FRA SVART TIL BRUNT

Annonse i samarbeid med Studio Alf Kristiansand.


↑ FERDIG BEHANDLET MED LYSERE HÅR

Som maange av dere allerede har lagt merke til (og gitt skryt for!), så har jeg lysnet håret mitt. Jeg er så fornøyd! De siste to årene har jeg faktisk hatt svart hår, og jeg vet ikke en gang hvordan det skjedde. Har en liiiten misstanke om at det gikk galt når jeg begynte å trylle med hjemmefarging for å fjerne etterveksten to ganger i måneden, hehe. Jeg har sagt til frisøren min Elaine maange ganger at jeg vil bli lys, men hun kjenner meg heldigvis såpass godt at det å gjøre meg blond på en dag var uaktuelt. Da får jeg panikk, og farger det mørkt igjen innen uka er over. Throwback til 2014 😂 Så vi ble enige om en mellomting. Fjerne den harde, svarte fargen og lysne meg til mellombrunt. Slik har jeg hatt håret i tre uker nå og jeg eeelsker det! Føler det ble så mye mildere til ansiktet mitt og jeg ser mindre hard ut, om du skjønner hva jeg mener? Litt mer naturlig, så slipper jeg bli gal over hvit ettervekst og svart hår.
Vi avfarget det først en gang, men så brakk jeg armen og vi fikk ikke gjort det ferdig med striper før nå. Det første bildet under her er for syv uker siden. De andre er tatt denne uken. Jeg var livredd for å slite ut håret mitt av dette, men utrolig nok er det ingen forskjell på håret. Elaine brukte Olaplex i hele prosessen, og Olaplex er livets gave til håret – sånn seriøst! I tillegg bruker jeg shampoo, balsam og hårkur fra dette merket hjemme, og håret har utrolig nok aldri vært friskere. Om du har farget, bleket, eller skadet hår, så er Olaplex helt genialt. Et lite tips! Det vi har gjort med håret mitt: avfarge hele håret en gang for å miste den svarte fargen, farge håret opp i en mørke brunfarge, stripe med lysebrune stiper for spill og ta et kaldt skyll etterpå.

Før, med svart hår.

Etter. En mildere mørkebrun farge med lysebrune striper.

Fineste salongen i byen!

Stjerna mi Elaine, verdens snilleste jente og flinkeste frisør.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Dette bildet føler jeg viser den nye fargen skikkelig godt, og jeg kunne ikke vært mer happy for hvordan det ble. ♥ De siste åtte månedene har jeg gått til Studio Alf Kristiansand, og jeg elsker den plassen så mye at jeg ofte går inn bare for å henge litt med jentene der… Haha! De er så flinke, og jeg er så takknemlig for å også ha fått så mye hjelp etter jeg brakk armen. En gang i uka har jeg fått vasket og flettet håret der, og det betyr sykt mye for å føle meg litt freshere i en noe kjip periode hvor jeg ikke klarer å fikse håret selv. Så, hva syns dere om min nye look? Jeg er såå fornøyd!!

23 kommentarer på “FRA SVART TIL BRUNT

 1. beate skriver:

  Hei fineste!<3 Åååå, så nydelig det ble! Passet deg mye bedre!<3 Og mye mer praktisk i.f.t ettervekst ja! Ønsker deg en aldeles flott jul! Det har vært en tøff tid for deg stakkar søte!<3 Du fortjener all lykke og hell nå!<3 Digger deg! Stor klem fra fast følger gjennom mange år! Og hører seff på podden! Råååbra!<3<3<3

  • kristinaandersen skriver:

   Tuusen takk Beate 😀 Gøy med en forandring!! Håper på lettere tider fremover, så takk for så fine ord <3 Ønsker deg en fin tredje søndag i advent! Klem

 2. Kristina skriver:

  Har alltid tenkt du burde farge det brunt og ikke ha det så hardt med det svarte. Sykt fint dette ble!! Aldri gå til svart igjen

  • kristinaandersen skriver:

   Marianne er så busy at hun «trengte» meg ikke lengre. Men vi er selvfølgelig fortsatt gode venner og jeg så henne sist forrige fredag 😀 <3

 3. Lisa Marielle skriver:

  *GOALS*
  Det håret ditt ass, Kristina! Det er virkelig helt fantastisk og den nye fargen kler deg utrolig godt <3
  Jeg har knasket HairLuxious en liten stund nå og kjøpt Olaplex produktene i julegave til meg selv, så håper det skjer mirakler med mitt håpløse hår etterhvert også 😉
  Kan jeg spørre hvordan du bruker hårkuren til Olaplex? Ser at noen tar den i vått hår og andre i tørt hår. Ettersom jeg stoler 110% på deg, så hadde jeg satt stor pris på tilbakemeldingen din 🙂
  Hjertelig takk og varm klem til deg & Milo <3

  • kristinaandersen skriver:

   Krysser fingrene Lisa Marielle, jeg elsker begge deler 😀 Du kan velge selv, bare husk at den skal i FØR shampoo. Selv liker jeg å fukte håret bittelitt. Klem <33

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *