2019 ER MITT ÅR

Et helt nytt år med blanke ark ♥ Jeg har nok aldri gledet meg mer til en ny start! Optimisten i meg hadde trodd jeg skulle fly opp av senga første januar og bare sky it the limit, lets get iiiit guuurl. Men slik er det ikke, jeg er fortsatt ganske tappet og dessverre enda sykemeldt, men nå 50%. Dette skal heldigvis ikke dere merke noe til, for oppdatering av bloggen skal gå som normalt.
Tenk at jeg nå har vært borte herfra i nesten to uker? Det har ikke skjedd på de elve (!) årene jeg har blogget, men nå som jeg først har prøvd å logge helt av – blir det så absolutt ikke siste gang. Det å våkne opp på julaften og faktisk ha tid til å se askepott og spise rømmegrøt til frokost med familien uten å tenke på laptop eller kamera var mildt sagt helt magisk. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en jul som jeg slappet så av og bare var helt tilstede uten å tenke jobb som jeg har vært i denne. Så i årene fremover tenker jeg å holde julen fri fra jobb, kanskje ikke så lenge som nå – men fri i minst en uke planlegger jeg å unne meg hver eneste desember. Anbefales! Det er en grunn til at vi har ferier og helligdager, og skal jeg klare å være på mitt beste i denne jobben i årene fremover, så må jeg også ta meg pustepauser i blant. Men, nå blir det lenge til neste gang! For batteriene er sånn halvveis ladet og motivasjonen er tilbake, og det er en følelse jeg har savnet.

MINE MÅL FOR 2019 💫

Være snillere mot meg selv og sette meg selv mer først. Tenke på hvem og hva som gir meg glede og energi, og ikke kreve fra meg selv at jeg skal hoppe opp av senga 06.00 syv dager i uka for å rekke gjennom alt i denne verden. Nå er jeg ferdig med å snu alle steiner for at alle andre før meg selv skal ha det bra. 2019 skal være mitt år.

Melde meg på hot yoga og dra minst en gang i uka.

Finne meg en ny hjertesak jeg kan jobbe frivillig med én dag i uka. Jeg vurderer å bli støttekontakt for vanskeligstilt ungdom, eller ungdom/barn med sykdom. Gi personen en dag i uka med glede, trygghet og oppturer, hvor vi bare er sammen og koser oss skikkelig.

Slutte å snuse. Her har jeg allerede tjuvstartet og har vært snusfri i ni dager.

Ha fokus på karrierebygging, god helse, meg selv og tid med de som betyr mest.

Være mer spontan og oppføre meg mindre som en 70-åring. Helt seriøst, jeg har vært verdens mest pliktoppfyllende og seriøse menneske de siste to årene. Og det er jeg drita lei av. Så planen for dette året må bli å si mer ja, leve litt mer spontant og ta tilbake litt av 23 år gamle Kristina som alltid var med på alt.

Gjøre én ting for meg selv hver dag som gjør livet litt bedre.

Ta en avgjørelse på om jeg vil bygge drømmehuset eller investere i en leilighet nummer to.

Do something today that your future self will thank you for.

Disse ordene har jeg hengt opp på kontoret mitt, og jeg har planer om å leve etter de hver eneste dag dette året. En ting hver eneste dag, som vil gjøre dagen eller dagene i fremtiden litt bedre. Fine ord å følge tenker jeg Jeg har flere ønsker og drømmer for 2019, men enn så lenge så deles de ikke flere steder enn i min private dagbok. Det er godt å være tilbake igjen, fine dere. Jeg har savnet dere masse! Hvordan har din jul og nyttår vært?

55 kommentarer på “2019 ER MITT ÅR

 1. Marthe skriver:

  Hei, Kristina! Så deilig med litt fri, det trenger alle av og til:) Det er viktig å ta vare på seg selv, og med en hektisk timeplan er det ikke alltid så lett kanskje. Lev for de gode stundene og kutt ut alt som kun tilfører negativ energi. Det er i alle fall noe jeg skal bli bedre på i 2019:)

  • kristinaandersen skriver:

   Lev for de gode stundene og kutt ut alt som kun tilfører negativ energi. <3 Fine ord Marthe, de skal jeg ta med meg 🙂

 2. beate skriver:

  Hei fineste!<3 Sååå godt å ha deg tilbake! 😀 Og selvfølgelig behøver du som alle andre litt ferie! Sååå klinkende klart!!! <3 Tanken blir tom innimellom og da må man selv ta ansvar (desverre…eller ikke ;)) og fylle den opp igjen!<3 Jeg hadde den beste julen på lenge! Mer familietid, vært lite av det de siste 12 år!!! :O Much needed indeed!!!<3 Ønsker deg en fin dag skjønne deg!<3 Godt nytt år, håper virkelig det blir et nydelig år for oss begge! Trenger det sårt jeg også! %"#!&/%(/
  STOOOOR klem til flotte, nydelige, hærlige deg!<3<3<3

  • kristinaandersen skriver:

   Heeelt sant det du sier skjønne deg 😀 Og så godt å lese du har kost deg i julen, Beate!! Gigaklem til deg <3

 3. Sara skriver:

  Så koselig å høre fra deg igjen Kristina! Jeg ble så glad for at du fikk tatt deg ordentlig fri i julen:)) Det trenger alle tror jeg!
  Godt nyttår og fortsatte god bedring:)

 4. Emilie skriver:

  Godt å «ha deg tilbake»! Begynte å lese bloggen fast for noen måneder siden, og det du driver med gir meg inspirasjon, motivasjon og en liten hverdagsglede! Så TAKK

 5. Anita T skriver:

  Skjønne gode deg ❤️ Så godt å ha deg tilbake, og jeg må si at du stråler av energi gjennenom dette innlegget. Så fint at du skriver hvordan du skal ta vare på deg selv mens du ballanserer jobben din. Vi trenger sånne gode forbilder som deg, Ida og Belinda i denne ellers overfladiske industrien som dere er en del av ❤️Takk for masse god inspirasjon!

 6. Charlotte skriver:

  Så kjekt at du endelig er tilbake – har savnet oppdateringer fra deg <3 Håper du fort kommer deg i formen og energien, unner deg en god start på det nye året. Fikk en litt kjedelig avslutning på året med nyrestein og diverse, så jeg er veldig klar for å gjøre 2019 til mitt år også. Vi skal naile 2019, rett og slett, haha <3 Gleder meg veldig til å følge deg videre – du inspirerer og motiverer stadig. Skal ta til meg flere av ønskene dine for 2019, fine og viktige. Stooor klem <3
  http://www.charlottetunes.no

  • kristinaandersen skriver:

   Neeei så kjedelig Charlottemor!! Er du bedre i form nå? Nyrestein er noe herk, ei god venninne av meg ligger på sykehuset nå med det samme 🙁 Sender deg gode tanker!! Og godt nyttår, 2019 skal bli fint <3 Klem!!

 7. Anna Justyna skriver:

  Hei Kristina! Jeg tilbrakte jul med familien i Polen, mine venner, og i helgen 2018 i polske fjell i Zakopane med venner (snowboard). I dag går jeg tilbake til Norge og i morgen for å jobbe. Jeg håper at 2019 vil være lykkelig for deg, og du vil implementere alle planer – jeg ønsker å gjøre det også. Mye helse og en fin dag! 🙂 <3

 8. Ina skriver:

  Hvordan takler du savnet etter ritualene mtp snus? Er selv «snusfri» på 6. dagen etter å ha prøvd flere ganger, men ender alltid opp med å klikke fullstendig. Føler det psykiske med å ha noe under leppa er verst

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg KLIKKER fullstendig, tro meg. Lå å hylgråt i to timer inatt, og sliter seriøst med å forstå om jeg er deprimert på ekte eller demprimert over snusen når disse anfallene kommer :/ Helt fryktelig! Etter erfaring blir ting MYE bedre etter to uker, så jeg vil bare si du må holde ut <3 Og fishermans friend med mintsmak er gull å putte under leppa, try it 😀

 9. Marie skriver:

  Så koselig at du er tilbake igjen og at du har hatt en fin juleferie❤️ Men husk på en liten ting, det er ofte ikke slik at de som jobber julen nødvendigvis velger dette selv! Mange må jobbe for å holde hjulene i AS Norge i gang!

 10. Jenni skriver:

  Godt nyttår fineste Kristina. Selvsagt skal du unne deg juleferie, skulle bare mangle. Fine ønsker for 2019 – bare å fokusere så blir nok disse ønskene innfridd. Hadde vært interessant å høre nærmere om hvilken / hva slags ting du tenker å gjøre for deg selv hver dag for å gjøre livet bedre. Bare som tips hvis du ønsker å dele etterhvert. Tidsklemma har jo lett for å ta bort slike ting fra de fleste av oss. 2019 er året jeg også ønsker å fokusere på de små tingene i hverdagen som gir styrke og energi. Med de beste ønsker for det nye året gir jeg deg en en god nyttårsklem

 11. kristinaandersen skriver:

  For en fantastisk koselig kommentar, tusen takk Mary! Skal uten tvil bli flinkere til å ta noen fridager her og der dette året, på lik linje med alle andre <3 Bedre å lytte til kroppen før det er for sent, som du opplevde selv :/ Sender deg stor klem!! Og happy new yeeear 😀 Klemsi!

 12. Aina skriver:

  Så hyggelig å ha deg tilbake.Du fortjener også å koble av og bare være tilstede der og da. Det tror jeg vi alle bør tenke på. Jula gikk så fort og vi hadde så fine dager. Rart å levere vesla i barnehagen igjen, og dra tilbake på jobb selv. Jeg har selv satt meg noen små mål for 2019. Og ett av dem er å være mer tilstede i nuet,

 13. Ingvild skriver:

  Heii! Veldig random, men kom til å tenke på deg når jeg så film i kveld! «Like father» heter den. Såå fin, også er de på cruiset og badestedet i Jamaica som jeg husket du har vært på(?) haha! Bruker mange av dine filmtips, så ville tipse tilbake hehe 🙂
  Godt nyttår!

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg har sett den! Tiidenes reklame for Royal Caribbean den filmen, haha 😀 Var så gøy å se alle favorittstedene mine, skikkelig koselig film! <3

 14. S skriver:

  Vil liksom ikke være negativ når jeg elsker deg som blogger.Men.føler jeg har hørt dette fra deg før ogandre bloggere,og blir nesten litt kvalm av sånne utsagn. For ja,nytt år,men livet kan man ikke planegge. Jeg og føler at dette skal være «mitt» år hver eneste år,og føler de fleste bloggere sier dette hvert år.og hvert år blir jeg skuffet over mine egne prestasjoner. Men jeg vet jo bedre. Ja,året kan være bedre enn fjorårets,men så mye kan skje. Jeg har en veldig gammel morfar,den eneste jeg har igjen av besteforeldre. Vet jo innerst inne at sist besøk kan være aller siste. Derfor, man aner ikke hva året bringer og jeg synes ikke man skal legge så sykt store forventerninger til seg selv om at dette er året mitt. For ja, livet gir deg sykt mye utfordringer. Mye bra,mye dårlig. Sånn er livet

  • kristinaandersen skriver:

   Livet går opp og ned, noe voldsomt i blant.. Men å tenke positivt hjelper meg i perioder som er tøffe, derav håper og tror jeg det beste om dette året. Nedturer VIL selvfølgelig komme, for sånn er jo bare livet 🙂 Sender deg en klem, S!

 15. Therese skriver:

  GODT NYTTÅR, Kristina! Herlig å ha deg tilbake <3 Både på blogg og podcast. Det som er fint med podcastene deres er at de får meg til å reflektere i ettertid. Jeg har tenkt på dette du sa om at vennene man velger å ha nærmest bør være de som ikke bare er der i nedturer, men også gleder seg sammen med deg i oppturer. Her har jeg hatt noen erfaringer motsatt vei – at jeg gjerne har hatt lyst til å glede meg sammen med de det gjelder, men at de har «glemt» vennene litt i de periodene slik at de ikke blir involvert. F.eks. når det gjelder en ny kjæreste. Så det er lurt å tenke på det når man er i en god periode, involvere de du er glad i til å ta del i det sammen med deg.
  Jeg har forresten et lite ønske til pod.. Jeg forstår det sånn at pappaen din ikke er din biologiske pappa, og at Belinda har bonusbarn. Tror du at dere kan finne en måte å snakke om erfaringer ifht. dette uten å bli for personlige? Jeg har møtt en med barn litt, som er nytt for meg i den prosessen. I tillegg er jeg spent på erfaringene fra din side. Det er jo ikke sånn at det er samme blod som gjør at man er familie.
  Ellers er det gøy å lese om målene du har satt deg, og jeg gleder meg til å følge deg på veien!

  • kristinaandersen skriver:

   Det er så hyggelig å lese at podden får deg til å reflektere og tenke i etterkant Therese 🙂 Og så enig i det du sier, vi må huske på hverandre – også i gode tider. Deeeet er så viktig!! Skal høre med Belinda om dette er noe vi kan ta opp ila januar, fint og viktig tema 🙂 Klem!

 16. Lisa Marielle skriver:

  Åååå, Kristina <3
  Herregud som jeg har savnet deg! Fikk seriøst tårer i øynene da jeg så innlegget ditt… Håper virkelig at du har hatt en deilig og avslappende jul, fineste <3 Du fortjener å "koble ut" som alle andre, men må ærlig innrømme at jeg er veldig glad for å ha deg tilbake også 😉 Hvordan er formen din? Ønsker deg kun det beste dette året med masse kjærleik og jeg heier på deg av hele mitt hjerte 🙂 Hurra for 2019, nytt år, blanke ark, masse motivasjon og nye muligheter! Gleder meg til å følge deg videre og sender over en god klem til deg & Milo <3
  PS: You look amazing og håret ditt er ELSK!

  • kristinaandersen skriver:

   Herregud så skjønn du er, blir jo helt rørt 😀 Koselig å være tilbake her, mildt sagt <33 Formen er ikke den beste, mye styr med armen – men jeg prøver å være positiv 😀 TAKK for så fine ord og heiarop, Lisa Marielle. Lesere som deg er GULL!! Stor klem <3

 17. MB skriver:

  Skal sies at jeg har klikket innom bloggen din et par ganger selv om jeg har vist at du har tatt juleferie og er sykemeldt, men savnet etter deg har bare vært der. Det er nok en vane for meg å klikke innom her hver dag, og derfor har det bare blitt sånn.
  Veldig koselig å ha deg tilbake igjen. Satser på at 2019 blir ditt år, du fortjener i hvert fall et godt år. God bedring! Stor klem.

 18. Elise skriver:

  Godt å ha deg tilbake! Etter podcasten fikk jeg et helt annet inntrykk av deg, så du har rett, mennesker vil ha det nære og naturlige. Skrev selv ned nyttårsforsett, og første jeg skrev var helt likt ditt – haah! Altså omgi meg med bra mennesker, og sette meg selv først. 2018 kan gå og legge seg, nå er det 2019 og jeg har aldri skrevet nyttårsforsett før men følte virkelig skikkelig motivasjon og glede nå og ville få det ned på papiret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *