GOD JUL, VERDENS BESTE DERE

Jeg stikker snuten innom for å si tusen takk for all støtten dere har gitt meg, og skrive noen ord til dere. Jeg har nå etter samråd med lege, blitt sykemeldt 100% til etter jul. Det er veldig leit, men akkurat nå må det bli sånn. Jeg er helt ærlig ganske nedkjørt mentalt over mye vondt stress, og har det ikke veldig fint akkurat nå. Gipsen kom som ønsket av på torsdag, men armen min var dessverre dårligere enn forventet. Jeg hadde liksom trodd at det skulle gå fint når bare gipsen kom av, men faktisk så ønsket jeg å få den på igjen, ironisk nok. Om jeg ikke klarer å trene den bedre med hjelp av meg selv og fysio så blir det operasjon på nyåret, så akkurat nå trenger jeg å samle krefter hvis det skulle skje og bare finne tilbake til den gleden jeg vanligvis har med både jobb og livet generelt. Jeg er så irritert på meg selv for å ha blitt kastet av den hesten, og for at det skulle få så store følger. Hvis jeg første skulle brekke noe, kunne det ikke bare vært et normalt brudd? Hehe.. Jeg prøver å le litt, fordi når jeg først har uflaks så smeller det ofte så sykt for meg. Alt i alt skal prøver jeg å tenke at jeg ikke skal klage, fordi det finnes mennesker som virkelig kjemper en kamp der ute. Jeg er bare så lei av at hånda aldri viser bedring, etter fem ekstremt tunge uker hadde jeg håpet på en opptur. Men slik ble det ikke, så nå skal jeg roe helt ned, følge beskjedene jeg får og ikke stresse meg opp med å måtte levere på jobb slik jeg har gjort. Jeg burde blitt sykemeldt for lengst, noe jeg vet – men nå føles som en bedre timing, da jeg uansett ønsket å logge av i julen og ikke har ønsket å svikte dere i desember.
Jeg vil si tusen takk for at dere alltid er her, og har vært en så enorm glede for meg de siste ukene. Det er alltid gøy å logge på bloggen, det er bare fine ord og glede som møter meg her inne. Jeg er virkelig så sinnsykt glad i dere alle at jeg får ikke sagt det nok! Jeg håper alle klarer å logge av sosiale medier litt nå i julen, fokusere på å være tilstede og ikke bruke tid på å drukne i andre sine liv. Julen er så fin! Og for meg handler den om å bruke tiden med alle man er glad i. Nå venter noen fine og rolige dager sammen med de som betyr mest, og det ser jeg virkelig frem til.
God jul og god nyttår, verdens beste dere! Jeg er tilbake med nytt krutt den tredje januar, og uansett hva som skjer så skal 2019 bli det beste året noen sinne. Jeg gleder meg til å komme tilbake med et brak, med ny giv, glede og motivasjon! Riktig god jul alle sammen!! Gigaklem fra meg ♥

37 kommentarer på “GOD JUL, VERDENS BESTE DERE

 1. Ivana Hamre skriver:

  Masse god jul skjønneste Kristina!! Utrolig trist å høre med hånden din, får håpe du blir bedre til nyttår!! Gleder meg til å følge deg videre inn i 2019! Klem fra fast leser <3

 2. Tonje skriver:

  God jul kjære deg. Kos deg masse og slapp av med familien. Livet er fult av oppturer og nedturer. I 2017 mister jeg min mamma og hadde et veldig tungt år. I år har jeg blitt mamma selv, og gleder meg til å feire jul med min lille prinsesse. Håper du får en flott jul vakre deg.

 3. Astrid skriver:

  God jul vakre deg ❤️ Håper du får samlet krefter i julen og er tilbake igjen sterkere enn noen sinne på nyåret! Ønsker deg og dine ei fin juletid. God bedring ❤️

 4. E skriver:

  Riktig god bedring, Kristina! Håper du får en skikkelig koselig jul og at du klarer å slappe helt av å bare nyte nå som du er sykmeldt. Også ønsker jeg at 2019 skal bli ditt år på alle måter. Takk for at du er den du er og klarer å være seg selv. Det er en bragd i bloggverden. Og jeg skjønner at mange sliter med det. Du er et stort forbilde, både for oss lesere og burde også være det for andre bloggere. Så Kristina, ha en riktig god jul og et fantastisk nytt år!

 5. beate skriver:

  Hei skjønneste Kristina!<3 Ønsker deg en riktig god jul!<3 Håper du klarer å holde deg så positiv du kan, selv om det er veldig tøft nå!<3 Ønsker 2019 blir helt nyyydelig for deg, det fortjener du virkelig!<3 Jeg digger deg sååå, er stor trofast fan!<3 Hører seff på podden deres også! Sååå bra altså!<3 Store varme juleklemmer til fineste deg!<3<3<3

 6. Rebecca skriver:

  God jul, og fortsatt god bedring til deg, vakre! Du fortjener virkelig all hell og lykke på din vei. Du er en stor inspirasjon i hverdagen, og det er et must å klikke seg inn på bloggen din. Feelgood all the way <3
  Stor klem fra Rebecca

 7. Mette skriver:

  Huff så leit å høre om armen din ♡ tror at alle vi håpet at den skulle bli bedre etter at gipsen ble tatt av, men nå må du bare ta en plan B – sykemelding er helt på sin plass, og å logge av sosiale medier hørtes deilig & godt ut… Krysser fingrene for at du slipper operasjon og at armen går seg til i løpet av noen uker ♡ ♡ ♡
  Her hos meg blir det juleferie fra i dag, skal ikke gjøre noe spesielt – bare nyte dagene med ting som gir meg ro og glede, mimre litt om året som har vært, både på godt og vondt – og ikke minst legge nye planer for det nye året som snart kommer ✨ ★ ✨
  Ta deg en velfortjent juleferie og kos deg masse fineste Kristina – vi er her vi når du er tilbake på nyåret en gang. Takk også for så fine blogg innlegg, det er bare en fryd å titte inn til deg & herlige, fine podcast`er ★ Stor klem sendes din vei, med et ønske og en riktig god jul & et riktig godt nytt år til deg og dine ★

 8. Mia skriver:

  God jul Kristina! Har alltid følgt deg på bloggen, men etter podden deres kom har det blitt enda mer gøy. Føler jeg ser deg mer som person og det er veldig veldig positivt! ❤️ Kos deg masse med familie, synes du fortjener en ferie✨

 9. Siren skriver:

  Håper du får en utrolig fin og god jul med familie og venner!! Ønsker deg alt godt nå i julen og på nyåret! Krysser fingrene for at du slipper å opperere.

 10. LH skriver:

  Kjære Kristina, jeg sitter nå og hører på årets siste pod, og jeg får så vondt inni meg. Hadde jeg bodd i Kristiansand så hadde jeg faktisk strukket ut en hånd og gitt deg en stor klem <3 Du fortjener mennesker i livet ditt, som unner deg alt godt og som vil heie deg frem i din suksess. Jeg håper 2019 blir et år som smiler til deg <3
  Jeg har selv opplevd å få venner jeg trodde var genuine, dessverre ble de vennskapene fort overfladiske da jeg ble syk og ikke hadde energi og overskudd til å delta i diverse arrangementer.
  Ha en fredfull og velsignet jul, og et godt nytt år 🙂

 11. JS skriver:

  Kjære Kristina! Det var trist at armen ikke er blitt bra! Men ordner deg nok tilslutt! Nå må du bare kose deg med familie og venner. Takk for ant du har delt i 2018. Morsomt å følge deg. Spesielt poden til deg og Belinda. Jeg har startet å høre på episodene på nytt 😉 god jul Kristina! Du er ei flott jente!

 12. Madeleine skriver:

  God jul, skjønne deg ❤ så leit med hånda, men det kommer til å gå bra. Vær tålmodig ❤ Jeg er glad det var hånda du brakk og ikke nakken da du falt av hesten (viktig å se ting i perspektiv), selv om jeg skjønner at det er driiitirriterende med hånda.
  Ta den tiden du trenger og 9røv å nyt julen. Gleder meg til å følge deg i 2019❤❤

 13. Karianne skriver:

  God jul, fineste Kristina!
  Håper du får hentet deg inn igjen i julen, og at ting blir bedre fort!
  Du er en herlig jente, og er en fryd å følge. Ta vare på deg selv, og ta hensyn til kropp og sinn!
  Klem <3

 14. Julianne skriver:

  Kjære Kristina!
  Jeg kommenterer aldri på bloggeres kommentarfelt men er det noen som fortjener en kommentar er det deg har jeg funnet ut. Makan til gledesspreder skal man lete lenge etter, og klart man går på en smell alle og enhver, men husk det at alt ordner seg, og er det ikke i orden så vil det bli det med tiden. Ønsker deg alt godt, fokuser på alt og alle du har rundt deg, det kan bare gå en vei nå, oppover!! Stå på videre frøken strøken. Mange klemmer fra meg 🙂

 15. Hanne skriver:

  God jul nydelige du <3 Nyt julen med familie og venner. Elsker podcasten din og gleder meg allerede til dere er tilbake på podden! Tøft av deg å være så ærlig både på bloggen og podcasten.

 16. Kristine skriver:

  Ønsker deg en riktig god jul og et fantastisk nytt år, fine Kristina <3 Og så håper jeg inderlig at du greier å senke skuldrene, samle energi og ta vare på deg selv i tiden fremover. Fortsatt god bedring og takk for alt du har gitt i året som har vært <3 Varm klem

 17. Lin skriver:

  God jul til deg og ta vare på degselv nå -hør på de som vet <3
  Ønsker deg god bedring og at tiden som logget helt av vil gjøre det utrolig godt <3 Massevis av gode tanker og klemmeting til deg nyyyyyt, spis god mat og ha det aller best med familien din <3 GOD JUL <3

 18. Anja skriver:

  Masse god bedring til både arm og hode. Jeg skadet meg i sommer på en tragikomisk måte og fikk en alvorlig sjelden skade. Så kjenner på den frustrasjonen og smerten. Men man må stå i det så godt man kan og så blir det bedre etterhvert, uansett om man må operere eller ei. Ta en dag av gangen og kos deg.
  God jul skjønne deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 19. Siv Renate skriver:

  Så leit Kristina. Trist å høre. Håper det går din vei fremover og at armen kan bli bra av seg selv uten operasjon. Husk og slapp godt av med familie, og kos deg så godt du kan i disse juledagene.
  Du har gjennom hele tiden vært kjempe dyktig på å levere mange blogg innlegg. Er så gøy å lese alt du skriver 🙂 Så du skal ikke ha noe dårlig samvittighet..
  riktig god jul og et godt nytt år:-) klem fra fast leser❤️

 20. Saraw skriver:

  God jul og riktig god betring! Takk for alle glede du sprer! Det er alltid så forfriskende å klikke seg inn på din blogg.

 21. Anna skriver:

  God jul Kristina ❤️ Har tenkt sånn på deg i det siste, men håpa du kosa deg masse i jula! Du er rååå og eg gleda meg til nyåret, you go girl!! ❤️

 22. Ella skriver:

  Hei. Ønsker deg en herlig høytid og håper motivasjon og glede dukker opp på nyåret.
  Ville bare si jeg som deg brakk noe for første gang i år. Jeg brakk ryggen og kunne like gjerne havnet i rullestol som ikke. Etter operasjon var jeg oppe og gikk igjen og jeg er nå 100 prosent tilbake i både jobben og livet.
  Det ordner seg! Vet det kan være vanskelig å tenke sånn noen ganger, men tenk på alle de flotte menneskene rundt deg som heier på deg hver dag og er stolte og glad i deg. Det hjalp meg.
  Igjen, god jul og godt nytt år.
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *