JULENS BESTE COOKIES

Gjør dere klare, for her kommer det som uten tvil er verdens beste oppskrift på cookies. Rettere sagt: seige browniecookies, med flytende nutella i midten. Altså, kan det bli bedre? Dette er det beste jeg noen gang har laget og smakt, så gjett om jeg har gledet meg til å dele årets første juleoppskrift ♥

til cirka 36 cookies trenger du:

500 g hvetemel – 700 g brunt sukker –  200 g smør
100 g kakao – 1 ts natron – 4 egg – 2 bokser nutella

slik gjør du:

Start med å ta kakao, hvetemel, brunt sukker og natron i en bolle, og kjør bakemaskinen til det blander seg godt. Smelt smøret og ha dette sammen med ferdigvispede egg i bollen. La bakemaskinen jobbe helt til deingen er fast og tjukk, før du trykker deigen godt sammen og avkjøler den i en halvtime på et kaldt sted under plast. Så! Form deingen til små kuler, som du trykker et dypt hull i, fyller på med 1 ts nutella og tar en liten kule deig til som du legger over som et flatt lokk. Se gjerne bilder under. Legg kakene på bakepapir, og stek nutellacookiesene på midterte rille i ti minutter på 180 grader.

JULENS BESTE COOKIES ⭐️

Når cookiesene kommer ut av ovnen kan de virke uferdige, men la de avkjøle seg – så stivner de til. Det som er så digg med disse sjokoladecookiesene, er jo nettopp at de er seige og myyyke! Oppbevar cookiesene kjøling i en kakeboks, og du kan servere de gjennom hele desember. Julens beste oppskrift, disse måå du prøve! 🎅🏼✨

10 kommentarer på “JULENS BESTE COOKIES

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *