KRISTINA TESTER: iWhite Dark Stains kit

Annonse i samarbeid med iWhite.


Jeg elsker hvite tenner og et rent, pent smil. For meg har det så innmari mye å si på selvfølelsen! Liten funfact: det siste året har jeg faktisk takket nei til to samarbeid med diverse tannblekingsmerker, rett og slett fordi jeg ikke var fornøyd med resulatet. Når jeg først skal skrive om en ting som dette, så er det så utrolig viktig at produktet faktisk funker og at man ser umiddelbar effekt. Og det gjorde virkelig dette kittet fra iWhite, derfor vil jeg tipse dere ♥

iWhite Dark Stains kit

 Inneholder en spesielt utviklet formulering som adsorberer flekker.
Blekingen inneholder en lett tilgjengelig kalsiumkilde som styrker tennene,
man får null ising eller ubehag i munnen når man bleker.
Skinnene skal brukes i 20 minutter for å oppnå et umiddelbart resultat,
og gir opp til åtte nyanser hvitere tenner.

Siden jeg kun har en hånd om dagen, så valgte jeg denne gangen å lage en aldri så liten videoblogg hvor du finner all informasjon du trenger. Beklager at ting er litt kronglete og vimsete, men det å pusse og bleke tennene med en hånd er ikke til å anbefale 🤓😂 Fjeset mitt må jeg også beklage når jeg først er igang, jeg ser ut som en rakkefant om dagen og det er lite å gjøre med det, hehe. Uansett! iWhite Dark Stains kit kan kjøpes på Vitus Apotek, og prisen er 349 kroner. ♥

44 kommentarer

 1. Søte deg! Hvor lenge varer det? Virket på videoen som det varer bare kort tid før man må ha ny behandling?

  1. kristinaandersen

   Etter erfaring med bleking generelt, så varer effekten i 6-9 måneder etter min mening 🙂

 2. Du er så skjønn!!!
  Lurer på hvor lenge resultatet ca varer etter hele behandlingen? Eller for å sette det litt på spissen «er det mest for en kveld du vil være fin»? Kjedelig om resultatet falmer etter to uker, en mnd..

  1. kristinaandersen

   Det tørr jeg ikke svare på Sara. Men etter erfaring pleier en bleking å vare i 6-9 måneder etter min mening<3

 3. Så en test fra tv2 hjelper deg at disse ikke fungerer. Jeg har veldig lyst til å prøve, men hvordan kan den komme så dårlig ut i testen?

  1. kristinaandersen

   Det aner jeg ikke, er uenig i enkelte av testene de har. Belinda, kjæresten hennes, meg OG to av bestevenninnene mine har testet og er superhappy 🙂

 4. Ble helt opphengt i de utrolig fine øyenbrynene du har, Kristina! Du ser skikkelig fresh ut, selv med brukken og vond hånd! Stor klem 🙂

  1. kristinaandersen

   Så snill du er, tusen takk<3

 5. Det her har ingenting med innlegget å gjøre, men bare et lite serietips. American housewive på Viaplay. Var veldig skeptisk, men lot serien begynne å rulle. Nå er jeg NI episoder inn og måtte skru av litt for å ha noe å glede meg til😂 Utrolig lett humor og bare 20 min pr episode. Tror du vil like den serien også❤️

  1. kristinaandersen

   Seriøøøst, TAKK for tips!! Skal sjekkes ut allerede ikveld 😀

 6. Fine du! Kan du skrive litt om kollagenet fra Osloskinlab?

  1. kristinaandersen

   Jobber med saken, hehe<3

 7. Jeg visste faktisk ikke at de hadde sånne tannblekingskit!
  De må jeg teste ut, jeg har brukt tannkremen deres i flere år og er suuuperfornøyd!
  Tusen takk for tips – nå blir det en skinnende hvit jul på alle måter, haha! 🙂

  1. kristinaandersen

   Så gøy Nina! Bare å skinne i vei nå, hoho 😀

 8. Hvor er joggedressen fra?😄

  1. kristinaandersen

   Zara:)

 9. Må bare le av at du er så skjønn 🙈😍 Jeg tror jeg må teste denne tannblekingen, har bare brukt Crest tidligere og den iser så fælt! Så takk for tips ❤️

  1. kristinaandersen

   Crest er sykt effektiv, men fy fader så den iser! Føles som noen slår med spiker i både hodet og tenner, så den har jeg lagt på hylla, haha! Den inneholder unødvendig mye hydrogenperoksid :/ Håper du vil like denne Maya<3

 10. Ja, til mer videoblogg👏🏼 God bedring flotte Kristina☺️

  1. kristinaandersen

   Må bli flinkere på det, video er jo så gøy 🙂 Takk snille<3

 11. Haha, du er søt

  1. kristinaandersen

   😂

 12. Altså, hæææ, håper du skjønner hvor fantastisk skjønn du er! Haha, noe så sykt!!! Blekingen er bestilt, sliter ikke med misfarge men alltid gøy å kunne gjøre litt ekstra før julefester, nyttår osv! Håper du nyter førjulstiden! Og som mange andre sier: tirsdagen er ny favorittdag, hehe! Juleklem <3

  1. kristinaandersen

   Ååå, snilling!! Nå ble jeg glad <33

 13. Skal du ta tannbleikingen hver dag? Hørte dere snakket om «kuren» i podden, men skjønte ikke om det var etter behov, eller om det må tas etter hverandre 😁

  1. kristinaandersen

   det velger du selv 😀 hvis du vil ha mye effekt, bruker du hver dag til du er happy. vil du ha litt effekt for en kveld, tar du en gang<3

 14. Jeg skjønner at du må få penger for å drive rundt den bloggen, men hva er vitsen med at ei jente i midten av 20 årene skal trenge tannbleking ? Er det virkelig sånn det har blitt?
  Må se så fjong ut til en hver tid. Hva med det naturlige ? Greit jeg liker å pynte meg fin når jeg skal på fest. Men at vi hele tiden må ha vipper, fyll i leppene, botox, tannbleking, sette på håret, selvbruning, ordne med bryna osv osv. Nei, det har blitt for mye!!! Du er mye penere naturlig enn alt det der. ❤️ God bedring med armen kjære deg ❤️

  1. kristinaandersen

   <3

 15. Herlig video! Jeg skal teste dette,ser jo så bra ut! Må bare vente til hullet der visdomstannen min sto har grodd igjen først!

  1. kristinaandersen

   aiai! visdomstenner skulle vært forbudt 😀

 16. Må man bruke tannkrem og skinnene hver kveld? Eller bare de gangene man vil ha ekstra hvite tenner ☺️☺️

  1. kristinaandersen

   det velger du selv 😀

 17. Nydelige fineste Verdens beste beste skjønneste fineste Beautiful Kristina ❤️🌟💋

  1. kristinaandersen

   <33

 18. Hei!! Drikker verken kaffe eller rødvin og snuser/røyker ikke, vet du noe om iWhite sitt andre KIT, altså ikke dark stains? Om det kitet passer mer til meg som ikke har flekker av kaffe osv? <3

  1. kristinaandersen

   Det er like bra, brukt det to ganger 😀

 19. Flott video! Jeg skal definitivt teste denne tannblekingen, takk for tips. Masse god bedring til deg 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk snille<3

 20. Marianne Andreassen

  Dette må jeg teste ut! 😃
  Hvordan er det å snuse og drikke kaffe disse 3 dagene når man bruker dark stains? 😊

  1. kristinaandersen

   Jeg gjør det selv og det går helt fint:)

 21. Hei. Jeg har nettopp bestilt iwhite og gleder meg til å prøve! Ser det kommer med 6 «ferdige» strips. Kan man bruke en flere ganger eller er 1 pakke til 6 ganger bruk? 🙂

  1. kristinaandersen

   En strips kan bare brukes en gang 🙂

 22. Hei igjen! Da har jeg fått pakken i posten, og tenkte prøve i kveld. Siden det følger med kun 6 stk. Og må bruke 1 oppe og 1 nede, så er en pakke bare for 3 ganger? Eller er det meningen og bare bruke den oppe? 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg har bare brukt den oppe, rett og slett fordi man ikke ser tennene mine nede 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *