KRISTINA TESTER: iWhite Dark Stains kit

Annonse i samarbeid med iWhite.


Jeg elsker hvite tenner og et rent, pent smil. For meg har det så innmari mye å si på selvfølelsen! Liten funfact: det siste året har jeg faktisk takket nei til to samarbeid med diverse tannblekingsmerker, rett og slett fordi jeg ikke var fornøyd med resulatet. Når jeg først skal skrive om en ting som dette, så er det så utrolig viktig at produktet faktisk funker og at man ser umiddelbar effekt. Og det gjorde virkelig dette kittet fra iWhite, derfor vil jeg tipse dere ♥

iWhite Dark Stains kit

 Inneholder en spesielt utviklet formulering som adsorberer flekker.
Blekingen inneholder en lett tilgjengelig kalsiumkilde som styrker tennene,
man får null ising eller ubehag i munnen når man bleker.
Skinnene skal brukes i 20 minutter for å oppnå et umiddelbart resultat,
og gir opp til åtte nyanser hvitere tenner.

Siden jeg kun har en hånd om dagen, så valgte jeg denne gangen å lage en aldri så liten videoblogg hvor du finner all informasjon du trenger. Beklager at ting er litt kronglete og vimsete, men det å pusse og bleke tennene med en hånd er ikke til å anbefale 🤓😂 Fjeset mitt må jeg også beklage når jeg først er igang, jeg ser ut som en rakkefant om dagen og det er lite å gjøre med det, hehe. Uansett! iWhite Dark Stains kit kan kjøpes på Vitus Apotek, og prisen er 349 kroner. ♥

36 kommentarer på “KRISTINA TESTER: iWhite Dark Stains kit

 1. Sara skriver:

  Du er så skjønn!!!
  Lurer på hvor lenge resultatet ca varer etter hele behandlingen? Eller for å sette det litt på spissen «er det mest for en kveld du vil være fin»? Kjedelig om resultatet falmer etter to uker, en mnd..

  • kristinaandersen skriver:

   Det tørr jeg ikke svare på Sara. Men etter erfaring pleier en bleking å vare i 6-9 måneder etter min mening<3

 2. Therese skriver:

  Så en test fra tv2 hjelper deg at disse ikke fungerer. Jeg har veldig lyst til å prøve, men hvordan kan den komme så dårlig ut i testen?

  • kristinaandersen skriver:

   Det aner jeg ikke, er uenig i enkelte av testene de har. Belinda, kjæresten hennes, meg OG to av bestevenninnene mine har testet og er superhappy 🙂

 3. Guro skriver:

  Ble helt opphengt i de utrolig fine øyenbrynene du har, Kristina! Du ser skikkelig fresh ut, selv med brukken og vond hånd! Stor klem 🙂

 4. Nina skriver:

  Jeg visste faktisk ikke at de hadde sånne tannblekingskit!
  De må jeg teste ut, jeg har brukt tannkremen deres i flere år og er suuuperfornøyd!
  Tusen takk for tips – nå blir det en skinnende hvit jul på alle måter, haha! 🙂

 5. kristinaandersen skriver:

  Crest er sykt effektiv, men fy fader så den iser! Føles som noen slår med spiker i både hodet og tenner, så den har jeg lagt på hylla, haha! Den inneholder unødvendig mye hydrogenperoksid :/ Håper du vil like denne Maya<3

 6. Karoline skriver:

  Altså, hæææ, håper du skjønner hvor fantastisk skjønn du er! Haha, noe så sykt!!! Blekingen er bestilt, sliter ikke med misfarge men alltid gøy å kunne gjøre litt ekstra før julefester, nyttår osv! Håper du nyter førjulstiden! Og som mange andre sier: tirsdagen er ny favorittdag, hehe! Juleklem <3

 7. Kathrine skriver:

  Jeg skjønner at du må få penger for å drive rundt den bloggen, men hva er vitsen med at ei jente i midten av 20 årene skal trenge tannbleking ? Er det virkelig sånn det har blitt?
  Må se så fjong ut til en hver tid. Hva med det naturlige ? Greit jeg liker å pynte meg fin når jeg skal på fest. Men at vi hele tiden må ha vipper, fyll i leppene, botox, tannbleking, sette på håret, selvbruning, ordne med bryna osv osv. Nei, det har blitt for mye!!! Du er mye penere naturlig enn alt det der. ❤️ God bedring med armen kjære deg ❤️

 8. Jeanette skriver:

  Herlig video! Jeg skal teste dette,ser jo så bra ut! Må bare vente til hullet der visdomstannen min sto har grodd igjen først!

 9. kristinaandersen skriver:

  det velger du selv 😀 hvis du vil ha mye effekt, bruker du hver dag til du er happy. vil du ha litt effekt for en kveld, tar du en gang<3

 10. Elise skriver:

  Hei!! Drikker verken kaffe eller rødvin og snuser/røyker ikke, vet du noe om iWhite sitt andre KIT, altså ikke dark stains? Om det kitet passer mer til meg som ikke har flekker av kaffe osv? <3

 11. Karianne skriver:

  Hei. Jeg har nettopp bestilt iwhite og gleder meg til å prøve! Ser det kommer med 6 «ferdige» strips. Kan man bruke en flere ganger eller er 1 pakke til 6 ganger bruk? 🙂

 12. Karianne skriver:

  Hei igjen! Da har jeg fått pakken i posten, og tenkte prøve i kveld. Siden det følger med kun 6 stk. Og må bruke 1 oppe og 1 nede, så er en pakke bare for 3 ganger? Eller er det meningen og bare bruke den oppe? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *