DRØMMEHÅRET ER MITT

Annonse i samarbeid med GoodForMe.


Når jeg ser disse bildene kan jeg oppriktig ikke tro jeg ikke har extensions i. For lengen jeg har fått på håret nå, er nøyaktig like langt som når jeg hadde det som føltes som to kilo ekstra hår klistret i hodebunnen. Jeg er altså så fornøyd at jeg har ikke ord! De siste tre månedene har lengden og tykkelsen virkelig skutt fart, og det er helt vilt at dette kun er  mitt eget hår. Drømmehåret, om det er innafor med litt selvskryt? 🤓😂

Som dere vet har jeg tatt hårvitaminene Hair Luxious i en evighet, og jeg kommer nok aldri til å slutte. Ikke bare vokser håret som gress, men jeg ‘snøss’ mindre og badegulvet blir ikke fult av hår når jeg børster det. Jeg vet jeg har fått en del nye lesere den siste tiden, så jeg tenkte å la dere bli kjent med hårvitaminene jeg elsker i form av litt fakta.

Vitaminene gir raskere hårvekst, sterkere hår og mindre røyting.
Inneholder 27 nøye utvalgte ingredienser og næringsstoffer som styrker håret ditt fra innsiden.
Kundeundersøkelser viser at hele 9/10 som tar Hair Luxious anbefaler dette videre til en venn.
Anbefalt og solgt av Norges fremste frisører.

Hair Luxious er ikke noe du kan ta i en uke og forvente resultater. Her er det viktig for meg å være ærlig, fordi du må ha litt tålmodighet før magien skjer, hehe. Etter min mening så kommer resultatene etter 6-8 uker, men denne tiden går liksom uansett – så det er jo bare til å få startet. Vitaminene må bli gjort til en rutine hver eneste dag, hvor du skal ta to stk i døgnet. Selv har jeg de stående i kjøleskapet sammen med omega 3 og de andre vitaminene mine, som jeg tar daglig sammen med frokost. Jeg har testet hårvitaminer tidligere, men ikke fått effekt nok til at jeg klarte å legge hairextensions på hylla. Nå er det snart ett år siden jeg tok ut håret, og mitt eget har vokst seg lengre og lengre. Jeg er så fornøyd at jeg har ikke ord! Og det er så stas å kunne fortelle om et kosttilskudd som virkelig fungerer og faktisk gir synlige resultater, for nettopp det er det manko på spør du meg.

BESTILL HAIR LUXIOUS HER

Ingen andre hårvitaminer er mer utbredt blant norske frisører enn Hair Luxious, og det forstår jeg godt. Har du lyst å bli like hekta som meg? Nå får du 50% rabatt, bestilling og informasjon finner du her.

34 kommentarer på “DRØMMEHÅRET ER MITT

 1. Trine lise skriver:

  Så fint hår du har! Jeg ønsker så gjerne å teste de, men er redd for at de, selve kapselen er laget av gelatin? Har lest ingredienser, men kommer ikke særlig lenger. Du som har prøvd de, hva er kapselen laget av? Så lenge du kan bekrefte at de ikke er laget av gelatin blir jeg fornøyd! ^^

 2. kristinaandersen skriver:

  Så merkelig å høre, første gangen på to år jeg har hørt at noen IKKE har merket effekt. Men, to måneder? Gi det litt tid til, kanskje du trenger litt lengre tid – hvor fort effekten kommer varierer fra person til person 🙂 Klem!

  • Kortvokst skriver:

   Ja, jeg fortsetter noen mnd til hvertfall. Oppfatta på dere at en ville merke forskjell etter noen uker se. Kjedelig å vente, for jeg vil ha langt hår! Hehe..

 3. kristinaandersen skriver:

  Så kjipt å høre Else! Noe jeg kan hjelpe deg med, så kan jeg kontakte de for deg? Folkene som jobber der er jo supersnille, så her må det skjedd en glipp. Jeg hjelper deg gjerne 😀 Klem!

 4. Kristina skriver:

  Kan være greit å si noe om hvor grustomt de lukter og smaker. Første gang jeg tok de så endte jeg opp med å kaste opp. Og det luktet i hele badeskapet med lokken på. Og kundeservicen deres er elendig… Prøvde å returnere boksene jeg hadde fått siden jeg ikke ville bruke det lengre, de jeg ikke hadde åpnet selvfølgelig. Men det var helt umulig, og måtte ut med 1000kr for dette!! Skjønner du er fornøyd! Men lov å si noe om baksiden med dette firmaet og produktene deres.

  • kristinaandersen skriver:

   Ordentlig kjipt å lese om erfaringen din, Kristina. Jeg eller venninnene mine som selv abbonerer på Hair Luxious har aldri opplevd noe negativt, derfor er det vanskelig for meg å dele en bakside jeg ikke vet noe om. Dette du sier om lukt kjenner jeg meg ikke igjen i litt en gang. Men, kjipt du har en dårlig erfaring med kundeservice.. Glipper og feil kan skje, det vet jeg som selv driver bedrift alt om. Viktigste er at man rydder opp. Send meg gjerne en mail, så skal jeg sette deg i kontakt med Good For Me og sørge for at dette blir ryddet opp i 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Hele næringsinnholdet står på siden, men det JEG mener er mest effektivt er biotin (eeeelsk), jern, sink, krom og selen.

 5. kristinaandersen skriver:

  Brynene mine føler jeg selv er helt krise… Haha! Er IKKE flink til det, men kan vurdere å lage en video når gipsen er av:)

 6. Julianne skriver:

  Jeg har hørt podden deres og hørte at du tar både Hair luxious og beauty bombs tablettene. Jeg er veldig interessert i å prøve begge deler, men så over ingredients listen og det ser ut til at tablettene inneholder mange av de sammen vitaminene. Er dette et problem? Er det ikke fare for et overinntak? Blir så glad og takknemlig om du kan svare på dette spørsmålet og eventuelt ta det opp med good for me hvis du ikke vet det selv.
  Du er ekstremt vakker, og sprudlende, Kristina. Takk for at du er du. Jeg ble anbefalt podden deres av ei venninne, og jeg er seriøst helt frelst. Etter jeg har hørt den, har jeg også blitt fast leser. Er så koselig å følge med på hva du driver med og hvordan du har det. Ønsker deg en kjempefin jul, og er veldig glad for at det går bedre med deg <3 stor juleklem

  • kristinaandersen skriver:

   Takk for så utrolig fine ord Julianne, SÅ snill du er <33 Jeg tar begge deler selv, men skulle jeg MÅTTE velge eeeen av tingene – så ville det blitt Hair Luxious 😀 Klem!

 7. Julie skriver:

  Hei <3 Vil bare si at dagsbehovet for blant annet biotin er 30-100 mikrogram, og bør ikke overskrides 225Ug. Er det ikke da hårreisende at 2 stk tbl inneholder 2500 mikrogram? Det er blant annet gjort studier på rotter der overdoser av biotin kan føre til spontanabort i tillegg til fosterskader.
  Det samme gjelder egentlig med alt vi putter i oss. For mye proteiner = kan føre til skade på nyrene. Overdose D vit = dehydrering, elektrolyttforstyrrelser, skade på nyrene.. Jeg har selv hatt for mye D vit og ble anbefalt å holde meg unna en periode til det normaliserte seg. Vær forsiktig å skeptisk til kosttilskudd. Kosttilskudd er egentlig regnet til personer med mangler og sykdommer som gjør at de ikke kan ta opp vitaminer, mineraler, sporstoffer og energi optimalt.
  Hilsen sykepleierstudent <3

  • Emilie skriver:

   @julie det skal vanskelig gjøres å ta overdose av Biotin. Biotin er et vannløselig vitamin. Det er sikkert en grunn til at de særnorske reglene på nettopp Biotin ble opphevet i fjor. Hilsen lege <3

  • Julie skriver:

   Takk, det visste jeg ikke!
   I og med at du er lege, regner jeg med at du er enig i at unge friske ikke har behov for kosttilskudd verken med biotin eller andre stoffer, med mindre du har et spesielt kosthold eller sykdom som tilsier mangler.
   Klem <3

 8. Marie skriver:

  Får ikke koden deres fra podden til å fungere ved enkelt kjøpt av Hair Luxiou? Det bør jo ikke bare være ment for abonnenter?

  • kristinaandersen skriver:

   Jo, det gjelder for abonnement. Det holder ikke med en boks hvis du vil se resultater, og derfor vil vi ikke ha det på enkeltkjøp 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *