MEG HELE DESEMBER

Har du sett noe så koselig? Slik har jeg det nesten hver eneste kveld i hele desember. Her heter det nemlig ikke jentekveld denne måneden, men julekveld. Og både venner og familie elsker å komme hit, noe jeg selvfølgelig er overlykkelig for. Jul og desember er så kos at jeg har ikke ord!

HO-HO-HO

I dag skal jeg derimot løsrive meg fra dette her, jeg skal nemlig på foredrag med Joshua French. Om jeg gleder meg? JA! Jeg er jo både politi, detektiv og gravejournalist på fritiden min, så dette er midt i blinken for meg. Håper jeg får stille spørsmål, for her er det miiildt sagt mye jeg vil ha svar på. I tillegg til Kongo-saken, så er jeg helt opphengt i blant annet Orderud-drapene for tiden. Irriterer meg grønn over at jeg ikke blir klokere. Hvem har utløst skuddene? Hvem lyver? Og hvem snakker sant? Blir så gal at det er like før jeg adder både hele Orderud-slekta og etterforskerne som venn på facebook for å slå av en liten prat. Hva tror dere skjedde på gården, folkens? Del gjeeerne! Teorier og diskusjoner på ting som dette kan jeg holde på med i timesvis. Så ikveld skal jeg slå meg løs i salen som publikum og glemme alt som heter skam! Notisblokka er med, for å si det sånn 😉

57 kommentarer

 1. Hahahaha! Jeg er også typen som blir mildt sagt reven med har vært obsessed med orderud å birgitte tengs saken🙋🏼‍♀️ Oog har selv fulgt litt med på joshua french.. virker som det er litt ugler i mosen der! Hilsen Crazy-dektektiv 2

  1. kristinaandersen

   Enig i alt! Spørsmålene mine ble IKKE tatt med i foredraget i går. Meget skuffende!! Haha..

 2. Så nydelig! Hvor er koppene fra?

  1. kristinaandersen

   Zara Home <3

 3. Hvor har du kjøpt julestjernene fra? De i vinduet. Trenger minst en i hvert vindu 😍😍

  1. kristinaandersen

   Haha! De er såå fine 😀 Fra Sirius <3

 4. Haha! Bra det er flere av oss! Slukte hele Orderud serien på null komma niks! Jeg tror: Per og Veronica har snakket om, og irritert seg over foreldrene til Per sammen med Kristin. Men jeg tror aldri de kunne gjort det. Det jeg heller tror er at Kristin (i en eller annen ruspåvirkning?) har tatt saken i egne hender. Synes det er så rart måten hun godtok hele dommen på. OG denne bilen som ble observert i det boligfeltet den natta da, hvor en blond kvinne satte seg inn… HALLOO?! Er jo veldig rart at de fant denne dynamitten i kjellern hennes også 😆😂🙊🙈
  MEN! Om du ikke har sett «hvem drepte Birgitte» på sumo så MÅ du se den! Slukte hele på to dager her og den var så frustrerende å se på 😓 men sykt spennende!

  1. kristinaandersen

   JEG VET!! Er så mye rart og suspekt i den saken jeg ikke forstår noe av… Herregud så irriterende!! Hvem Drepte Birgitte ble jeg helt gal av… Hater uoppklarte drapssaker..

 5. Ååå, så koselig! Julekvelder er de beste, hihi <3 Og hallo, såå gøy! Jeg er tidenes FBI-agent støtt og stadig – elsker å finne ut ting, eller prøve i det minste, haha! Kos deg masse masse på foredrag, spennende! Stor klem <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Kanskje vi må starte business som etterfoskere Charlotte?? Haha! Klem <3

 6. Jeg skal til kristiansand neste uke, og lurte på om du vet om et julemarked eller noe annet koselig julegreier jeg burde se når jeg først er i byen? <3 Hva er verdt å se?

  1. kristinaandersen

   Åå hele torvet i Kristiansand er julemarked med isbane, juledekorasjoner og masse fine boder. I tillegg er det julekonsert gratis på Sandens kjøpesenter til torsdag. Dit må du dra 😀

 7. Er akkurat som deg hva gjelder krim! Blir helt oppslukt, og jeg vil vite alt! Helst i går, hehe. Har du sett sesong 2 av making a murderer? Får helt vondt i sjela av den dokumentaren.

  1. kristinaandersen

   Nei, ikke enda! Må få begynt på den, slukte sesong en. Er toeren like bra? Den saken er helt fryktelig:(

 8. Såååå koselige bilder! Jeg også irriterer meg sånn over Orderudsaken!! Jeg tror verken Per eller Veronica har noe med det å gjøre,men Kristin derimot….hun vet nok mer enn hun forteller.

  1. kristinaandersen

   Jeg tror også Kristin vet mer enn hun forteller. I tillegg klarer jeg IKKE stole på et menneske som har vært under så kraftig rus..

 9. Fysøren så fint du har det Kristina!! Elsker dekorasjonene dine 🙂

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Vilde<33

 10. Orderud er så sinnsykt irriterende sak! Etter hver episode har jeg tenkt «åh, det må være de!» men på neste episode er det helt snudd igjen!! Etter 180 samtalen tenker jeg at det ikke er noen av de fire, ettersom det ble sagt «bare vent, ingen kommer til å skjønne at det er meg». Men så har jeg også troen på at det et kristin og Lars, mtp vitnet som så en bil med ei som lignet på kristin den morgenen! Han Lars der blir jeg ikke helt klok på. Kristin sier også flere ganger i rettssaken «Lars sa at vi, nei de, kunne gjøre sånn og sånn.» altså at hun først sier at de skulle feks bruke ullsokker, men så endrer hun til at de skulle det. Synes også det er merkelig om Per og Veronica vil ha saken gjenopptatt om de ikke gjorde noe? Og så er det jo litt sånn med hun Kristin at hun hadde kontakt med disse jugoslaviske folkene, det kan være noe motiv der i forhold til narkogjeld, og at Kristin måtte utføre drap på hun Anne i forhold til jobben hennes. Meen begge foreldrene også?! Altså! Nei dette kan jeg ikke få skrevet nok om i en kommentar på en blogg, dette må man snakke om sammen, tankene går helt i surr haha! Men har iallefall sinnsykt mange teorier og tanker om dette, og håper bare så inderlig at vi en dag finner ut hvem det er! Veronica er så god til å prate for deg også, så plutselig kan det jo være hun som har gjort det. Så sinnsykt spennende!

  Samme med joshua French også, der er jo han ene død, og blir litt stressa for at vi aldri skal vite hva i huleste som foregikk der nede. Pleease si du finner ut av det i kveld! :p

  Godt å se at det går bedre med deg nå, og helt sykt hvor dårlig du ble behandlet på sykehus. Har flere ganger på jobb måtte lyve til sykehus for å få hentet pasienter(jobber på eldresenter), bare fordi de ikke får den hjelpen de trenger. Har da måtte sagt at det er mye mer ille enn det egentlig er. Ille når man må stå på så veldig for å få den hjelpen man betaler for her i verdens rikeste land!

  1. kristinaandersen

   Den samtalen til 180 irriterer meg grønn, og jeg tror det har vært en avledningsmanøver fra enten Kristin, Veronica eller Per for å fjerne misstanke til seg selv. Det er jo ingen problem å endre dialekt eller sin egen stemme over telefonen, for å utgi seg som en annen person. Er så vanskelig å vite dette her.. Haha! Og du, takk for snille ord! Gjør vondt i sjela å tenke på at eldre mennesker ikke får den hjelpen de skal 🙁

 11. Du tar så stemningsfulle og fine bilder at jeg har ikke ord 😍 En fryd å klikke seg inn her med så mange koselige bilder!

  1. kristinaandersen

   Ååå, det gjør meg så glad Kristine!! TUUSEN takk<3

 12. Jeg tror faktisk ikke at Per har vært innvolvert i drapene. Det er mye mulig at han har visst om at det skulle skje, men jeg tror ikke han er en av de som har skutt. Veronica derimot, hun tror jeg så absolutt har hatt en finger med i spillet, eller en hel hånd for den saks skyld. Hun har jo motiv, liker ikke svigerforeldrene sine og vil ha dem unna så fort som overhode mulig. I tillegg kan hun vel ikke være fan av å måtte dele noe med søsteren til Per. Jeg tenker at Per er innforstått med at han uansett overtar gården snart, og at det å dele med søsteren er ok.
  Jeg tror i bunn og grunn at Veronica og Kristin har vært de to som har tatt livet av de på Orderudgård. Veronica er SYK i hodet og har motiv, og Kristin er rusa og med på det meste. I tillegg så har hun jo ytret at Orderud er hennes fristed og at det er der hun får møte sønnen sin. Lars Grønnerød er bare småkriminell og har blandet seg inn i våpensalg og den slags og har blitt dratt med i det store dragsuget.
  Allikevel begynner jeg å tvile på teorien min om at det er jentene som er morderne når Veronica så hardnakket påstår at det ikke er henne. Jeg vet hun er manipulerende, men hvorfor skal hun få saken gjenopptatt, stille på tvintervjuer og betale en privatetterforsker penger hvis hun ikke har gjort det? Og hvorfor er både privatetterforskeren og advokaten til Per Orderud overbevist om at Veronica og Per ikke har noe med drapene å gjøre?
  Blir gaaaal av å ikke vite, har lyst å invitere hele gjengen hjem på middag for å avhøre de alle sammen.

  1. kristinaandersen

   Enig i dette med Per, klarer ikke se for meg den forsiktige mannen gjøre noe sånt. Lars tror jeg heller ikke har gjort annet enn å skaffe våpen til noe han ikke ante hva var. Men Veronica og Kristin blir jeg ikke klok på, og reagerte veldig på de gangene Kristin sa «vi» i stedet for «de». Vanskelig å stole på folk som har vært under kraftig rus. Eneste som snakker godt og klart for seg, er utrolig nok Grønnerød i mine øyne. Meeen! Så er det jo dette med at Veronica styrer med dyre privatetterforskere og virkelig ønsker saken gjennoptatt. Hvorfor gjøre det hvis man er skyldig!? Jeg stemmeer for middagsselskap asap, haha!

 13. Jeg tror Per og Veronica bestilte drapene og Kristin utførte drapa!!! Enig, jeg må ha svar NÅ!

  1. kristinaandersen

   Mulig! Leiemordere er en teori jeg har 🙂 Føler meg ganske sikker på at Per ikke ville skutt både foreldre og søster.

 14. Såååå enig med deg ifht orderud saken! 😖 Blir så nysgjerrig, og graver og graver. Alle lyver og det er litt av en gåte det hele.

  Har jo min personlige mening om hvem jeg tror har utført selve drapene. Kristin og Veronica.

  1. kristinaandersen

   Er litt enig med deg! Tror ikke Per kunne gjennomført noe sånt. MEN! Hvorfor kjemper Veronica for å få gjennopptatt saken hvis hun har gjort det?! Jeg blir gal.. Haha!

   1. Christine

    Hun har gode grunner for å gjennoppta saken: 1. Penger 2. Frikjenne navnet sitt.
    Hvis bevisene fra den gangen ikke holder i retten, kan hun bli frikjent og får da både penger for å ha blitt uskyldig dømt og hun får frikjent navnet sitt offentlig. 😉

 15. Hvis du vil ha enda en sak å bite tennene i, anbefaler jeg Torgersensaken! Veldig mye bevis som er offentlig, mye å leke dektektiv med. En slags norsk versjon av ‘making a murderer’, spør du meg!

  1. kristinaandersen

   Wæææ jeg har alt for mye å tenke på med både Baneheia, Ordrerud OG Kongo-drapene. MEN!! Jeg må sjekke likevel ;P

 16. Haha, jeg blir også helt gal av den orderudsaken. Jeg mistet troen på at Veronica hadde gjort det når hun tok opp saken igjen. jeg forstår ikke hvorfor noen som er skyldig skulle ville ha en slik sak gjennopptatt etter sonet straff vist de er skyldige?

  Kristin har flere ganger måtte endre det hun har sagt, sånn som når hun sa «vi». Så Kristin tror jeg absolutt har en finger med i spillet.
  Forstår heller ikke at Per skulle hatt noe med det å gjøre, han endte jo opp med gården uansett. Også Enig i at Grønnerød mest sannsynlig er dratt med i dragsuget, han har nok bare vært uheldig.

  Jeg elsker bildene dine Kristina, og får skikkelig julestemning av de 🙂

  1. kristinaandersen

   Enig i mye du sier. Tror jeg må lage et eget blogginnlegg, haha 😀 Og du!! TAKK <3 Betyr så mye å høre!! Klem

 17. Skjønne Kristina ❤ du har et nydelig julehjem! Så himla inspirerende. På konsollbordet i stua har du ei lekker lykt med svart hank. Er det lov å spørre hvor du har kjøpt den og eventuelt hvilket merke? Legg gjerne ut DIY innlegg på hvordan du har laget de fine hjemmelagde juletrærne også og eventuelt andre ting du har laget til å pynte med. Ønsker deg en magisk helg og god bedring! 😘

  1. kristinaandersen

   Takk snille Lillian! Lover å komme med flere DIY 😀 Den lykta er fra Slettvoll 😀 Goood helg<3

 18. Kristin, veronica OG Per! Hvertfall kristin og Veronica. Han som så den bilen utenfor boligen sin om natta sa han hørte TO bildører lukkes med sekunders mellomrom. Hvorfor kom bare en person tilbake etterpå? Fordi Veronica gikk hjem til Gården, ANDRE veien fra der kristin parkerte. Men jeg tror Per vet noe om det. OG jeg tror bare Per og Veronica er så sikre på at det ikke finnes bevis mot de at de vil ha saken gjennopptatt. De har jo lyvd om veldig mange ting i løpet av rettsaken. Hvorfor lyve hvis man er helt uskyldig? 🙄🙄

  1. kristinaandersen

   Ææææ nå ga du meg en ny teori, hjelpes.. Jeg la ikke merke til at han sa TO dører!! Skal jeg lage et blogginnlegg med alle teoriene mine? Haha!

   1. JA! Lag et blogginnlegg med alle teoriene dine. Blir gal av denne saken!

 19. Så bildet du postet på insta om den personen fra helsevesenet som la igjen en kommentar. Fy fader for et råttent menneske. Jeg er selv sykepleier og kjenner meg overhode ikke igjen i beskrivelsen den personen kommer med. Det er antakelig en grunn for at personen blir skjelt ut hver dag – og det er garantert ikke på grunn av at pasientene er så forferdelige, men denne personen! Denne personen burde aldri jobbet innen helsevesenet. Jeg elsker jobben min og har det fantastisk med jobben min stort sett alle dager! Man får enormt mye igjen for jobben man gjør. Og jeg elsker å gjøre en forskjell. Ja, det er tidspress og mye kjipt også, men syns det gode veier veldig godt opp ❤️ ble litt rotete dette, men ble så provosert av den kommentaren!

 20. Hva synes du om foredraget med Joshua French? Var selv på det på onsdag, og syntes det var superspennende å høre han fortelle. Og hva var spørsmålene du ønsket å stille?..
  🙂

  1. kristinaandersen

   Var spennende, men følte det var som å høre på en kasettspiller etter man har trykket play. Lite følelser dessverre, men kanskje det er eneste måten han klarer å gjennomføre 🙂

 21. Mulig jeg er helt ute , men finner ikke de julestjernene dine på nette :-/ kan du linke til dem:) er så fint hos deg😍

 22. Jeg tror det var Kristin, Veronica og Per som gjennomførte drapene, og at Lars skaffet våpen vel vitende om hva de skulle med dem. Det er særlig Veronica og Per som har motiv for drapene. Det skjer ikke akkurat mange «leiemord» i Norge, eller drap begått av personer uten motiv eller relasjon. At noen som ser så pinglete ut som Per kan gjennomføre drap er jeg ikke i tvil om. Det er utrolig hva som skjuler seg bak det ytre. At personer som er dømt vil gjenoppta saken er ikke noe nytt. En ting er å bli dømt til straff av retten, en annen ting er skammen ved å bli «dømt» av folket.

  1. kristinaandersen

   Enig.. Men Per er jeg såå usikker på! Kristin og Veronica tror jeg 99% at må ha gjort det, i tillegg til at Lars skaffet våpenet.

 23. Du MÅ se sesong 2 av Making a Murderer. Den er KNALLBRA!

  1. kristinaandersen

   Jeg må få begynt 😀

 24. Ååh, så utrolig koselig! 😀

  1. kristinaandersen

   <33

 25. Jeg tenker at det faktum at Veronica ønsker å ta opp saken, og bruker så mye ressurser på dette ikke sier mer enn at hun har overbevist seg selv at hun er uskyldig. Hun har sonet dommen sin, ergo hun har ikke noe mer å tape. Å gjenoppta saken kan kun føre til vinning for Veronica. Jeg opplever Veronica svært lite berørt og preget av saken-drapene-, jeg opplever kroppsspråket, måten hun prater på, blikkene hun gir signaliserer at hun holder noe sjult, og ikke forteller hele sannheten, selv om hun ønsker og høres overbevisende ut.
  Og i lys av siste episode når hun blir spurt om hun er uskyldig, Sier at «ut i fra de bevisene Tore sandberg har, er vi ikke skyldig» noe jeg tenker trekker i motsatt retning. Jeg er ikke overbevist om at gjenopptagelse av saken er noe bevis eller en ide om at hun er uskyldig, heller tvert om. Så skal det nevnes at når vi mennesker står ovenfor vanskelige situasjoner «trøster» vi oss selv, i den forstand at vi overbeviser oss gjerne at «jeg har ikke gjort det» og mens tiden går, så tror man at løgnen er sannheten. I tillegg har hun erklært sin uskyld hele tiden, så hvorfor skal hun putselig endre mening nå? Nei alt i alt er Veronica en vanskelig nøtt, men tror hun er meget manipulerende og egentlig bare saiko…

  1. kristinaandersen

   Enig i deg.. Veronica stoler jeg ikke et sekund på!

 26. Det som skurrer i orderudsaken er jobben til Anne Paust og attentatforsøkene hun ble utsatt for (bombe under bilen, gass utenfor leiligheten). Den personen som ringte 1881 og advarte om at det ville skje et trippeldrap på orderudgår pinsehelgen. Jeg tror at det er noe i forbindelse meg jobben til Anne. De skulle ha tak i henne og tok foreldrene i samme slengen siden de var der. Tror ikke Per og V kunne gjort det uansett hvor uvenner de var. Men, jeg tror Kristin og Lars kan ha gjort noe de ikke skulle gjøre…

  1. kristinaandersen

   I know!! Klarer ikke bestemme meg for om attenatforsøkene og drapene har noe med hverandre og gjøre eller ikke….

 27. Kristin og Veronica! Du kan se i siste episode av orderud når hu blir spurt om hu var uskyldig. Så ser du på øynene hennes at hu lyver.. pluss at sokken de fant hadde Kristin fått av en kompis(narkis), som igjen hadde fått dem av broren som stod frem just om at det var bestemora som hadde strikket dem. Meeeennn…. håper en dag det kommer ut. Noe jeg tror og håper, så vi slipper sitte å dra oss i håret her hjemme 😭

  1. kristinaandersen

   JA!! Jeg la SÅ merke til akkurat det klippet du forteller om, da følte jeg det var såå åpenlyst at hun løy. Håper jeg å!!

 28. Du har det så fint 🤩 hvor er stjerne i vinduet fra?😊👏

 29. Åå, Orderud saken gjør meg totalt sprø!!! Det her burde dokker dedikere til en podcast episode!!

 30. Kristina, Du MÅ lave en podcast episode med dette Orderud drapene!!
  Jeg klør mig i håret efter flere svar… måske nogle af lytterne også har nogle svar eller teorier?

  Jeg tror at Kristin og Lars har gjort det: som obduksjon mannen sagde, måtte det være en so havde forstand på og skyde + Kristin lyver meget!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *