NY BILDEVEGG I STUA

Annonse i samarbeid med Desenio.no


EN FORANDRING I STUA


Jeg har fått meg ny bildevegg! Og jeg er så sjukt fornøyd! Jeg har hatt bilder fra Desenio i leiligheten min i over to år nå, og går virkelig aldri lei. De har så mye fint til en fin pris! Denne gangen fjernet jeg alle de gamle posterne, og valgte å gå for en litt med minimalistisk vri som ikke tar for mye fokus bak sofaen. Hva syns du? Jeg elsker det!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Desenio har en helt genial eksempel-byggevegg du burde sjekke ut! Den lar deg enkelt sette sammen bilder, rammer og postere for å se hvordan de passer sammen. Dette gjør at man kan få et inntrykk av hva som passer i hjemmet, og jeg bruker den hver eneste gang jeg skal bestille nye posters. Og, et lite tips til! Posters til barnerom, herregud så mye fint Desenio har her! En annerledes og gøy ting man kan gi i babyshower, eller bestille selv. Noen jeg er veldig glad i skal snart ha baby, og de fikk to posters i ramme i gave fra meg. En såå koselig ting å gi eller få!

25% RABATT HOS DESENIO.NO

Så, en gladmelding mange av dere har etterlyst! En ny rabattkode hos Desenio. Det er fremdeles tid til å bestille Desenio-posters for å gi hjemmet ditt den koselige stemningen nå før jul eller en fresh ny look til nyåret! Koden KANDERSEN gir 25% rabatt på posters hos Desenio mellom 11 til 13.desember. Koden gjelder ikke rammer ellerhandpicked-/collaboration posters. Håper dere ble glade nååå! Stor klem ♥

18 kommentarer på “NY BILDEVEGG I STUA

 1. Anja skriver:

  Det var kjempe fint. Jeg har pusset opp stuen min nå, og så fornøyd med de 3 bildene mine fra desenio.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Martine skriver:

  Kjempefint! Jeg har nå rett før jul solgt unna møbler på stua, veldig lurt :p har ønsket forandring hjemme, og endelig fått klarsignal til å få selge unna mannens møbler :p skal nå male stua, veggen bak tv-en tenker jeg dempet sort, det er det du har? Hvilken farge har du på de andre veggene? Er så hvitt inne hos oss, klarer ikke bestemme meg for farge! Har standard chi på andre delen av stuen, pluss en vegg dempet sort. Og hvilken TV benk har du? Om det er bestå, hvor stor og hvilke farge og slikt?:)

  • kristinaandersen skriver:

   HAHA! Jeg gjorde akkuraat det samme i fjor. Det er dempet sort på tv-veggen, og vanlig hvit på de andre veggene. Tvbenken er fra ikea 🙂 Tre deler som du ser på bildene. Klem!

 3. Lina skriver:

  Jeg KLARER IKKE podden til deg å Belinda, den er for hysterisk!! Jeg satt å hørte på den på jobb idag, å måtte le høyt flere ganger. (så har jeg lært at jeg kan kun høre på den når jeg sitter helt alene..) Den delen med «Josh», og måten du snakker om mannfolk på, asså.. I cant even. Det er så hysterisk. Du er liksom den gærne dama vi alle egentlig er, men som vi skjuler langt inni oss, for å prøve å virke normale. Du er virkelig mitt spirit animal, og goals når det kommer til både personlighet og utseende. Fortsett sånn! <3

  • kristinaandersen skriver:

   HAHAHA! Jeg ga meg selv sosial angst av dagens podd :p Orker ikke… Glemmer at folk skal høre det jeg sier, haha! Men TUSEN takk gode Lina, blir så glad for sånne tilbakemeldinger <333

 4. Tina skriver:

  Så fine bilder, og fin leilighet:) Lurer på hvor du har kjøpt de fine svarte lampene som henger over sofaen? Evt merke på lampene! Skulle gjerne hatt en slik:) Beklager om du har svart meg på det tidligere. Har spurt en gang før, men finner ikke igjen innlegget!

 5. Hannah skriver:

  Lager du hull i veggen hvergang du henger opp bildene, eller gjør du noe annet smart? Er glad i å gjøre endringer slik som deg, men er så kjipt med en masse hull :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *