IKKE FÅTT JULESTEMNING ENDA?

Denne desemberen har raaast avgårde i rekordfart! Og det irriterer meg litt, jeg skulle ønske dette var en ekstra lang måned… Haha! I dag tenkte jeg å tipse dere om hyggelige og julete ting dere kan gjøre i helgen, sånn hvis dere ikke allerede går rundt i en konstant julerus slik som meg 🎅🏼😂

THINGS TO DO THIS WEEKEND ✨

♥ Inviter til julekveld hjemme, lag ekte kakao fra bunnen av og snurr julefilm! Tips: hjemme alene 1, love actually, the holiday, christmas chronicles og juleprinsen. Eller ta en skikkelig throwback til barndommen og binge ‘jul i skomakergata’ som du finner på nrk sin nett-tv. Det gjorde vi her om dagen, og det var så koselig at jeg ble helt rørt!

♥ Bygg og dekorer pepperkakehus! Eller sjokoladehus. Dette gjorde jeg i fjor – førstnevnte endte med brannsår av smeltet sukker og full forbannelse, men sistnevnte ble såå fint.

♥ Dra på julemarked! Det skjer garantert noe hyggelig og julete i helgen der du bor. Dette skal jeg idag, og jeg gleder meg såå mye! Pakk deg inn i en varm jakke og gode sko, trask rundt, knask på brente mandler og bare koooos deg.

♥ Julekino! Grinchen går nå og den er så fiiin.

♥ Ha bakedag alene eller sammen med noen du er glad i. Selvfølgelig mens du hører på julemusikk og kommer skikkelig i humør! Gode oppskrifter: peppernøtter, sørlandske kakemenn, gule suksesskjeks og selvfølgelig nutellacookies.

♥ Kom deg på isbanen og dra på kveldsskøyting! Vi har isbane her i Kristiansand og jeg har såå lyst å dra! Tenk så koselig og for en julestemning? Dessverre må jeg vente til neste år, skøyting med en arm tørr jeg ikke en gang tenke på akkurat nå…

♥ Kjøp julestrømpe til foreldre og søsken, fyll de opp med favorittsnopet og overrask de på julaften. Hvor hyggelig er ikke dette? Jeg gjør det hvert år og syns det er såå koselig!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Yey! Håper du likte tipsene og kan komme litt i stemning. Her sov jeg til halv ti i dag og fikk seriøst helt sjokk. Jeg har ikke sovet til halv ti på fem år, haha! Ble sittende hos min fine venninne Marita til langt på natt i går og det var såå koselig. Da var det godt å dra seg lenge denne fredagen og få sovet skikkelig ut. Planen for dagen her er jobb, julemarked i ettermiddag og filmkveld med egen kakaostasjon (!!) ikveld. Jeg døøør! Gleder meg til å dele bilder med dere ♥

19 kommentarer på “IKKE FÅTT JULESTEMNING ENDA?

 1. Lisa Marielle skriver:

  Du stråler virkelig om dagen, Kristina!
  Herrefred, så nydelig du er <3
  Kan jeg spøre hvor du har kjøpt genseren på bildet over?
  Jeg absolutt E L S K E R slike, men finner nesten aldri noen selv 😉
  Hjertelig takk for gode tips – har planer om å fullføre flere allerede denne helgen 🙂
  Ønsker deg en helt fantastisk helg med masse julemagi og julekos <3
  Varm klem fra meg.

 2. Kristin skriver:

  Kristina <3 Ville bare fortelle deg at du har en utrolig koselig blogg, blir bestandig så glad og inspirert når jeg titter innom! Og nå i desember- gosh for en julestemning du klarer å spre! Fantastisk julepyntet hjem du har, det oser julekos gjennom skjermen.
  Vil også si at podcasten til deg og Belinda er ett høydepunkt hver uke, tar meg selv i å le høyt mens jeg triller tur med lille- folk tror sikkert jeg er passelig gal… 😉

 3. Annie skriver:

  Tips til pepperkakehusbygging for å sleppe det varme sukkeret – smelt smørbukk i stedet og bruk til å lime sammen huset med! Blir ikke så varmt, enkelt å «jobbe med» og smaker sååå mye bedre!

 4. kristinaandersen skriver:

  Jeg får flette ei gang i uka hos frisør (Studio Alf Kristiansand) nå som armen er brekt.. De er så snille <3 Klarer ikke gjøre noe selv med håret med gips, så godt å bare få det heeelt bort fra ansiktet 🙂

 5. Sanne skriver:

  Jeg vet ikke om du har fått tipset før, men dersom du skal bygge pepperkakehus og lime det sammen – smelt Smørbukk og bruk det som lim, isteden for stresset med å smelte sukker og rekke å lime sammen før det størkner! Det har seriøst gjort pepperkakehus-baking, montering og pynting til en lek, for det svir seg ikke og størkner ikke på 5 sek slik som med sukker 🙂
  God jul fine deg, gleder meg til å innhente enda mer juleinspirasjon de siste få dagene før jul og din velfortjente pause <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *