får de da tilbake til din konto 🙂 Klem!

 6. kristinaandersen skriver:

  Hei G! Alle kommentarer er sluppet igjennom 🙂 Skriv gjerne igjen hvis det er noe du føler du mangler svar på?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *