CHRISTMAS WEDDING PLANNER

Søndag og nytt julefilmtips! Denne så jeg for noen dager siden, og den var så skjønn at jeg følte meg forelsket i et lite sekund selv, hehe. Med andre ord: dette er en skikkelig jentefilm ♥

SUNDAY MOVE TIP

Christmas Wedding Planner finner du på NetFlix, som må være årets beste sted å finne nye julefilmer. De har så mye gøy, nytt og annerledes! Denne filmen handler om superskjønne og noe distré Kelsey Wilson, som endelig får sitt første oppdrag som nybakt bryllupsplanlegger. Bruden er ingen ringere enn kusinen hennes, som også er Kelsey sin beste venninne. Brått dukker eksen til kusinen opp på forlovelsesfesten, og gir beskjed om at han er leid inn som privatetterforsker for å finne ut om forloveden til Kelsey har noe å skjule. Skal Kelsey gå med på å hjelpe han? Og har forloveden virkelig noe å skjule? Det får du vite om du snurrer filmen, denne var såå koselig! ✨🎅🏼

14 kommentarer på “CHRISTMAS WEDDING PLANNER

 1. Elena skriver:

  Denne så jeg faktisk i dag tidlig. Var helt tilfeldig, hadde aldri hørt om den før. Men ble positivt overrasket. Romantisk og julestemning. 😀

 2. Iselin skriver:

  Så gøy at du også likte den! Jeg så den forrige helg, og syntes som deg at den var søt. Rett etterpå leste jeg en sak i en nettavis om at denne var kåret til tidenes dårligste film. Morsomt!

 3. Stina skriver:

  Hæ? Kødde du? Denne filmen va helilt RÆV. Ser du bare trailere før du anbefale? Lukke øynene og peke ut en random tittel? Skjønne ikke

 4. Anette skriver:

  Hei! Jeg måtte bare innom her for å legge igjen en kommentar etter dagens pod. Fineste episoden hittil! Deres podcast har seriøst vært et lite høydepunkt hver uke, og jeg håper dere fortsetter med den i lang lang tid. Jeg virkelig digger dere begge to. Og jeg synes dere var helt rå som åpnet dere så veldig i den siste episoden, og særlig du Kristina. Jeg kan virkelig ikke forstå at det finnes folk som ikke vil ha deg i livet sitt. Du er bare helt fantastisk. ❤️ Gleder meg allerede til 8. januar!!

 5. Victoria skriver:

  Denne synes jeg også var ganske dårlig haha! Veldig mye overspilling, men det er jo typisk amerikanske filmer. Ellers er jeg enig med deg, finnes så mange fine julefilmer på Netflix <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *