ÅRETS FINESTE JULEFILM

I går så jeg det jeg mener er årets fineste julefilm, og jeg fikk seriøst nesten ikke sove inatt fordi jeg gledet meg så til å tipse dere. Hehe, blir jo så gira! Denne må dere altså bare love meg å se, fordi den var så magisk at jeg nesten begynte å tro på julenissen igjen… ✨🎅🏼

CHRISTMAS CHRONICLES ✨🎅🏼

The Christmas Chronicles finner du på NetFlix, og i mine øyne er den årets fineste julefilm. Filmen hadde så fin og rørende mening, samtidig var den så magisk at jeg fikk lyst å bli et lite barn igjen. Den handler om en familie som en gang var fire, men nå har blitt tre – etter at pappaen til Kate og storebroren hennes Teddy døde i jobben sin som brannmann. På selveste julaften får de vite at mammaen må jobbe ekstraskift på sykehuset, og søskene må motvillig klare seg alene. Teddy har mistet troen på både livet og nissen for lengst, men lille Kate er helt motsatt. Noe motvillig blir storebror med på å sette opp et kamera for å catche nissen i aksjon når han hopper ned pipa, slik at de kan legge det opp på youtube og få millioner av views. Det skal vise seg at Teddy skal få troen tilbake, for plutselig sitter søskenparet i sleden til nissen og blir med på en tur de sent vil glemme. De skal nemlig hjelpe selveste julenissen med å redde julen…
Jeg eeeelsker denne filmen! Herreman så fin den var, og jeg skal se den igjen to ganger til. Minst!! Dra dyna ut i sofaen ikveld, sett frem julegodis og snurr årets fineste film ♥

21 kommentarer på “ÅRETS FINESTE JULEFILM

 1. June skriver:

  Jeg er helt enig med deg!! Denne var så sykt bra, og kjempefin julefilm 🙂 denne kommer nok til å bli sett mer enn 1 gang denne julen, nesten så man begynner å tro på julenissen igjen!
  Tror nok jeg snurrer fine filmen ikveld igjen, sammen med en god og stor kopp med kakao 🙂
  Fin søndag ønskes deg!

 2. R skriver:

  Må også tipse deg om en overraskende god og koselig film av i år; Grinchen som går på kino nå!! SÅÅÅÅ julemagisk og vakker, jeg elsket den og ikke minst følelsen av å sitte i kinosetet og kjenne at dette blir en kommende juleklassiker for meg <3 <3 Håper du vil gå og se den og få samme følelse <3

 3. Anne skriver:

  Herlig! Vi har lik serie- og filmsmak, så om du ikke har sett serien Clique på HBO Nordic, så MÅ du se den! Hadde ingenting å se på, så bare dumpet tilfledig borti denne. Så glad jeg gjorde det! Spennende og «sexy» på en måte. 2 sesonger (men siste episode av sesong 2 kommer først om 6 dager … )
  God søndag videre!

 4. Lisa Marielle skriver:

  Hei Kristina <3
  Har akkurat sett filmen og elsket den! Griner ennå, så kan vel si at tipset ditt falt i smak 😉 Tusen hjertelig takk og ha en nydelig førjulstid videre 🙂 Jeg er SÅ glad for at du føler deg bedre og håper julen din blir like fantastisk som deg <3 Juleklem.

 5. S.W skriver:

  Hei! Elsker bloggen din, og som en serie og filmentusiast som deg vil jeg bare tipse deg om noe! Har du sett «the truth about the Harry Quebert affair»? En norsk jente er i hovedrollen, og vår alles grace anatomy-stjerne spiller motrollen!
  Hilsen blogg og podcastfan❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *