DEN BESTE HELGEN

Inneholder reklame for Floyd.


Denne helgen må ha vært årets fineste, jeg har hatt det så fint! På fredag var Susanne på besøk, vi bestilte takeaway og snakket hull i hodene på hverandre i flere timer. Lørdag var jeg med lillebror for jobb og leilighetsvask, før det var julemiddag og filmkveld sammen med Hilde og kjæresten. Og søndag, da var det tid for julemarked med Celina og mitt lille fadderbarn, før jeg møtte familien for pepperkakebaking og hygge resten av kvelden. Helgen kort oppsummert, hehe. Desembers glade dager!

FLOYD’S JULEKALENDER 🎁

Denne jumpsuiten jeg har på meg her er så fiiin, og du finner den her. Helt normal i størrelsen, jeg fikk til og med stappet gipsen under den til en forandring… Haha! Den er superstretcy og har knytebelte i midjen, elsk. Så, et lite og fint tips til dere! Floyd har i år julekalender, hvor du hver dag mot jul får nye tilbud. I dagens luke er det 50% på alle Jenny modeller, jenny-modellen som jeg selv har to av i svart. En jeans som er god i størrelsen, vipper du mellom to – kan du fint gå ned en size.
Nå skal jeg fyke avgårde til Belinda for podinnspilling. Gleder meg, det er som alltid ukas høydepunkt! Vi snakkes snart igjen ♥

16 kommentarer på “DEN BESTE HELGEN

 1. Lisa Marielle skriver:

  Du er så ubeskrivelig vakker, Kristina… Med verdens herligste smil <3 Og leiligheten din er GOALS, får virkelig lyst til å flytte inn med en gang 🙂 Alt er så gjennomført og lekkert. PS: Håper Knollen stikker innom podden neste uke og sprer litt juleglede før jul – hint hint 😉 Haha! Ha en nydelig tirsdag gode du <3

  • kristinaandersen skriver:

   Så snill du er, blir så glaaad <3 Takk for fine ord! Skal se om vi ikke kan få presset inn KnolleBoll 😀 Klem!

 2. Veronica skriver:

  Så fin på håret! Elsker denne looken der håret er gredd/flettet bakover og man får sett hele ansiktet. Har sett denne frisyren på flere bilder i det siste, du kledde det skikkelig 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *